Şimdi Ara

EN RAHAT KİTAP OKUMA POZİSYONU ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
6.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ne kadar denediysem de en rahat kitap okuma pozisyonunu bulamadım. Siz nasıl kitap okuyorsunuz ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

En Rahat Kitap Okuma Pozisyonu

Kitap okumaktan keyif almak için doğru kitap okuma pozisyonunu bulmak önemlidir. Rahat bir pozisyon, uzun süre kitap okurken bile yorgunluk ve rahatsızlığı önlemeye yardımcı olur. İşte kitap okumak için en iyi pozisyonlardan bazıları:

Koltukta Oturarak

Koltukta oturmak, kitap okumak için klasik ve rahat bir pozisyondur. Omurganızı desteklemek için belinize yastık koyabilir ve ayaklarınızı sehpaya uzatabilirsiniz. Kitabı göğüs hizasına getirin ve başınızı desteklemek için yastık kullanın.

Yatağa Yaslanarak

Yatağa yaslanmak da rahat bir kitap okuma pozisyonudur. Başınızı ve omurganızı desteklemek için birkaç yastık kullanın. Kitabı göğüs hizasına getirin ve bacaklarınızı uzatın.

Yerde Oturarak

Yerde oturmak, omurganız için daha az destek sağlasa da rahat olabilir. Çapraz bacaklarla oturun ve kitabınızı kucağınıza yerleştirin.

Ayakta Durarak

Hareket etmek istiyorsanız ayakta durarak kitap okuyabilirsiniz. Kitabı göğüs hizasına kaldırın ve kollarınızı desteklemek için bir masa veya raf kullanın.

Kitap Okuma Pozisyonlarını Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Doğru kitap okuma pozisyonu kişisel tercih ve fiziksel yapıya göre değişebilir. Genel olarak, rahat, iyi desteklenmiş ve omurganızı dik tutmanıza olanak tanıyan bir pozisyon seçmelisiniz. Saatlerce kitap okuyacaksanız, düzenli olarak pozisyon değiştirin ve gözlerinizi dinlendirmek için ara verin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ben önce yere yastık atarım sonra yastığın ön tarafına yere kitabı koyarım sonra yastığa yüz üstü uzanırım missssss
  • EN RAHAT KİTAP OKUMA POZİSYONU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Volta atarak okuyorum ben.
  • Bianco Angelo kullanıcısına yanıt
    mantıklı hocam, ben de balkonda oturup kafedeki kızları keserek okuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yatakta ayaklarımı uzatıyorum, önüme bir yastık alıp onun üzerine koyuyorum genelde. Ama hangi pozisyon olursa olsun bir müddet sonra ağrılarınız oluyor ister istemez.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı okuma ve yks
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elektronik kitap kullandığım için pozisyon sıkıntısı yok :)

Tavsiye ederim...

• kardeş okumaya yeni başladiğimda 3-4 günde bir kitap bitiriyordum bunlar 400 500 sayfa araliginda rahatinda onemi yuksek ama en başta seveceksin okumayi rahatliktan kasıt bulunduğun ortamdaki işı beyaz ve odayi t aydinlatsin bence gerisi hikaye ben kyk da geceleri koridorda yürüyerek kitap okuyorum konfora gerek yok bence

edit: simdi 2 haftaya kadar suruyor bitirmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripendis -- 23 Ağustos 2018; 5:49:5 >
  • drkayzer kullanıcısına yanıt
    Bak bu iyiymiş

• Yan yatarken okurum genelde,yattığım taraf ağrıyınca diğer tarafa yatarım
  • Genelde çalışma masasında oturarak okurum nedendir blmiyorum bende sarı (Günışığı) renk ışık veren lamba veya masa lambası altında okumatı daha çok seviyorum.

Hatta masa lambasını açığ ortam karanlık olduğunda betimlemeleri daha çok yansıtabiliyorum beynime.

Belkide psikolojktir,bence deneyerek bulabilirsin ama gerçekten en rahatı bulmak zor oluyor bazen çalışma masasında oturmak yoruyor fakat okuduğun kitap cidden akıcı ve sürükleyici ise yorunluğunu unutuyorsun.

• EN RAHAT KİTAP OKUMA POZİSYONU ?
  • Sevgilinin dizlerine yat. O saçlarını okşasın sen kitabını oku.

• Kanepeye iyice yayılıp ayaklarımı da masaya uzatarak okuyorum.Ayaklarım gövdemin biraz üstünde kaldığı için rahat oluyorum.Bu pozisyonda aralıksız 40 dk okuyabiliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.