Şimdi Ara

En saçma teknolojik çözümler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar olsun, başka teknolojik bir ürün olsun, bir sorunla karşılaştığımızda her zaman en mantıklı çözümü uygulamayabiliriz…

Evimizdeki bir alet bozulduğunda ya da sadece hasar aldığında, tamirci veya yetkili servis çağırmadan kendimiz düzeltmek isteyebiliriz. Bu gibi durumlarda mantıklı çözümlerden çok, makul çözüm yollarını arıyoruz niyeyse. Kimi zaman ortaya çıkan sonuç oldukça tatmin ediciyken kimi zaman da ortaya komik görüntüler çıkmakta ve hatta internette büyük espri konusu olmaktadır. Ne var ki, insanoğlu bu huyundan vazgeçmeyecektir.

Bilgisayar Fanı

Herhangi bir çöp kutusu, kalınca bir kitap ve bir hava üfleyici. Sadece bu üçüyle, inanılmaz derecede etkili bir fan sahibi olabilirsiniz. Yalnız işin uzmanı olmadan (montajlama vs.) sistemi evinizde denemenizi tavsiye etmeyiz. Zira düzgün çalıştırabilmek için bir hayli uğraşmanız gerekecek. Ondan sonrasında ise püfür püfür bir kasaya sahip olmak içten bile değil.

En saçma teknolojik çözümler!

Devamı:http://www.buyutech.com/en-sacma-teknolojik-cozumler.html

• Bende evde hoparlörümü bozduğumda kendim yapmayı denedim. Bir iletken taktım (oda alüminyum bant ) ve oldu sonucunda çok tatmin olmuş hissettim ve artık bişey bozulunca ben hemen atlıyorum. Ama başka bişey tamir edemedim. Ama dediğin gibi asla vazgeçmicem (not: mobil yazdığından smiley kullanamıyorum ama kullanabilsem bu şeytan varya kafa sallıyor onu koyardım,) :D
  • en son olaya oha diyorum başka birşey demiyorum.
  • güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuperSimsci

Bende evde hoparlörümü bozduğumda kendim yapmayı denedim. Bir iletken taktım (oda alüminyum bant ) ve oldu sonucunda çok tatmin olmuş hissettim ve artık bişey bozulunca ben hemen atlıyorum. Ama başka bişey tamir edemedim. Ama dediğin gibi asla vazgeçmicem (not: mobil yazdığından smiley kullanamıyorum ama kullanabilsem bu şeytan varya kafa sallıyor onu koyardım,) :D

oldumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.