Şimdi Ara

en sessiz araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuana kadar bindiğim en sessiz C sınıfı araç; Honda Civic
  • Civic ve Corolla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf 7, focus 3, c4 binme imkanı bulmuş biri olarak şehiriçi bozuk çukurlu,parke taşı yada bozuk zeminde tık ses gelmemesiyle golf 7 çok başarılı geldi bana, c4 2. sırada
  • Citroen Ds 4
  • bence motor sesi olarak Honda civictir,arabanın çalıştığını yanından gectiğini bile anlamıyorsun, ama yol sesini içeriye almama konusunda ise golftür bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clemenza'

Şuana kadar bindiğim en sessiz C sınıfı araç; Honda Civic

Civic ama hangi civic.
    çünkü civiclerin ön konsol sert plastik ve mıcırlı,Arnavut kaldırımlı yollarda bayağı tıkırtı yapıyor✔

• Focus değil
  • Golf 6 bence.

• Golf kesinlikle...
  • Bizde yeni kasa i30 vardı.Bir ara çok bozuk bir yola girmiştik.Arabanın içinden en ufak bir ses dahi gelmemişti.Uzun yolda lastik sesi dışında rahatsız edici bir yol sesi almıyordu.Onun dışında kullanmadım ama C4 ve Golf'ün sessiz olduğu söylenir.
  • Astra ve yeni kasa Civic başı çeker bu konuda.

Daha 2 gün önce Almanya'dan geldim İstanbul'a Astra ile. Gayet konforlu ve sakin bir yolculuk oldu.

Civic'i test ettiğimde ise hiçbir şekilde yol sesi duymadım.
  • c sınıfında bindiğim en sesiz araç Bmw 1 serisi resmen kütüphane gibi :)
  • BMW 1 serisi benzinliyse hele
  • Çok sessiz araba bence o kadar iyi değil yani bana hiç zevk vermiyor bu tarz araçlar(Yeni civic,corolla HB,Golf VI vs.)
    Yol sesi rüzgar sesi tamam ama motor sesi gelecek abi.Mesela BMW 5.20 vardı 2000 model abi o ses neydi öyle yaa valla böyle bir ses mest ediyordu.Hele hele hafif virajlı yokuş çıkarken o ses yokmu o sesMotor sesi gelecek ama o da ne renault gibi booommm ne de traktör gibi dizel olmayacak...
  • Astra H ve J kasa ile kilometrelerce yol yapmış biri olarak iç trim sesi konusunda başarılı olduklarını söyleyebilirim. H kasa da özellikle daha kötü bir lastik olmasına rağmen yol sesi çok azdı ancak kabin uğultusu bazen pürüzlü asfalt da rahatsız ediyordu. Arabanın içi yumuşak plastikle doluydu özellikle kapı döşemeleri çok kaliteliydi ama yürürü herşeyi çok ağırdı kornası bile. Vectramın 99 model olmasına rağmen lastik sesini almamasına aşık olmuştum. Şimdi Alfa kullanıyorum lastik ve trim sesi yok ancak motor sesi hatsafhada, gerçi rahatsız etmiyor

Onun dışında güncel Focus 2 ve 3 hariç C sınıfı hiçbir aracı bu kriterlerde değerlendirecek kadar kullanmadım. Focus 3 te sessizlik konusunda baya yol aşılmış olmasına ragmen bir Astra değildi. Focus 2 ye ise hiç girmiyorum beter olsun o lastik sesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 10 Mart 2014; 10:38:14 >

• Konu sahibi C sekmenti demiş ama...

Bence yaygınlaşırsa TESLA gelmiş geçmiş en sessiz araç olacak sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rufuk -- 10 Mart 2014; 10:56:40 >
  • C segment için Golf 6
  • c4 e kefil bile olurum, açık senete imzamı atarım
  • En sessizi henüz çalıştırılmamış olandır...

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Astra ve yeni kasa Civic başı çeker bu konuda.

Daha 2 gün önce Almanya'dan geldim İstanbul'a Astra ile. Gayet konforlu ve sakin bir yolculuk oldu.

Civic'i test ettiğimde ise hiçbir şekilde yol sesi duymadım.

Civic sınıfının en çok ses alan araçlarından biri...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.