Şimdi Ara

en sessiz araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
1.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar orta sınıfta C segmentinde Astra,golf,jetta,focus,i30 vs bu sınıfta en sessiz araç hangisi?
    trim sesler, plastik aksamından gelen sesler, yol sesi motor sesi çatırdılar patırdlıar hangisi.

• Astra galiba.
  • C4
  • Simdi cogu kendi aracini yazar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

Simdi cogu kendi aracini yazar
    Uzakdoğu arabalarına eskiden beri ısınamadım işin gerçeği ben ALMANcıyım normalde ama kayınçonun benzinli Civic ine bindim gerçekten çok sesssiz ...
  • Kullandiklarimdan örnek verim kullanmadigimi bilemem

Kendi payimabenzinli 307 xt premium deim. dizel focus 3 kullaniorum buda iyi sorun yok ama yorum yapmama erken 1.500 km civari daha (aşırı bozuk yolda gri plastklerden de ses yapti bi ara bidahada duymadim su an srun yok )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 8 Mart 2014; 23:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

Kullandiklarimdan örnek verim kullanmadigimi bilemem

Kendi payimabenzinli 307 xt premium deim. dizel focus 3 kullaniorum buda iyi sorun yok ama yorum yapmama erken 1.500 km civari daha (aşırı bozuk yolda gri plastklerden de ses yapti bi ara bidahada duymadim su an srun yok )
    yeni golf ve c4 en iddialı olanlar bu konuda.

i30'da oldukça iyidir ama üstündeki lastikler dolayısı ile biraz daha fazla yol sesi alır.
  • C segmentinde en iyisi Golf 6 idi. Güncel golf 7 ne yazık ki o kadar başarılı değil

Güncel c segmentinde focus 3 gerçekten çok iyi iş çıkarmış...
  • quote:

Orijinalden alıntı: umm.7

307 mi? Hem Peugeot hem de 307, fırsat varken kaçın
  • quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

quote:

307 mi? Hem Peugeot hem de 307, fırsat varken kaçın

kim ne derse desin guzel aracti ben sorun yasamadim :) ozluyom valla temiz bulsam alirim inan az km li şyle 100 bnde felan garaj arabasi orjinal

• Benimkini vereyim, ilan başlığı da şu: 'Öğretmenden temiz, hatasız, boyasız, değişeni yok' ilanın sonu: Sıfır araç alacağım için satıyorum, az bir miktar pazarlık payı vardır'
  • Golf
  • quote:

Benimkini vereyim, ilan başlığı da şu: 'Öğretmenden temiz, hatasız, boyasız, değişeni yok' ilanın sonu: Sıfır araç alacağım için satıyorum, az bir miktar pazarlık payı vardır'

tm gel iste focus 3 sifir aldim ben sifir sayilir takas edelim
  • quote:

quote:

Benimkini vereyim, ilan başlığı da şu: 'Öğretmenden temiz, hatasız, boyasız, değişeni yok' ilanın sonu: Sıfır araç alacağım için satıyorum, az bir miktar pazarlık payı vardır'

tm gel iste focus 3 sifir aldim ben sifir sayilir takas edelim

Pardon yazmayı unutmuşum: 'Lütfen takas teklif etmeyin'.

• weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    senn pejona kalmdk .s tm mı.s

• malpalp M kullanıcısına yanıt
    şuan bende astra var ve sessiz sayılır ama tabi dizel motorun sesi geliyor. ancak şu orta konsol beni deli ediyor çok karışık opelden ve bi sebepten dolayıda opelden soğudum
  • Tamam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

şuan bende astra var ve sessiz sayılır ama tabi dizel motorun sesi geliyor. ancak şu orta konsol beni deli ediyor çok karışık opelden ve bi sebepten dolayıda opelden soğudum

bozuk yolda tuslar dan ve o civardan ses geliomu hocam tkrtı falan
  • hayır gelmiyor hiç dikkat etmedim ama yinede duyardım ama gelmiyor o ses focus'tan geliyor galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

hayır gelmiyor hiç dikkat etmedim ama yinede duyardım ama gelmiyor o ses focus'tan geliyor galiba

bi tane yolda geldi baya bozuktu yol. baya da canm sklmstı sonraki gunlerde bozuk yola soktum araci mahsus ama ses yapmadi tuslar bir iki ctrdadı sadece o da normal dedim ,o gunku yol rezaletti baya acayip zıngrdamışti konsol
    mesela koltugumda gcrdiodu o da dun farkettim gecti ilginc

astra sormamin nedeni oyle duymustum ben bi ara soram dedim astra 1.6 dizel 135 likfiyat uygun olursa test srusunde begenirsem transfer olabilcegim bi model ihtimali olabilir
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.