Şimdi Ara

En sevdiginiz kahvaltılık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum sabah olmasına az kaldı. Güne kahvaltıyla başlanır. Benim en sevdigim kahvaltılık tuzluyogurt.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mucuklu sumurta
  • Tuzlu yogurt nasıl oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ne[F]reT

Tuzlu yogurt nasıl oluyor

Akdeniz bölgesinde meşhurdur. Netten araştır ve mümkünse yakın zamanda tadına bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

quote:

Orijinalden alıntı: Ne[F]reT

Tuzlu yogurt nasıl oluyor

Akdeniz bölgesinde meşhurdur. Netten araştır ve mümkünse yakın zamanda tadına bak.

İstanbulda bulabılırsem bakarım :)
  • Domates...

Askerde en çok özlediğim gıda maddesiydi kendileri...

Sonraları dışardan domates ve diğer kahvaltılıkları alıp koğuşta ziyafetler verdik tabi biraz kaşarlandıktan sonra

Askeriyede verilen o minicik bal, reçel ve tereyağını nedense hiç sevemedim...

Gerçi askeriye anket yapıyor sağolsun... Kahvaltıda ne istersiniz? Çorba mı olsun? Kahvaltılık mı? diye soruyor...
    Çoğunluk kahvaltılığı seçmişti bizim bölükte... Ama verdikleri kahvaltıda domates yoktu tabi... Madem domates yok bari çorba verin kardeşim diye bağırarak bu şekilde kapısına tekmeyi koyduğum gibi girdim Yüzbaşının odasına nedir bu yahu ben domates yemek ist.... "diyordum ki...
    Sonrasını hatırlamıyorum

Edit: Tatlı olan değil tuzlu olan kahvaltılıkların hepsini severim... (bal, reçel, şokella vb kahvaltılıkları asla yemem) Peynir, zeytin, domates, acılı ezme vb olsun kralllll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PalaBalık_ -- 6 Nisan 2012; 4:53:01 >

• labne peynir , acılı ezme , keş peynir
    gül , kuşburnu , erik reçelleri

bazen franbuazlı tart + khve ile yapıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En sevdiğiniz ev yemeği ?
    3 ay önce açıldı
    İçtiğiniz en iyi backwoods?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bal & kaymak
  • Salçalı yumurta, sert tam yağlı ezine peynir, demli şekersiz çay, yumuşak ekmek
  • çilek reçelini çok seviyorum .ancak buzdolabına artanı koyduğum zaman diğer gün taş gibi (töbe töbe) oluyor.yediğimden zevk alamıyorum

yakında ' çilek reçeli ' adında film çekicem ve küfür içerikli olucak
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiskoKralı

Malum sabah olmasına az kaldı. Güne kahvaltıyla başlanır. Benim en sevdigim kahvaltılık tuzluyogurt.

Haşlanmış yumurta-peynir-tereyağ-salam-zeytin-taze ekmek-çay.
  • kızarmış köy ekmeği, yayık tereyağı, keçi peyniri, süzme yoğurt, domates+hıyar+taze soğan+ zeytin yağlı salata, el yapımı salça, el yapımı kayısı reçeli,
    salamura marmara zeytini+dolma ege zeytini , taze bağla ve tabiki demli orta şekerli çay. Kahvaltıdan sonrada türk kahvesi.
    İşte hayalimdeki kahvaltı. En sevdiğin dersen ayrım yapamam hepsi çok güzel

edit: haşlanmış köy yumurtasını unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muradisdan -- 6 Nisan 2012; 5:03:18 >
  • haşlanmış yumurta (ama iyice haşlanacak), kızartılmış hellim peyniri, biberli kekikli kıvırcık zeytin, kuru otlu peynir, domates. genelde kahvaltımı böyle yaparım. van kahvaltısı yapmıştım, kahvaltıda yumurtalı kavurma yedim enfesti.
  • Salçalı sosis :D favorim , sonra ezine tulum peyniri , tam yağlı ezine koyun peyniri ,kavurulmuş salçalı yumurta , acı biber kızartması ,patlıcan salatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 6 Nisan 2012; 5:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

Salçalı sosis :D favorim , sonra ezine tulum peyniri , tam yağlı ezine koyun peyniri ,kavurulmuş salçalı yumurta , acı biber kızartması ,patlıcan salatası

ne kadar ortak yönümüz var be :D sayarken ağzımı sulandırdın :D
  • Peynirde iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.