Şimdi Ara

En iyi nargile markasi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
4
Favori
84.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dünya çapında bilinen iyi bir şey var midir
  • Sabit esirtgen S kullanıcısına yanıt
    S Sabit esirtgen demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: Sabit esirtgen

Arkadaşlar 8 senelik nargileci kimliğimle bende birşeyler paylaşmak istedim.
    En iyi nargile standart kahveci takımıdır.işletmemde medusa dediğiniz takımdan tutun suriye takımları ve almanyadan özel getirtdiğim takımlarım bukunmakta ama kahveci takımından asla vazgeçmedim.
    Medusa tipi nargile takımları 300 tl ye toptancılarda satılıyor afaki rakamlar söylemeyin lütfen 600-650 çok uçuk :)
    Türkiye piyasasındaki bulunan tütün markaları al fakher ve nakhla ,starbuzz yada fakfakhinayı bulmanız çok zor.
    Ülkede en çok içilen tütün nakhla cappucino ,çift elma,kayısı,şeftali
    Al fakher çift elma ,üzüm,nane,karpuz dur bana göre bu tütünler kendilerini kanıtlamışlardır .bulabilme şansınız var ise starbuzz bluemint veya blueberry serisini denemenizi tafsiye ederim ... Kaliteli marpuç izmirden,kaliteli kömürüde hataydan bulabilirsiniz isim vermeyelim çok fazla :) iyi keyifler

bence sen nargileyi bırak
    Yapay Zekanın Yanıtı

Piyasadaki En İyi Nargile Markalarını Keşfedin

Nargile keyfinizi en üst düzeye çıkarmak için piyasadaki en iyi nargile markalarını araştırıyor musunuz? İşte seçim yapmanıza yardımcı olacak kapsamlı bir kılavuz:

En İyi Nargile Markaları

• Khalil Mamoon: Mısır'ın önde gelen nargile üreticisi, kaliteli işçiliği ve dayanıklılığıyla bilinir.
    • AMY Deluxe: Almanya merkezli bir marka, modern tasarımları ve yenilikçi özellikleriyle öne çıkar.
    • Shika: ABD merkezli bir marka, benzersiz stilleri ve yenilikçi difüzör sistemleriyle dikkat çeker.
    • Kaya: Almanya'nın köklü bir nargile markası, geleneksel tasarımlardan modern stillere kadar geniş bir seçenek yelpazesi sunar.
    • HJ: Almanya'dan bir diğer marka, paslanmaz çelik gövdeleri ve renkli cam kapları ile tanınır.

En İyi Nargile Takımları

Nargilenizin keyfini çıkarmak için doğru ekipmanlar çok önemlidir. İşte en iyi nargile takımı markaları:

• Oduman: Lüks nargile takımlarıyla tanınır, el yapımı cam kapları ve paslanmaz çelik gövdeleriyle öne çıkar.
    • Starbuzz: Geniş bir nargile takımı yelpazesine sahip, özel tasarımları ve yüksek kaliteli malzemeleriyle bilinir.
    • Ministar: Taşınabilir nargile takımlarıyla ünlü, seyahatleriniz için mükemmel bir seçenektir.
    • HookahJohn: Nargile lüleleri ve aksesuarları konusunda uzmanlaşmış, yenilikçi tasarımlarıyla bilinir.
    • Mason: Isıya dayanıklı nargile lüleleriyle tanınır, çeşitli şekil ve boyutlarda seçenekler sunar.

En İyi Nargile Tütün Markaları

Nargile deneyiminizin ayrılmaz bir parçası olan tütün de önemlidir. İşte en iyi nargile tütün markaları:

• Al Fakher: En popüler nargile tütün markalarından biri, geniş bir tat yelpazesi sunar.
    • Fumari: Premium nargile tütünü üreticisi, canlı tatları ve uzun ömürlü dumanlarıyla bilinir.
    • Starbuzz: Nargile takımlarının yanı sıra kaliteli nargile tütünleri de üretir.
    • Tangiers: Güçlü ve aromatik nargile tütünüyle ünlü, deneyimli nargile kullanıcıları arasında popülerdir.
    • Trilogy: Eşsiz karışımları ve pürüzsüz dumanıyla öne çıkan bir nargile tütün markasıdır.

Nargile takımınızın ve tütününüzün kalitesi, genel nargile keyfinizi önemli ölçüde etkiler. Bu markaları araştırmak ve tercihlerinize en uygun olanı seçmek, optimal bir nargile deneyimi için çok önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: [İddaa]4-4-2

Bu mesaj silindi.
    nargilenin markası olmaz dostum tütünün kömürün falan olur en iyi nargile cafe tipi nargilelerdir ser dökümden olmalı marpuç deriden ve kalın olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: trafik cenavarı

nargilenin markası olmaz dostum tütünün kömürün falan olur en iyi nargile cafe tipi nargilelerdir ser dökümden olmalı marpuç deriden ve kalın olmalı

Alıntıları Göster
    Nargilenin parçaları ne kadar önemli ise tütünde o kadar önemlidir..Cafelerde genelde tekelin satılan tütünü kullanılır ve 30-45 dkda nargilenin aroması kendinden geçer..Kendi evine alacaksan Nakhla tobacco(elmalı+anasonlu)olanını önerebilirim..2 yıldır evde bunu kullanıyoruz(öğrenci evi )
    Tütün anasonlu ve aromasını 3 saat kadar çok rahat koruyabiliyor ve fiyatı diğer tütünlere göre farklı tabiki.Tekel tütünü 100 gr'ı 5-10 ytl iken bunun 125 gr mı 30 ytl ama kesinlikle değiyor...Tütün almaya gittiginizde Nakla tobacco dersenizi adam tekel yerine dükkanın başka yerinde çıkarıp onu verir(kaçak tütün tabiki)
  • Yani nargile markası olmaz diyorsunuz
  • Yeni önerisi olan var mı beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

Yeni önerisi olan var mı beyler?
    yok
  • quote:

Yeni önerisi olan var mı beyler?
    valla geçen suriyeden arkadaşıma tütün getirttim 12 paket memnunum 2 saat falan iyi gidiyo. arapça yazdığı için markasını bilemicem :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En iyi sallama çay markası?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pesidelphia

yok

Alıntıları Göster
    mesajım bulunsun
    bişey soracaktım bende;
    bizim evdede var bi nargile beyler ama içme yerinin ucu demir ve paslanmış
    nasıl temizliyebilirim bunu ve nargile için gerekli malzemeler tam olarak nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

mesajım bulunsun
    bişey soracaktım bende;
    nasıl temizliyebilirim bunu ve nargile için gerekli malzemeler tam olarak nedir ?

Alıntıları Göster
    güncel
  • Dunyanin en kalieli nargilesi cek cumhuriyetinde tumden cam olarak imal edilen meduse ve abd de imal edilen fumo markalaridir.

http://fumodesign.com/skin/frontend/default/default/presentation/images/main_bg2.jpg

Nargile ile ilgili onlrca dogru kabul edile yanlis vardir.

1 en iyi marpuc deriden degildir. Bu bahsedilen olay cook eski zamanlardaki bir secenekti. Deri marpuc yikanmaz, Ayni zamanda yeni nesil kullanilan aromalari icine ceker ve bu tat yuzunden her aromada baska marpuc kullanilmak zorunda kalinir. Bu durumda dahi 3 aydan snra kotu tat almaniza sebep olur nargileden.

En iyi marpuc (turkiyede bulmaniz imkansiz) "food grade" denilen , besinleri saklamak icin mutfakta kullandigimiz koku ve tat tutmayan plastikten imal edilmis olanlardir. Bunlar yikanabilir ve temiz , kokusuz bir icim saglar

2. Pirinc, bakir gibi maddelerden imal edilmis serler de yine eski caglarda kullanildigi icin gunumuzdede kaliteli olanlar sanilir. Aksine bu maddelerde zamanla nargile kokusunu icine ceker ve zamanla kusmaya baslar. Bu maddelerden imal edilen nargilelerin ser kismini istediginiz kadar yikayin, burnunuzu dayadiginizda gelen o kokudan kurtulamazsiniz.

3 nargilenin lule kismininda toprak lule olmasi eskiden oyle kullandiklari icindir. Oysa toprak lulede ayni sekilde azami miktarda pislik barindirir. Lule de cam olmalidir, cam kir ve pislik tutmaz.

Komur.

Mese komuru her zaman iyi degildir. Iyisini bulmak zordur. Nargile komurunun iyi olabilmesi icin bir kac detay vardir

1- komurun ates tutma ozelligi maksimum olmalidir yani komur yandiktan , bitene kadar sicakligini azami derecede muhafaza etmelidir, her mese komuru bu ozelligi tasiyacak diye bir kaide yok.

2 komur dumansiz olmalidir. Tutune tad birakmamalidir,

Komur olarak kaliteli mese veya ulkemizde bulunmayan hindostan cevizi kabugundan yapilma komurler kullanilabilir,

Benim tercihim hindistancevizi kabugundan imal edilen. Marka olarakta coconara en iyisidir. Bunu ebay uzerinden 108 adetini 12$ a siparis edebilirsiniz

Bu komur kup seklindedir ve nargilenin uzerine 2 adet koydugunuz zaman 50 dk boyunca komuru ellemezsiniz. Ates tutma ozelligi maksimum oldugu icin tutunun uzerindeki sicaklik degismez, degisim olmadigi icinde nargileniz yanmaz. Duman hep ayni bollukta gelir

Ben resimde paylastigim fumo markali nargileyi kullaniyorum, pod versiyonu ve her parcasi cam.

Kisacasi nargile hakkinda internetteki ve hatta yukarida verilen bilglerin %90'i YANLISTIR.

Nargile ilgili daha detayli bilgilerimi ozantelkok.blogspot.com adresimde paylastim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

Dunyanin en kalieli nargilesi cek cumhuriyetinde tumden cam olarak imal edilen meduse ve abd de imal edilen fumo markalaridir.

http://fumodesign.com/skin/frontend/default/default/presentation/images/main_bg2.jpg

Nargile ile ilgili onlrca dogru kabul edile yanlis vardir.

1 en iyi marpuc deriden degildir. Bu bahsedilen olay cook eski zamanlardaki bir secenekti. Deri marpuc yikanmaz, Ayni zamanda yeni nesil kullanilan aromalari icine ceker ve bu tat yuzunden her aromada baska marpuc kullanilmak zorunda kalinir. Bu durumda dahi 3 aydan snra kotu tat almaniza sebep olur nargileden.

En iyi marpuc (turkiyede bulmaniz imkansiz) "food grade" denilen , besinleri saklamak icin mutfakta kullandigimiz koku ve tat tutmayan plastikten imal edilmis olanlardir. Bunlar yikanabilir ve temiz , kokusuz bir icim saglar

2. Pirinc, bakir gibi maddelerden imal edilmis serler de yine eski caglarda kullanildigi icin gunumuzdede kaliteli olanlar sanilir. Aksine bu maddelerde zamanla nargile kokusunu icine ceker ve zamanla kusmaya baslar. Bu maddelerden imal edilen nargilelerin ser kismini istediginiz kadar yikayin, burnunuzu dayadiginizda gelen o kokudan kurtulamazsiniz.

3 nargilenin lule kismininda toprak lule olmasi eskiden oyle kullandiklari icindir. Oysa toprak lulede ayni sekilde azami miktarda pislik barindirir. Lule de cam olmalidir, cam kir ve pislik tutmaz.

Komur.

Mese komuru her zaman iyi degildir. Iyisini bulmak zordur. Nargile komurunun iyi olabilmesi icin bir kac detay vardir

1- komurun ates tutma ozelligi maksimum olmalidir yani komur yandiktan , bitene kadar sicakligini azami derecede muhafaza etmelidir, her mese komuru bu ozelligi tasiyacak diye bir kaide yok.

2 komur dumansiz olmalidir. Tutune tad birakmamalidir,

Komur olarak kaliteli mese veya ulkemizde bulunmayan hindostan cevizi kabugundan yapilma komurler kullanilabilir,

Benim tercihim hindistancevizi kabugundan imal edilen. Marka olarakta coconara en iyisidir. Bunu ebay uzerinden 108 adetini 12$ a siparis edebilirsiniz

Bu komur kup seklindedir ve nargilenin uzerine 2 adet koydugunuz zaman 50 dk boyunca komuru ellemezsiniz. Ates tutma ozelligi maksimum oldugu icin tutunun uzerindeki sicaklik degismez, degisim olmadigi icinde nargileniz yanmaz. Duman hep ayni bollukta gelir

Ben resimde paylastigim fumo markali nargileyi kullaniyorum, pod versiyonu ve her parcasi cam.

Kisacasi nargile hakkinda internetteki ve hatta yukarida verilen bilglerin %90'i YANLISTIR.

Nargile ilgili daha detayli bilgilerimi ozantelkok.blogspot.com adresimde paylastim
    eyvallah sağolun
  • quote:

eyvallah sağolun

Alıntıları Göster
    quote:

Nargilenin parçaları ne kadar önemli ise tütünde o kadar önemlidir..Cafelerde genelde tekelin satılan tütünü kullanılır ve 30-45 dkda nargilenin aroması kendinden geçer..Kendi evine alacaksan Nakhla tobacco(elmalı+anasonlu)olanını önerebilirim..2 yıldır evde bunu kullanıyoruz(öğrenci evi )
    Tütün anasonlu ve aromasını 3 saat kadar çok rahat koruyabiliyor ve fiyatı diğer tütünlere göre farklı tabiki.Tekel tütünü 100 gr'ı 5-10 ytl iken bunun 125 gr mı 30 ytl ama kesinlikle değiyor...Tütün almaya gittiginizde Nakla tobacco dersenizi adam tekel yerine dükkanın başka yerinde çıkarıp onu verir (kaçak tütün tabiki)

nakhlanın 125 grlığı nerede var?
    üstelik 30 tl diyorsunuz kilsu 240 tl yapıyor. 250 grlığı bile 15 tl civarı. sağlam kazık yiyorsunuz geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

quote:

Tütün anasonlu ve aromasını 3 saat kadar çok rahat koruyabiliyor ve fiyatı diğer tütünlere göre farklı tabiki.Tekel tütünü 100 gr'ı 5-10 ytl iken bunun 125 gr mı 30 ytl ama kesinlikle değiyor...Tütün almaya gittiginizde Nakla tobacco dersenizi adam tekel yerine dükkanın başka yerinde çıkarıp onu verir (kaçak tütün tabiki)

nakhlanın 125 grlığı nerede var?
    üstelik 30 tl diyorsunuz kilsu 240 tl yapıyor. 250 grlığı bile 15 tl civarı. sağlam kazık yiyorsunuz geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Meduse Marka elimde Nargile takımı mevcuttur.

İsteyen arkadaşla

650 TL gibi bir ücrete satılıktır.

En iyi nargile markasi En iyi nargile markasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre5kala -- 25 Aralık 2013; 13:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirbed55

Merhaba;

Meduse Marka elimde Nargile takımı mevcuttur.

İsteyen arkadaşla

650 TL gibi bir ücrete satılıktır.

En iyi nargile markasi En iyi nargile markasi

Sormasi ayip nerden buldun bunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konigsrasse

mesajım bulunsun
    bişey soracaktım bende;

Sipsi kullan hocam.İllaki temizlemek istiyorum dersen pas-çözler vardı bir ara eğer halen varsa deneyebilirsin.
  • Zontak Müptelası kullanıcısına yanıt
    Çin üretimi,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre5kala -- 30 Mart 2015; 13:34:02 >
  • quote:

Avrupa, Çek Cumhuriyeti Üretimi.

Direk üreticiden aldin yani. Fiyatlarini biliyor musun € olarak? Bende tam Mail yollayacaktim üreticiye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zontak Müptelası

quote:

Avrupa, Çek Cumhuriyeti Üretimi.

Direk üreticiden aldin yani. Fiyatlarini biliyor musun € olarak? Bende tam Mail yollayacaktim üreticiye.

Alıntıları Göster
    3-4 kere mail yolladım, info@medusedesign.com adreslerine. Çin tarafında korsan üretim yapan firmalara. Cevap dönmüyorlar. Ama fiyatları konusunda Tam bilgi vermiyorlar. Orjinal olan Meduse Craft modellerinin çok pahalı olduğunu duymuştum. 2.000 - 2.500 euro arası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre5kala -- 30 Mart 2015; 13:36:22 >
  • yav hazır konusu açılmışken favoriniz neyli nargile önerebilir misiniz ?
    kavunlu hoşuma gidiyo benim
  • hll knk kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_75223309/f_//tm.htm#75223309

Yukarıdaki benim Form, oradan bakabilirsin.

En iyi tütün diye bir şey söyleyemem. Zevk, renk derim. Dünyadaki tüm nargile markalarına yakın içmiş biri olarak, Bana göre en iyi tütün sıralaması.

El- Fakher : Kivi
    Panorama : Karpuz
    Nakhla : Mandalina
    Bahreyn : Kavun
    Starbuzz : Fuzzy Naval ve Kivi Çilek , Birde code 69
    Layainda: Yeşil Üzüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre5kala -- 25 Aralık 2013; 14:25:11 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.