Topic başlığın komik olmuş;şakı Acem kızı varya o çok hoşuma gitmeye başladı şu sıralar..Aslında sevdiğim çooook şarkı var öyle 1 taneye indiremiyorum..
Atla geL shabanda şiki şiki baba şarkısnı çok aramışlardı,bulamamışlardı.. Bu sarkıyı buLabiLcek warsa nostalJi yapmak isterim
quote:Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli Atla geL shabanda şiki şiki baba şarkısnı çok aramışlardı,bulamamışlardı.. Bu sarkıyı buLabiLcek warsa nostalJi yapmak isterim bizim arkadaşlarda hep dolaşıyo telefonlarda onlardan alıp atarım buraya
DUMAN IN -HER ŞEYİ YAK ŞARKSI HOŞUMA GİDİYOR DA BÖLE BİR KONU AÇMA GEREĞİ NİĞÇİN GÖRDÜN ONU ANLAMADIM..
Şuanda en sevdiğim şarkı nalan sonunda bitti quote:Orjinalden alıntı: m@tr@k En Sevdiğiniz Şarkı Hangisi?
quote:Orjinalden alıntı: by_crackers DUMAN IN -HER ŞEYİ YAK ŞARKSI HOŞUMA GİDİYOR DA BÖLE BİR KONU AÇMA GEREĞİ NİĞÇİN GÖRDÜN ONU ANLAMADIM.. imzan çok güzel mübarek kaça kaç o
quote:Orjinalden alıntı: first angela hacettepeden kaderimde budamı vardı die başlayan sarkı..adını hatırlayamadım bende bu aralar onu çok dinliyorum şarkının adı Ölürüm Hasretinle