Topic başlığın komik olmuş;şakı Acem kızı varya o çok hoşuma gitmeye başladı şu sıralar..Aslında sevdiğim çooook şarkı var öyle 1 taneye indiremiyorum..
quote:Orijinalden alıntı: DesertRoseAlıntıları Göster kaç tane şarkı far bilader. hangisini yazsam ki?
quote:Orijinalden alıntı: Beirutkaç tane şarkı far bilader. hangisini yazsam ki?Alıntıları Göster EPICA - CRY FOR THE MOON
quote:Orijinalden alıntı: adriano123atla gel şaban filmindeki şiki şiki baba şarkısıquote:Orjinalden alıntı: adriano123 atla gel şaban filmindeki şiki şiki baba şarkısı Komik insan..
quote:Orijinalden alıntı: catsdreamsinsatiable my immortal walking away v.ssR yi Atlamışımmmmmmmmmmmm
quote:Orijinalden alıntı: m@tr@kR yi Atlamışımmmmmmmmmmmm Alıntıları Göster Atla geL shabanda şiki şiki baba şarkısnı çok aramışlardı,bulamamışlardı.. Bu sarkıyı buLabiLcek warsa nostalJi yapmak isterim
quote:Orijinalden alıntı: kimbuyakisikliAtla geL shabanda şiki şiki baba şarkısnı çok aramışlardı,bulamamışlardı.. Bu sarkıyı buLabiLcek warsa nostalJi yapmak isterimAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli Atla geL shabanda şiki şiki baba şarkısnı çok aramışlardı,bulamamışlardı.. Bu sarkıyı buLabiLcek warsa nostalJi yapmak isterim bizim arkadaşlarda hep dolaşıyo telefonlarda onlardan alıp atarım buraya
quote:Orijinalden alıntı: Vaioquote:Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli Atla geL shabanda şiki şiki baba şarkısnı çok aramışlardı,bulamamışlardı.. Bu sarkıyı buLabiLcek warsa nostalJi yapmak isterim bizim arkadaşlarda hep dolaşıyo telefonlarda onlardan alıp atarım buraya Alıntıları Göster Ne ilginç yaaa,konu nereye geldi Şiki şiki ba ba Güzel şarkı
quote:Orijinalden alıntı: DesertRoseNe ilginç yaaa,konu nereye geldi Şiki şiki ba ba Güzel şarkıAlıntıları Göster DUMAN IN -HER ŞEYİ YAK ŞARKSI HOŞUMA GİDİYOR DA BÖLE BİR KONU AÇMA GEREĞİ NİĞÇİN GÖRDÜN ONU ANLAMADIM..
quote:Orijinalden alıntı: by_crackersDUMAN IN -HER ŞEYİ YAK ŞARKSI HOŞUMA GİDİYOR DA BÖLE BİR KONU AÇMA GEREĞİ NİĞÇİN GÖRDÜN ONU ANLAMADIM..Alıntıları Göster nie olmasın ki
quote:Orijinalden alıntı: m@tr@knie olmasın kiAlıntıları Göster hacettepeden kaderimde budamı vardı die başlayan sarkı..adını hatırlayamadım
quote:Orijinalden alıntı: Saralondéhacettepeden kaderimde budamı vardı die başlayan sarkı..adını hatırlayamadımAlıntıları Göster cok var ama su arAlar dumAn seni keNdime Sakladım
Şuanda en sevdiğim şarkı nalan sonunda bitti quote:Orjinalden alıntı: m@tr@k En Sevdiğiniz Şarkı Hangisi?
quote:Orijinalden alıntı: by_crackersDUMAN IN -HER ŞEYİ YAK ŞARKSI HOŞUMA GİDİYOR DA BÖLE BİR KONU AÇMA GEREĞİ NİĞÇİN GÖRDÜN ONU ANLAMADIM..Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: by_crackers DUMAN IN -HER ŞEYİ YAK ŞARKSI HOŞUMA GİDİYOR DA BÖLE BİR KONU AÇMA GEREĞİ NİĞÇİN GÖRDÜN ONU ANLAMADIM.. imzan çok güzel mübarek kaça kaç o
quote:Orijinalden alıntı: Saralondéhacettepeden kaderimde budamı vardı die başlayan sarkı..adını hatırlayamadımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: first angela hacettepeden kaderimde budamı vardı die başlayan sarkı..adını hatırlayamadım bende bu aralar onu çok dinliyorum şarkının adı Ölürüm Hasretinle
quote:Orijinalden alıntı: Artizquote:Orjinalden alıntı: first angela hacettepeden kaderimde budamı vardı die başlayan sarkı..adını hatırlayamadım bende bu aralar onu çok dinliyorum şarkının adı Ölürüm HasretinleAlıntıları Göster şebnem ferah yeniden doğup gelsem evanescance tougless teoman oğul