quote:Orijinalden alıntı: Drake RamorayT = Galil CT = ColtAlıntıları Göster T = Galil, Ak47 CT = AUG, Colt
quote:Orijinalden alıntı: älgT = Galil, Ak47 CT = AUG, ColtAlıntıları Göster dg awp ak47 colt klasiktir ha birde smoke var cok severim smoke yı hatta hgden daha cok severim
quote:Orijinalden alıntı: Hayalbaz93dg awp ak47 colt klasiktir ha birde smoke var cok severim smoke yı hatta hgden daha cok severim Alıntıları Göster Dg ve Colt.. awp ve ak47 güzel silahlar ama kullanamıyorum =)
quote:Orijinalden alıntı: Hayalbaz93dg awp ak47 colt klasiktir ha birde smoke var cok severim smoke yı hatta hgden daha cok severim Alıntıları Göster Colt T iken ak47 alırım da pek performansım olmaz. T iken colt bulursam işte o zaman Tabi insan her an havasında olamaz . Mesela biraz önce sxe açtım cs açtım ama hiç giresim gelmedi Metin2 giricem şimdi akşama girerim cs` a . 22 saattir uykusuzum dün öğlen 1 de yatıp akşam 8 de kalktım uyku düzeni diye bişey kalmadı :/ Yatsam sahura kadar uyurum
quote:Orijinalden alıntı: TooRop.Colt T iken ak47 alırım da pek performansım olmaz. T iken colt bulursam işte o zaman Tabi insan her an havasında olamaz . Mesela biraz önce sxe açtım cs açtım ama hiç giresim gelmedi Metin2 giricem şimdi akşama girerim cs` a . 22 saattir uykusuzum dün öğlen 1 de yatıp akşam 8 de kalktım uyku düzeni diye bişey kalmadı :/ Yatsam sahura kadar uyurum Alıntıları Göster Ben awp Yi severim.Tabi yanında 1.4 te olıcak Ama para yok colt veya ak47 Bunlarada yoksa 3.2
quote:Orijinalden alıntı: Brand*Ben awp Yi severim.Tabi yanında 1.4 te olıcak Ama para yok colt veya ak47 Bunlarada yoksa 3.2 Alıntıları Göster usp ve glock.
quote:Orijinalden alıntı: No Way OutuspAlıntıları Göster D.Eagle abi başka tanımam:)tabi coltuda unutmıyım:)
quote:Orijinalden alıntı: PijjozzyD.Eagle abi başka tanımam:)tabi coltuda unutmıyım:)Alıntıları Göster awp tek basına yetiyor
quote:Orijinalden alıntı: älgT = Galil, Ak47 CT = AUG, ColtAlıntıları Göster Terörist = Galil ve Awp ( Kanas ) Counter-Terörist = Famas ve Awp ( Kanas ) Awp vazgeçilmez benim için Tabancalardan da DesertEagle favorimdir
quote:Orijinalden alıntı: ~ Féano[R]Terörist = Galil ve Awp ( Kanas ) Counter-Terörist = Famas ve Awp ( Kanas ) Awp vazgeçilmez benim için Tabancalardan da DesertEagle favorimdir Alıntıları Göster Ct : Susturuculu usp + 3-5 T : Ak47 + deagLe. 1.5 için.
quote:Orijinalden alıntı: Surfer RosaCt : Susturuculu usp + 3-5 T : Ak47 + deagLe. 1.5 için.Alıntıları Göster Awp+Deagle
quote:Orijinalden alıntı: OraLeTHAwp+DeagleAlıntıları Göster T : ak47 - mp5navy CT : deserteagle - m4(colt 4.3)
quote:Orijinalden alıntı: WaNTeDeWiLT : ak47 - mp5navy CT : deserteagle - m4(colt 4.3)Alıntıları Göster Kafam iyise Desert+Awp takılırm Ortalık kızısırsa:Aug Çıkmaza geldik mi ?:Cold Silahlardan Usb Desert Fena olmuyor
quote:Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.Kafam iyise Desert+Awp takılırm Ortalık kızısırsa:Aug Çıkmaza geldik mi ?:Cold Silahlardan Usb Desert Fena olmuyor Alıntıları Göster ak47 ve DG