Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Vites (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1. ve 2. vitesin 4000 devirden sonraki tiz sesi içimin yağlarını eritiyor (gerçi o ses vitesten çıkmıyor ama anladınız işte demek istediğimi)

birde 3. vites 80 km hızla giderken 2 ye çekip gazı köklemek coşturur beni.aman hepsinin yeri ayrı işte araba olsunda....
  • quote:

Orjinalden alıntı: barabum

7000 devirde herhangi bi vites
    müziğin sesini bile kapatıyorum sıft o sesi dinlemek için

aynen1. vitesde ışıklarda patiyle kalkmak ve 4. viteste şahin aracımızla baya dik bi yokuşta 120 basmakda çok zevk veriyo torpidoya kafamı dayayıp sesini dinlemiştimgerçi motor sesi bagajdan bile duyuluyodu
  • 1.9 jtd doblo 6000 devirde 3 vites
  • Bence 3. vites
  • R vites
  • 3. vites ile 140 ı geçince birden 4e atıp ivmelenmenin devam etmesi
  • ESKİ VECTRAMDA 2.5 V6 2. VİTES TÜM İVMeyi hissediyorsun.
  • 1-2-3 yaniii 40 90 130 en sewdigim
  • 3 çok zevkli değildi bizde 60-110-170 olunca
    şimdi stilo var 2de 100de kesiciye geriyor
  • Pardon ya ben konuyu genel sandım

Sadece fiat içinmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Division Bell -- 4 Mayıs 2009; 19:12:37 >
  • benim en çok sevdğim vites özellikle rapmalarda dik rampalarda 2. vites 3500-4000 devir arası o çıkan hafif bir ince ıslık sesi beni bitiriyo sırf o ses için aracımı hep 3500-4000 arası kullanıyom rampada

aracım da tofaş kartal 2001 enjeksiyonlu model
  • Performans ve eksoz sesi için 3 Ekonomi ve sessizlik için 5
  • 2. vites 2500 devirdeyken dip gaz yapınca sarması bitirmesi çok tahrik edici
  • En güzeli otomatikte D ile gitmek,zamanı gelince o da ivme kazanıyor,hele bir de,araç sollarken,D konumunda iken,S(sport) düğmesine basıp,birden 4000 devire fırlarken çıkardığı ses ve hızlanması...

Ne güzel sol ayağını kaldır kenara,sağ ayak gaz,fren git ohhh!!

Bu arada ilk arabam corsa otomatikti,5 yıl aktif olarak kullandıktan sonra,yeni arabam palıo düz vites çok zorluyor ve yoruyor beni,ama kapıyorum fakat,opelin de o rahatlığını unutamıyorum kardeşim:)
  • en iyisi s (spor) düğmeye bas araba şahlansın
  • üüüüüççççüncüüüüüüüü vitesssssssssssssssssssssss hele de mareada ise......
  • Vitesin boşda olmasını seviyorum
  • 3.vites...özellikle yolda 70-80 km hızla 4.viteste giderken öndeki aracı sollamak için 3 e atıp gazı kökleyince oluşan ivmelenme çok hoşuma gidiyor 120-130 u görüyor anında araç
  • 4. Vitesi seviyorum çünkü yüksek süratte gücü hissettiren bir vites.
  • 7g tronic>>> 6.ve 7.vites..

cls500 de kadran 210 gosteriyor halen 6da vee o ses o muhtesem ses..ve 7.viteste..Araba adeta bir mermi gibi..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.