Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Vites (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3. vıtes. 5000-6000d/d ye kadar yolu var. Sonrası araca baglı kırmızı devrı gormeden ve devir bandını kullanarak max devır cevırme tadını tatmak ınsanı cezbedıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: @immortal

Opel astra CD 1. vites 7000 devir/dk da çıkan tiz ses ve 2. vitese geçtiğimde fazlaca bir süre araca patinaj yaptırabiliyor olma duygusu (Yol da biraz ıslak ise 6500-7000 devir/dk da bile patinaja devam edebilme). Tabi bu testi birkaç kez yaptım ama arada sırada 1. vitesi araç sıcakken zorluyorum.

o araba 7K devir çeviremez devir kesici var o arabada.
  • tabikide 3.vites ama aslında 2.viteside seviyorum ya
  • 3.vites
  • 40 dan 80-85 e çıkarken seçtigim vites 2 ;)
  • Geri vites şaka şaka 3.vites tabiki
  • 3 Olur. Yalnız genel bir seçim bu. Zevk için araç kullananlar 3. Performans için kullananlar devre bakar vitese değil.
  • 3 ve 5 ci vites hızlanma aralıkları çok uzun ....
    sanırımrenaultlar 3-5 zevk ve huzur verici vitesler...
    benim aracım 3 viteste aracıma bir kez daha aşık oluyorum...
  • 1. ve 2. vitesi seviyorum daha seri oluyor
  • 2 ve 3
  • 3. Vitesteyken devri sona vurup sonra 4. vitese atarkenki çıkan motor sesi...
  • soLLamaya çıkarken 5. vitesten 4e düşüp sonra koltuqa qömüLmeyi seviyorum (:
  • 2-4 düz çekmeyi seviyorum
  • 1. viteste patinaj
    2. viteste yanlamayı severim.

Arabanın ibresi geri giderken sıfırın altına düştüğü için son hızı görmeye çalışıyorum. Geri viteste araç çok bağırdığı için rampa inişi boştayken yaptım. 180' lik göstergede 180' in üzerine epey yaklaşmıştım ama direksiyonu hafif oynatmamla araba J harfi çizince tırstım.
  • tabiki otomatik vites kafanız rahat oluyor. heleki auto6r ise istedigin vakit direksiyondan vites degiştir :)
  • Aracım Orjinal;

5. vites 2400d/d : Param cebimde kalıyor..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.