Şimdi Ara

En Sevdiğiniz Vites (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: barabum

dizellerde max tork u düşük devirde verdiği için yüksek devrin gücünü hissetmek ve sürüş zevkini almak zor oluyor
    daha önce dizel motorun tadına bakmış biri olarak ekonomikliği hoş ancak sürüş zevki o kadar da tatmin edici değil
    hele ki eğlencesi 3000 devirden sonra başayanlar için hiç değil

Doğru ama bu esnada üretilen torkta yüksek devir çevirebilen atmosferik benzinlilerin 2 mislinden fazla oluyor.

Mesela 4. viteste 60-70 ile giderken tam gaz verirseniz yolda hafif eğim varsa dahi ciddi bir biçimde sizi koltuğa bastırarak anında 120-130km gibi hızlara ulaşıyorsunuz,buda benzinliyle zor olan birşey ve bence çokta zevkli.

Turbo dizel ve benzinli Alfa Romeo sahibi olarak söylüyorum,ikisinin tadı çok ayrı,zevk meselesi.

• Bence dizeli kullanma zevki daha fazla. Tabi ben bakımlarını yapacağım km'leri düşünerek LPGli araç aldım.
  • kesinlikle 3 .vites
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

Bakalım hangi vites daha çok tercih ediliyor. şimdilik 3. vites önde gidiyor.

benim 6. vites fikrinin sonuncu olacağından eminim

• bence 2. vites
    araba 100 km ye kadar süper hızlanıyor.
  • En favori vites 3. vites olacak bu gidişle . Zaten yüksek devirde yol bilgisayaraına bakmayın insanın yüreğine iniyor.15-20 ltleri gösteriyor.Bu nedenle bir gözüm devir göstergesinde ,bir gözüm yolda :))))
  • 4. vites
  • quote:

Orjinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Ben en çok geri vitesi seviyorum.

• performasn olarak 2. vites genel olarak boş :) 5 e atma boşa at
  • Zevkin doruklarını yaşamak için 3(e) atın
  • 4 çünkü 4e geçmek çok kolay
  • 2.Vites
  • Opel astra CD 1. vites 7000 devir/dk da çıkan tiz ses ve 2. vitese geçtiğimde fazlaca bir süre araca patinaj yaptırabiliyor olma duygusu (Yol da biraz ıslak ise 6500-7000 devir/dk da bile patinaja devam edebilme). Tabi bu testi birkaç kez yaptım ama arada sırada 1. vitesi araç sıcakken zorluyorum.
  • 2. vites (peugeot 106) araba çok güzel hızlanıyor..
  • D
  • quote:

Orjinalden alıntı: comedian9

Bakalım hangi vites daha çok tercih ediliyor. şimdilik 3. vites önde gidiyor.

konuyu ankete çevirirsen güzel olur yada ilk mesajında liste yapsan.
  • Boş vitesi severim
    Peygamber vitesi de diyorlar
    Şöyle hafif eğimli uzun bir yokuş aşağı 110- 120 km/h arası salacaksın.....
  • 2.vites turboya geçicence tadından geçilmiyor yapıştııroyr koltuğa
  • 4. vites 100-120 arası, devirde 3000 civarı
  • 3.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.