Şimdi Ara

en sıfırdan bilgi sahıbı olmak istiyorum. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meslek lisei 3 sınıf öğrencisiyim sitede yenıyım öncelikle hangı konu nerde açılır onu bılmedıgım ıcn burya yazdım yanlışsa özür dilerim

wep tasarım dersleri okulda verilmediği için kendım öğrenmeye çalışıyorum. bu wep tasarım en bastan en sona nasıl olur biri bana anlatabılırmı...

yani;
    en basta hostdomaınmı alınır.hangi program kurulur,nasıl yayınlanır gibisinden...

• Wep = WEB

Lise 3. Sınıf Öğrencisisin ve PROJELER gibi Anlaşılması basit bir başlığa bu konuyu açıyosun ?

www.google.com <= Gir öğren.

Kişisel Fikrim: Sende Muhtemelen 3 Site 1 Milyonculardan Olcaksın O Yüzden, MESLEĞİ RAHAT BIRAK Nolur.
  • Anlamıyorum bilgisayarın B sinden çakmayan adamları bilgisayar bölümüne alıyorlar Wep ? = Sadece Kafana sık ve bölümünü derhal değiştir
  • Bende Anadolu Teknik Lisesi Mezunu olup Meslek Yüksekokulu okumuş biriyim.Suanda Bilgisayarla alakalı bir iş yapmıyorum.Ama bizde WEB tasarım gibi dersler görmemiştik.Ustası değilim.Ama kendine yol çizmelisin.WEB programcısı ile bilgisayar programcılığı arasında karar vermelisin.
  • wep dersleri okulda verilmez çünkü öyle bir ders yok :))
    ilkönce ne öğrenmek istediğini bil daha sonrası gelir zaten... meslek lisesinde hangi bölüm okuyorsun acaba ? bilgisayar okuyorsan durumun içler acısı diyebilirim en azından html öğrenmiş olman gerekir bu zamana kadar sonrasınıda sen ihtiyaçlarına göre üstüne koyarak ilerlemen lazım.
  • arkadaşlar sanırım anlatamadım teknık serbıs konusunda yapamayacagım yok, okulda böyle bir ders olmadıgı ıcın hiçbirşey bilmiyorum... Sadece Yardım ıstemışdım saolun çok yardımcı oldunuz...verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ediyorum...

Bir hevesle Siteye Girip Öğrenirim Demiştim ama,yazdıklarınız sayesınde heves felan kalmadı Bunuda Unutmayınkı Hiç Kimse Bunları Anasının karnındeyken Öğrenmedı....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daadaass -- 5 Aralık 2008; 18:03:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.