Şimdi Ara

EN Şık BENQ-SİEMENS Karşınızda ((( SF71 )))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet olarak yeni model tanıtımları devam ediyor her ne kadar markanın piyasadan çekildiğini söyleyenlere cevabı bu model olsa gerek bu model daha gsmarena tarafındanda verilmemiş ...

eute haben uns erste Bilder eines neuen Handys von BenQ Mobile erreicht. Das neue UMTS-Handy namens BenQ-Siemens SF71 ist zwar in erster Linie ein Klapphandy, verfügt aber für die Kamera-Abdeckung auch über einen Sliding-Mechanismus. Neben dem schicken Design soll das Handy auch über eine 2 Megapixel-Kamera, ein QVGA-Display und Bluetooth verfügen.

Ob es jemals auf dem europäischen Markt erscheinen wird, ist ungewiss.

• hoca nisan 1 geçti hoca. hemde baya oldu geçeli
  • evet 1 nisan geçeli çok oldu...

birkaç foto ekleyelim...:

EN Şık BENQ-SİEMENS Karşınızda (((  SF71   )))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigehalil -- 11 Haziran 2007; 20:11:24 >

• çok şık canım
  • ne güzel dış ekranı var kayar ekran ekranı kaydır kamera ortaya çıksın ekranı yukarı kaydır mp3 tuş takımı ortaya çıksın nesi var...
  • dış ekran hariç benim sattığım döküntü x650 ile aynı en şık buysa öbürlerini düşünemiyorum

düzenleme:

bu kadar yeni telefona bu kadar küçük ekran mı konulur yahu utanmasalar dış ekranla idare edin diyeceklermiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nolamaz -- 12 Haziran 2007; 21:44:46 >
  • tamam şık değil kardeşim:.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tasarımı çok güzel...
  • sizin beni anlamanızda kolay benim sizi anlamamda kolay zevk ve renk meselesine döndü bu iş açtığım konuya topicte yazdığım yazıya bakarsanız ne demek istediğimi bi nebzede olsa anlamış olurdunuz bence siz yazılana değilde resimlere göre yorum yapma alışkanlığına sahipsiniz ben benq-siemens orta alt sınıfta bi tel yapmış görünüm itibariyle ve özellik bakımından fena sayırmayacak bi tel dedim benq-sie işte karşınızda n95 rakip bi cihaz yaptı demedim dikkat zaten orta-alt sınıf olduğu için firma bi kaç yönden taviz verecektir illaki iyi o zaman sana 2.2 inç ekran yapsın 2 mp kamera koysun ve nokia 3101 veya samsung x650 fiyatıyla satsın oh ne ala en fazla ne olur bu tel bir kaç ay sonra 450-500 den piyasa çıkar 2 ay sonra 300-350 gibi bi fayatlara düşer kalkıp bundan n73-n95 lg shine performansı bekleyemezsin o zamanda fiyat rayına oturursa diğer firmanın aynı fiyat ürünlerinle kıyaslar eksilerini artılarını söyler eşini dostunu arkadaşını formdaşını ona göre yönlendirirsin alınır veya alınmaz bi hepsiburada ya gir bak bakalım nokia 1.3 mp kameralı telefonu kaçtan başlıyor halbuki diğer firmalar nokianın 1.3 mp lik telefon fiyatına 2 mp ve hatta 3 mp kameralı telefon satıyorlar koymak istemiyorum ama malesef öyle rekabet iyidir allah diğer firmaları başımızdan eksik etmesin yoksa yukarıda sadece NOKİA başlığı olsaydı sen 1110i bak o zman 200 ytlden aşşağı alabiliyormuydun oysa diğer firmaların katkılarıyla nokia 1110iyi 90 ytlye alıyorsun yoksa nokia 150 ytlye 1110i satsın diğer firmalar 100 ytlye renkli ekran polili radiolu tel satsın ör:SE j230 90 ytl 70 ytlye sıfır philips telefon satıyor e daha ne olsun zamanında tel piyasasında 2 firma varken millet ne dolarlar ne marklar harcadı yazık değilmi (ericsson,nokia ) neyse söyletmeyin kötüyü...haa bide normal kayar kapak çok varda bide önden kayar kapak olsun demiş adamlar adamların hayallerini suya düşürmeyin kardeşim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi outlawwanted -- 13 Haziran 2007; 22:08:37 >

• BenQ-Siemens mi alah korusun ne barbat makinalardır yaaa
  • Bence tassarım olarak hoş bir telefon
  • aynı nokia yı andırıo
  • bence telefonlarda da futbol gibi fanatiklik oluştu,
    herkes kullandığı makina hariç diğerlerini yerler bir edip ego tatmini yapıyor,
    herkesin zevki farklıdır zaten bu nedenle bu kadar çok marka ve çeşit oluşabiliyor,
    insanlar zevklerine ve ceplerine göre bir model seçebilsinler diye,

hoşgörü gerek herzaman
  • Tasarımı oldukça güzele benziyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 27 Temmuz 2007; 12:57:50 >
  • siemens modellerıne ısınamıyorum nedense...
  • nokianın tekonloji harikası kütüklerinden iyidir hepsi cepte salatalık gibi duruyo ben cebimde "cep tel" taşımak istiyorum salatalık değil helal olsun siemens zerafeti yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskeleci

nokianın tekonloji harikası kütüklerinden iyidir hepsi cepte salatalık gibi duruyo ben cebimde "cep tel" taşımak istiyorum salatalık değil helal olsun siemens zerafeti yeter

benzetme süper ya salatalık

• benq-siemens in telefonları bozulmadıkça iyi bozuldumu servise yollarsan bi daha telefon gelmiyo

quote:

Orjinalden alıntı: smooge

BenQ-Siemens mi alah korusun ne barbat makinalardır yaaa
  • Tasarım bence pek özgün değil bazı arkadaşların dediği gibi nokia telefonları andırıyor ama yinede hatları çok güzel ama kapaklı telefon konusunda benq ye ne kadar güvenebiliriz emin değilim daha önce benq nun kapaklı telefonlarını kullanmadığım için
  • quote:

Orjinalden alıntı: x-side

benq-siemens in telefonları bozulmadıkça iyi bozuldumu servise yollarsan bi daha telefon gelmiyo

quote:

Orjinalden alıntı: smooge

BenQ-Siemens mi alah korusun ne barbat makinalardır yaaa

o sadece benq semens de degıl her tel markasın da oluyo ben samsung da verdım servıse 2 ay bekledım (ornek olsun)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.