Şimdi Ara

PHİLİPS 107 t5 nasıl bir monütördür?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • [frndsp] arkadaslar PHİLİPS 107 t5 nasıl bir monütördür?

• Gercekleri soruyosan vasat , ama normal kullanici icin yeterli gayet...
  • 107 t5 bana göre vereceğin parayı haketmeyen bi monitör. aynı paraya daha fazla özellikleri olan çok daha iyi monitörler var..
  • Ortalama 1 monitor.Biraz daha harcamayı goze alıp Phlips 107 P4 almanı tavsiye ederim.Ama yinede Light Frame ozelligi ile Brilliance ile gayet iyidir.
    Outlaw nickli arkadasım "cok daha ii monitorler var" demissin,ornek bekliyoruz.
    Phlips ii guvenilir 1 markadır ve fiyat/performans oranı gayet iidir.
  • berbat bir monitor.
  • Odediğiniz para ile aldığınız performansın orantılı olduğu bir monitör.

Ben tavsiye ederim.
    Ama biraz daha paranız varsa 107P yada baska markaların ust modellerinide inceleyebilirsiniz.
  • ben 107t5 monitor aldim bence aldigim fiyat/performans orani oldukca uygun bir monitor. benim monitorde sorun demiyimde ben biraz ince eleyen sık dokuyan biriyim. soyleki ornegin bir pencere acin belgelerim diyelim pencereyi ekranin ortasinda acin ve masaustu rengi standar windows98'deki renk olsun. simdi baslik cubugunu basili tutup yavas yavas pencereyi asagi ve yukari surukleyin pencereyi basili tuttugunuz (asagi yukari kaydirirken )zaman ekranin soluna dogru dikkatlice bakin ufak cisgiler var beyasimsi gibi bakalim
    farkedebilecekmisiniz. cok dikkatli bakildiginda farkedilebiliyor. ben 107e4-1078e5 ve vestel 17" monitordede farkettim. giris ve orta seviyelerde ki monitorlerde bu demekki normal bisiy.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.