Şimdi Ara

En son hangi kitabı okudunuz? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Listeye ekliyorum tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Namık Kemal İntibah, henüz bitmedi sonlara yaklaşıyorum

• küçük şeyler 2

şuan, dikili ilişkiler (haluk tatar)
  • 098321 kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, aslında çoğu kitap gibi karakterlere alıştıktan sonra gerisi gelen bir kitap bence Cesur Yeni Dünya da. Ben distopya epey seviyorum; Hayvan Çiftliği, 1984 gibi kitapları zevkle okudum. O yüzden Cesur Yeni Dünya'yı da bitirdikten sonra hiç pişmanlık duymadım ayırdığım vakit için. Genel distopya niteliğinde bir kitap, şu anki toplum düzeninin tam tersi olması halinde nasıl şeyler yaşanırdıyı anlatıyor. Genel olarak aile ve toplumsal normlar üzerine duruyor kitapta.

Ben ama Fahrenheit 451'e yeni başladım o yüzden karşılaştıramıyorum henüz iki kitabı. Ama yorumlara bakılırsa Fahrenheit 451'in daha ilgi çekici yanı var. Ama aldıysanız zaten okuyun Cesur Yeni Dünya'yı da, ne kaybedersiniz
  • Sinem ATAKLI - Proje 2417 son okuduğum kitap, 2. kitabı Yükseliş 2417 sırada bekliyor.
    Tam kitabı bitirdiğim zaman Witcher'ın son kitabı çıktı Gölün Hanımı şu an onu okuyorum.
    Araya da Buz Ejderhası'nı sıkıştırdım zaten kısa bir hikaye tadında ama arşivlik bir kitap olarak düşünülebilir.
  • Atsız ın Ruh Adam ını okuyorum...

• Dan brown başlangıç kitabını yeni bitirdim şimdi'de kayıp sembol'e başladım ama zaman bulamıyorum bu aralar iş yoğunluğun'dan

• Kral Lear

Mutlaka okuyun, hem iyi dersler içeriyor, hem de dönemi yansıtıyor.

• En son hangi kitabı okudunuz?
  • Hocam diğer konuyu kullanalım lütfen. Bu konuyla aynı başlıkta olan eski konu var, en son okuduğumuz kitapları o konuya yazmak bence daha doğru, eski ve köklü bir konu çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Hocam diğer konuyu kullanalım lütfen. Bu konuyla aynı başlıkta olan eski konu var, en son okuduğumuz kitapları o konuya yazmak bence daha doğru, eski ve köklü bir konu çünkü.
    Tamamdır hocam.
  • İlber Ortaylı Türklerin Tarihi 2.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.