Şimdi Ara

En son hangi kitabı okudunuz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
6
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alexander McCall Smith - İskoçya Sokağı 44 Numara kitabını okuyorum.

Ayrıca oğluma da okumyai sevdirmek için Enid Blyton - Afacan Beşler Karavanla Tatilde kitabını okuyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mark Twain Tom sawyerin maceraları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fahrenheit 451'i bitirdim gecen gun suanda Boyle Buyurdu Zerdust'u okuyorum.
  • Emile Zola Germinal okudum
    Şuan Alexandre Dumas Monte Kristo Kontu'nu okuyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok Geç Olmadan - Bernard L. Cohen
  • quote:

Orijinalden alıntı: duktil

Aynı yazarın gün olur asra bedel kitabını okumadan bu kitap okunmaz . Orada öldürülen bir karakter hakkında kitap bence güzeldi .ben Cengiz aymetovun 4 kitabını okudum hepsini beğendim acikcasi
    Toprak Ana kitabını okudum yazarın. cemile adlı eserinden de çok bahsediliyor. Aldığımda okuma sırasını dediğiniz şekilde yapabilirim, teşekkürler :)

• Dalgaların Sesi - Yukio Mişima

• En son okuduğum kitap; Dalgaların Sesi - Yukio Mişima
    Ocak ayında okuduğum kitaplar; 1. Dorian Gray’in Portresi - Oscar Wilde. 2. Genç Bir Doktorun Anıları - Mihail Bulgakov. 3. Kürk Mantolu Madonna - Sabahattin Ali. 4. Bir Kadının Yaşamından Yirmi Dört Saat - Stefan Zweig. 5. Dalgaların Sesi - Yukio Mişima
    En son hangi kitabı okudunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NobodysPerfect -- 8 Mart 2020; 14:34:23 >
  • Şu an Yuval Noah Harari - Sapiens ve Stieg Larsson - Ejderha Dövmeli Kız kitaplarını okuyorum

• Sefiller ilk cilt(860 sayfa) bitti, ikinci cilti okuyorum şu an. Genel olarak sürükleyici olsa da, Fransa, Paris, şehir, mahalle, krallar ve yönetimleri onlarca sayfada anlatılınca aşırı sıkılıyorsunuz. Sayfa hep isimlerle dolu, XVII. Louis, Saint bilmem ne caddesi, isim okumaktan hikayeye odaklanamıyor insan, baya uzatmış sevgili Hugo. Kendisi de bunun farkında, okuyucunun affına sığınarak bu konuyu biraz irdelememiz gerekiyor diyor, keşke çok detaya girmeseydin Hugo. Mekânın cennet olsun.

• DrDex kullanıcısına yanıt
    Ben ayrıca Beyaz gemi isimli kitabında okudum.eldeki kitaplar bitince Cemile yi de okuyacagim

• Gogol Burun cok absurt ve guzel bir kitap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tmac24 -- 8 Mart 2020; 14:48:53 >
  • fahrenheit 451
  • Yatırım 101 kitabı okudum. Siyasi tarih kitabı alacam çok pahalı 100 küsür neredeyse 1440 sayfa tam bana göre

• nantucketli arthur gordon pym
  • Dogu expressindeki cinayeti okudum suan trendeki kizi okuyorum.
  • Erol mütercimler kitaplar önermişti ama bazı kitaplar piyasada yok özelikle 50 ve 70 li yıllarda basılan kitaplar nerden bulucaz onları

• Bukağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fredydexter

Erol mütercimler kitaplar önermişti ama bazı kitaplar piyasada yok özelikle 50 ve 70 li yıllarda basılan kitaplar nerden bulucaz onları
    Beyazıd'da Sahaflar Çarşısı vardı bir zamanlar. Eğer hala duruyorsa ve İstanbul'da oturuyorsanız oradan bakabilirsiniz.

• cin ali tatide
    yıl 1995 olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.