Şimdi Ara

En son hangi kitabı okudunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
154
Cevap
6
Favori
3.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yeni öğrendim, en son hangi kitabı okuduğunu hatırlamayanlar dönüp aynada kendine bir bakmalıymış. Kültür, bilgi birikimi, doğru düşünme, hayatına anlam verebilme ve hayatta karşılaştığı kişi ve olayları doğru analiz edebilme vs. bakımından.

Ben en son Turgenyev in Babalar ve Oğullar'ını okudum, enfesti.
    Ondan önce Orhan Pamuk un Masumiyet Müzesini okudum ve gerçekten çok beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sigmund Freud, Espriler ve bilinçdışı ile ilişkiler
  • sabahattin ali kitaplarını bitiriyorum değirmeni okudum şimdi kürk mantolu madonnayı okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F7CE7F94C

Sigmund Freud, Espriler ve bilinçdışı ile ilişkiler
    nasıldı kanka
  • ubi Panis ibi Patria kullanıcısına yanıt
    Ondan önce Freud'un cinsellik üzerine kitabının okumuştum o sıkıcıydı ama bu ondan da sıkıcı. Belki yarıda bırakır Nevzat Tarhan'ın kitaplarından birini okurum.
  • quote:

Ondan önce Freud'un cinsellik üzerine kitabının okumuştum o sıkıcıydı ama bu ondan da sıkıcı. Belki yarıda bırakır Nevzat Tarhan'ın kitaplarından birini okurum.
    anladım reis jung okudun mu okumayı düşünüyor musun?
  • Geçen gün "Bir İdam Mahkümunun Son Günü" adlı kitabı okudum. Şimdi ise "Jane Austen- Gurur ve önyargı ya başladım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi bulmaca hangi gazetede
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Hocam hiç okumadım ama bizim burada 2. el kitap satılan pasaj var orada görürsem bakacağım, attım hafızaya :) Geçen hafta 1984 ile hayvan çiftliği vardı adam para vermeden verdi geri getirmem şarkıyla :) Onları götürürken Jung'a da bakarım varsa. Kütüphaneye de kayıt oldum ama nedense oradan kitap almak hiç zevkli gelmiyor.
  • quote:

Hocam hiç okumadım ama bizim burada 2. el kitap satılan pasaj var orada görürsem bakacağım, attım hafızaya :) Geçen hafta 1984 ile hayvan çiftliği vardı adam para vermeden verdi geri getirmem şarkıyla :) Onları götürürken Jung'a da bakarım varsa. Kütüphaneye de kayıt oldum ama nedense oradan kitap almak hiç zevkli gelmiyor.
    kanka hayvan çiftliği falan boşver, freud okuyan adamsın sen, eminim jung daha çok ilgini çeker, daha keyiflidir, tabi psikiyatriye, psiklojiye ilgin olduğunu varsayarak yazıyorum bunları ( aksi tuhaf olurdu zaten), hadi kolay gelsin. tavsiyen varsa, okurken orgazm olduğun bir kitap alırım :)
  • quote:

1984 ten sonra hayvan çiftliği okuma birbirinin aynısı

• En son okuduğum, Komplo - Gayle Lynds

Okumakta olduğum, Kırık hayatlar - Halit Ziya Uşaklıgil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • White Death kullanıcısına yanıt
    Aslında hayvan çiftliğinin çoğunu okumuştu şu atın kesim için kasaba satılması olayına kadar, sonrasına bir göz gezdirmiştim. 1984'ün filmini izlemiştim ama okumadım. Bir ara 1984'ü ingilizce okumaya çalıştım ama ingilizce seviyeme ağır geldi ve kitaptan çok sözlüğe bakmak zorunda kaldığım için bırakmıştım.
  • Stephen King - Hayatı Emen Karanlık, en son okuduğum.
    Ursula K. Le Guin - Mülksüzler, şu anda okuduğum.

Hocam psikoloji değil ama zamanında Antik Mısır'da mumyalama ve ölüm sonrası yaşamla ilgili bir kitap okumuştum. Oldukça garip şeylerden bahsediyordu ama adını hatırlamıyorum, ayrıca Turan Dursun'un kitapları favorim :)
  • quote:

Hocam psikoloji değil ama zamanında Antik Mısır'da mumyalama ve ölüm sonrası yaşamla ilgili bir kitap okumuştum. Oldukça garip şeylerden bahsediyordu ama adını hatırlamıyorum, ayrıca Turan Dursun'un kitapları favorim :)
    bakıyorum hemen :) teşekkürler. ha ben şu aralar felsefeye sardım da ilgini çekerse de önerebileceğim bir şey yok maalesef, malum felsefede belli bır sıra ile okunuyor kitaplar zaten.
    Turan Dursun'un kitapları dini görüşlere ters düşebilir tabi ki :)
  • quote:

Turan Dursun'un kitapları dini görüşlere ters düşebilir tabi ki :)
    örtüşüyor görüşümle ki örtüşmese dahi okurudm :) favori kitabın varsa ilk onu okuyayım.. veya belli bir sekansta okunması gerekiyorsa, ilk okunması gerekeni söyler misin :) idefixten sipariş gececektim zatne, yarın ekliyim
  • Koku

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.