Şu Hortumlu Dünyada Fil Yanlız bir hayvandır // Ahmet Şerif İzgören
İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo
Nihat Genç- Veryansın
Deniz Feneri Şiirleri - Uğur Arslan / kitabı bitirmem sadece 30 dakika sürdü... İçerisinde gerçekten çok güzel şiirler var bir tane yazmak gerekirse Satılık Aşk
Deniz gözleri Ebrulu bakışlı Sevdayı kendine esir eden Omuzu şallı kız. Söyle! Aşkını kaça sattın? Kaç kere görücüye çıktı Uzun saçların Kaç pazarlığa teslim oldun Söyle Kaç kere gerçekten aşık oldun Zaten herşey para olmuş Ve para pul Bir de sen aşkı satsan ne yazar. Çünkü para En kral delikanlıyı bile bozar
albert camus/mutlu ölüm
en son : Olasılıksız
şimdide harry potter ve ölüm yadigarlarını okudum. keşke bitmeseydi dewamını benmi yazsam
quote:
Orjinalden alıntı: sadulayev
şimdide harry potter ve ölüm yadigarlarını okudum. keşke bitmeseydi dewamını benmi yazsam
Bitirdikten sonra aynı şekilde düşünüyordum onun gibi bir fantastik roman bulmak zor olacak... Son zamanlarda Erdal Demirkıran'ın yazdığı kitaplara sardım hiç fena değil... Öneririm.
Allah ile aldatmak-Yaşar Nuri Öztürk
Erdal Demirkıran - Sen Şimdi Gidecen Ya Cehennemin Dibine Git
Charles Bukowski ~ Kadınlar
CIA'nın Büyük Operasyonları - Mark Zepezauer
Cengiz aytmatov--Elveda Gülsarı
Zaman Çarkı 4.Cilt - Gölge Yükseliyor - Robert Jordan
İki Dirhem Bir Çekirdek - İskender Pala.
quote:
Orjinalden alıntı: Saralondé
quote:
Orjinalden alıntı: ffarukk
Stephen KING // O
Harika bir macera ve korku kitabı,tavsiye ederim
filmini izledikten sonra o kitaptan zevk alablrmiyim?? sadecemerak ettiğim için soruyorum filminden hoşlanmamıştım da:)
ted dekker-ten(skin) sürükleyici :)
filmini beğenmemeniz normal.. roman okumak bir başka oluyor.. ve O süper bir roman bence