turgenyev-babalar ve oğular Güzel bi kitap tavsiye ederim. "kuşak çatışmasını" anlatıyo.
Şemdin Sakık Anlatıyor.(Şemdin Sakık'ın yakalndıktan sonra Tuncay Günay'ın kalemiyle Şemdin Sakık adlı teroristin hayat hikayesi..Pkk ile ilgili teroristin gözünden çarpıcı açıklamalar içermekte okumakta yarar var)
Şuan başladığım kitap işe ATEŞ GEÇİTLERİ 300 spartalının Ateş geçitleri adı verilen yerde Perss ordusuyla nasıl savaştığını Roman şeklinde anlatan bir kitap bunuda tavsiye ederim...
Son günlerde uzun uzun kitap okumaya zamanım olmadığı için süreklilik gerektirmeyen kitapları tercih ediyorum. Gülse Birsel >Yolculuk nereye hemşerim gibi..
cengiz aymatow toprak ana(sakın gülmeyin yeni yeni başlıyorum kitap okumaya) gende güzel bir roman ve savaşın acı gerçeklerini gözler önüne seriyor
quote:
Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim
cengiz aymatow toprak ana(sakın gülmeyin yeni yeni başlıyorum kitap okumaya) gende güzel bir roman ve savaşın acı gerçeklerini gözler önüne seriyor
Cengiz Aymatov'un kitapları çok iyidir, niye gülelim?
evet cengiz aytmatovun kitapları çok güzel mesela cemile okumanızı tavsiye ederim
evet ben de tavsiye ederim Cengiz Aytmatov'u. GÜN OLUR ASRA BEDEL çok güzel , CENGİZ HAN'a KÜSEN BULUT da çok güzel. bir de bana ELVEDA GÜLSARI'yı tavsiye etmişlerdi ama okumak daha nasip olmadı.
En son okudupum kitap da; GOG _ GIOVANNI PAPINI
en son latife hanım adllı kitabı okudum yakın tarih severnler için çok güzel bi kitap
BENCEDE HEDEF TÜRKİYE SÜPER Bİ KİTAP. BİDE FUTBOL SEVENLER E MASKELİ TOPLAR
Az önceki 1-2 saat içerisinde 9.Hariciye Koğuşu'nu okudum. Gerçekten çok güzel bir kitap. Bir taraftan da bu yaşıma kadar Peyami Safa okumamış olduğum için kendime içerledim.
ahmet altan-aldatmak
vatan yahut silistre-namık kemal
okumamız gereken kitaplardan
şeytan yemini jean christophe grange kitabı bitirmeden içiniz pek rahat olmuyo(yazarın diğer kitapları gibi) okumanızı tavsiye edebilirim
fatih-harbiye
---SİVİL ÖRÜMCEĞİN AĞINDA---
Askerde Şu Çılgın Türkleri okumuştum...Ondan beri kitap okumuyorum...1 sene olmuş