Arkadaslar benim bir tane emektar bir laptop um var. Acer Aspire serisi. Şu an xp işletim sistemi mevcut. Bilgisayarımda virüsten kaynaklı hatalar vardı ama idare ediyordum ciddi bir sıkıntı çıkarmıyordu. Dün bir arkadaşımın tavsiyesiyle bilgisayarı En son iyi yapılandırma modu ile açtım. Bilgisayar açıldıktan sonra tüm driverların gittiğini gördüm. Başka bir dikkatimi çeken nokta ise bilgisayarı kapat bölümünde bekleme modunun aktifligini kaybetmesiydi Tekrar eski şekline döndürmeye çalışsamda olmadi. Internette aradım ama tam bir cevap bulamadım. Eğer konudan anlayan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Teşekkürler.
Virüs kaynaklı sorunlar vardı idare ediyordum demişsiniz... Öncelikle bu durum windowsun optimasyonuna zarar vermiş olabilir ..Yani artık idare edemez duruma gelmiştir ...Çözümü kökten halletmeniz gerekir diye düşünüyorum ...Güncel bir virüs programıyla güvenli modda sistemi taratın ...Advanced system care gibi optimasyon programlarıyla windowsu onarın ...Ne kadar işe yarar bilemiyorum ...Sistem geri yükleme çalışıyor mu kontrol edin çalışıyorsa sistemi eski bir tarihe gönderin ...
Bunlar işe yaramıyorsa temiz bir format ve kurulum gerekebilir ...
( Bunları en başda virüsden kaynaklı hatalar vardı diye belirttiğiniz için yazıyorum.Yani anladıgım kadarıyla zaten sıkıntı varmış ve şimdi kullanılmaz hale gelmiş )
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: nıggaa
Virüs kaynaklı sorunlar vardı idare ediyordum demişsiniz... Öncelikle bu durum windowsun optimasyonuna zarar vermiş olabilir ..Yani artık idare edemez duruma gelmiştir ...Çözümü kökten halletmeniz gerekir diye düşünüyorum ...Güncel bir virüs programıyla güvenli modda sistemi taratın ...Advanced system care gibi optimasyon programlarıyla windowsu onarın ...Ne kadar işe yarar bilemiyorum ...Sistem geri yükleme çalışıyor mu kontrol edin çalışıyorsa sistemi eski bir tarihe gönderin ...
Bunlar işe yaramıyorsa temiz bir format ve kurulum gerekebilir ...
( Bunları en başda virüsden kaynaklı hatalar vardı diye belirttiğiniz için yazıyorum.Yani anladıgım kadarıyla zaten sıkıntı varmış ve şimdi kullanılmaz hale gelmiş )
hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. En son iyi yapılandırma durumu bu driverları bu hale getirmez değil mi ? Bir de virüs kaynaklı derken mesela nero indirip kurmuştum o hata veriyordu birde bazen ekrandaki simgeler gidip geri geliyordu. Sanırım driverları tekrar eski hale getiremiyeceğim bu şekilde tekrar yüklemem lazım değil mi ?
Yazdıklarınıza göre windows hasarlı...Windows sağlıklı çalışmadıgı için driverda silinir hata msjlarıda alırsınız vs.. Neronun verdiği hatada windows kaynaklı olabilir .. Yeniden temiz kurulum yapabilirsiniz...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme