Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.528
Cevap
22
Favori
79.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş

Yani sen bu manganın final yapacağına gerçekten inanıyorsun? Hem de yazarı ölmüşken, senede 2-3 sayı anca çıkarken?

Valla bravo diyorum sana.

Hoş ortada bağlanacak bir hikaye de bulunmuyor ama neyse.

Bu arada özgünlük demişken, Clive Barker'ın Hellraiser kitaplarını oku, filmlerini izle, hatta oradaki havariler ile Berserk'teki havarileri bir yan yana koy, o zaman anlarsın ne kadar özgün olduğunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spider-pro -- 31 Ekim 2024; 21:51:44 >
  • Bahsettiğiniz sorun mangalarda kronik olarak görülen birşey. Mangalar kervan yolda düzülür anlayışı ile yazıldığı için genelde oldukça güzel bir giriş yapıp ardından devamını getiremezler.

Eğer bu sorunlarla daha az karşılaşmak istiyorsanız Shinsekai Yori veya Haibane Renmei gibi roman uyarlaması olan animelere bakmalısınız. Özellikle Shinsekai Yori'nin kurgusu çok iyidir ve orjinal bir öykü anlatır. Mangalarda ve klasik animelerde rastlamayacağınız bir derinlik içerir.

• Artık bünyemin kaldırdığı tek uzak doğu içeriği re:Zero ve JoJo.

Özellikle re:Zero şaheserler arasında bir şaheser. 2. Sezon animesinin yerine göre çok güzel bazen çöp animasyonları vardı ama ben zaten novel okuyucusuyum çok takılmam. En eleştirilen kısın subarunun karakteri ama bence çok iyi yazılmış kurgulanmış bir karakter. Sonlara doğru çok ters köşe yapacak bir karakter. Hiç solmayan ateşiyle sonsuz iradesiyle muhteşem bir karakter. Diğer karakterlerde muhteşem özellikle ram çok hoşuma gidiyor. Tabi ben hanımcıyım biraz o yüzden sivri dili gıcık kibirli tavırları bence çok hoş.

Dünya oluşumu çok hoşuma gitti baya tembellik edilmiş ama yinede baya güzel.

Bu arada subarunun karakter gelişimini göremeyenler çok yanlış açıdan bakıyorlar, 3. Sezonda bir koca yıl aradan sonra çok zor bir ölüm deneyimliyor, neye uğradığını şaşırıyor. panikten stresten ne yapacağını bilmiyor. Bide ölümü atlatma normal davranma hızını farketmediniz heralde alın size b*ktan bir karakter gelişimi. Ama cidden gelişti son bölümdeki konuşması çok taşaklıydı. İsekailendiği ilk gün iki kraliyet adayını ölümden kurtardı, sonraki hafta arlam köyünü ve "Oni Tanrısının" kız kardeşini kurtardı sonraki ay dört asırdır dünyanın hanasını haraba kaldıran üç yaratığın ikisini öldürdü, Tembelliği öldürdü. Roswall'ın entrikalarını yendi, iki elin parmağını geçmeyecek deneme sayısıyla hem sığınağı hem malikaneyi kurtardı. Sonraki yıl Açgözlülüğü öldürecek reinle. daha sonra pleiades gözetleme kulesinin fethi var. Sonra daha pek çok benzersiz başarı.. Başardıklarının sonu yok. Muazzam bir karakter.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Chuunibyou demo Koi ga Shitai! - 8. Sınıf sendromlu olsamda aşık olmak istiyorum!

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

Hani hiçbir yeteneğiniz yoktur ancak kitaptaki bütün numaraları kullanıp bir süre ayak uydurmaya calışırsınız ancak sadece bir dereceye kadar bunu sürdürecek enerjiniz vardır nitekim eldeki malzeme bellidir ve cabucak tükenir dolayısıyla süre uzarsa batırırsınız bu animede bana aynen böyle hissettirdi.

Liseye yeni başlamış ve ortaokul boyunca 8. Sınıf sendromu adı verilen kendini izlediği veya hayal ettiği kahraman yerine koyup onun gibi davranması yüzünden utandığı için uzaktaki bir liseye kaydettiren Togashi ve lisede hala bu sendromunu devam ettiren Rikka'nın ilişkisini izliyoruz.

Animenin konusu biraz saçma ve ilk bölümleri izleyebilmek çaba gerektiriyor anca ilk 12 bölüm boyunca olayların gelişimi, karakterlerin geçmişi, ergen romantizmi vb derken seri yukarıda anlattığım üzere kitaptaki tüm numaraları kullanıp bir sekilde size kendini izlettüriyor ( ilk bölümleri atlatabilirseniz) fakat ilk sezon bittiğinde aslında böyle bir öyküde görebileceğimiz herseyi görmüş oluyoruz.

Bu noktada bitse bence 6 - 7 puanlık izlenebilir bir romantizm animesi var elimizde hatta sernin vermek istediği mesajda görece hoş ( aslında hepimiz büyüdükçe 8. Sınıf sendromundan çıkmıyoruz tam tersine sıkıcı yetişkinler numarası yaparak 8. Sınıf sendromuna giriyoruz aslında içimizdeki çocuk duruyor ancak onu bastırıyor gibi birsey) ama devam ediyor ve işte bu noktada batırıyor.

İlk 12 bölümden sonrasını izlemenizi önermem. Çok sıkıcı, öyküye sonradan eklendiği belli olan karakterler ve zorlama sahneler ve tamamen harem animesi gibi birsey oluyor. Kolay kolay bir animeyi yarıda bırakmam fakat çok sıkıldığım ikinci sezon ve devam filmini izleyemedim.

Önerim ilk 12 bölümü izleyip gerisini boş vermeniz. Zaten aslında öykü ilk 12 bölümde tamamen bitiyor gerisi sadece ticari kaygılarla zorla sündürülmüş doldurma bölümler.

İlk 12 bölüm için puanım 10/6.5
    Tüm anime için 10/4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 23 Kasım 2024; 1:56:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

Solo Leveling

Güney Kore web roman serisinin 1. sezon animesini yaklaşık 2 ay önce seyrettim, rpg / frp oyunlarından hoşlanıyorsanız kesinlikle hoşunuza gidecektir.

2.sezonu Ocak 2025'te geliyor.

• En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

Clannad/After Story

Evet arkadaşlar anime dünyasının kült eserlerinden birini daha izlemeyi başardım. Kolay olmadı, çok derin iniş çıkışlar yaşadım ama an itibari ile tüm iki sezonu bitirmiş bulunmaktayım.

Clannad biraz fazla yan öykü bataklığına saplanmış bir anime nitekim orjinali bir görsel roman olduğu için görsel romanda bulunan tüm rotalar hatta bir iki bölümde de ana karakter başka bir kıza aşık olsaydı nasıl olurdu gibi 1 bölümlük yan öyküler vb bulunuyor. Burada ise sorun şu tüm yan öyküler ya ona aşık olsaydı temalı 2 bölüm haricinde aşırı derecede kötü. Çok çocuksu, zorlama, karakterler deseniz aşırı derecede derinliksiz - yüzeysel tipler yani bu bölümleri izlerken gerçekten zorlandım ve hatta atlaya atlaya gitmek zorunda kaldım.

Bu incelemeyi okuyacak şanslı insanlardan biriyseniz size önerim sadece ama sadece Okazaki ve Nagisa'yı anlatan ana öyküyü takip etmeniz yönünde olacaktır geri kalan tüm bölümleri izlemeden atlayın. Yalnızca bölümlerin en başında başka bir boyuttaki ufak bir kızı anlatan 1 - 2 dklık sekanslar bulunuyor onlara bakmanız yeterli.

Anime ancak 2. sezonun 10. bölümünde yan öykülere sapmadan asıl öyküye odaklanmaya başlıyor ve burası animenin geri kalanından her anlamda çok daha iyi. Burada o çocuksu hava dağılıyor, anime daha derin ve güzel bir hale geliyor. Sonunu çok iyi bağladıklarını düşünmesem bile ana öyküyü takip ederseniz anime size güzel bir dram sunuyor. Çok iyi ve mantıklı biçimde bağlanıyor mu hayır fakat Clannad böyle bir anime.

Sonuç olarak bir bütün olarak izlenecek bir seri değil fakat dediğim gibi gereksiz fazlalıklarını kesip atarsanız ana öyküsü izlemeye değer.

Bütün olarak 10/4

Ana öykü olarak 10/7.5

Not: Eğer bu türü seviyor ve güzel bir dram izlemek istiyorsanız True Tears animesini öneririm Clannad'dan birkaç gömlek üstün fakat onun kadar bilinmeyen bir seri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 30 Aralık 2024; 0:8:39 >

• Bu aralar sosyal medyada Bleach görselleri görüyorum, izleyici puanları da oldukça yüksek (evet, henüz seyretmedim), ancak 400 küsür bölüm nedir öyle, izle izle bitmez.

Violet Evergarden'ı bitireyim, başlayacağım sanırım.

Tüm seriyi izleyebileceğim bir adres tavsiyesi alabilir miyim?

Edit: Forumda ayrı bir başlığı varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drowen -- 30 Aralık 2024; 21:54:49 >
  • Uzumaki animesini izledim. Hikaye genel olarak fena değildi ama çoğu izleyici gibi bende 1. bölüm hariç diğer 3 bölümü biraz zayıf buldum. Keşke film olarak çıksaymış.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.