Mantar gibi türeyen şu Dandik Netflix filmleride kabak tadı vermeye başladı.. 10 Taneden 8 tanesi ÇÖP |
En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5089. sayfa)

-
-
Ordet topyekün bir inanç filmi. Minimal üslupla yansıtılan hikaye neredeyse meditasyona dönerek seyirciyi tefekkür yolculuğuna çıkarıyor. Çiftçi Borgen ve terzi Pedersen dine iki ayrı şekilde yaklaşan tipler. Pedersen fundamentalist bir inanca bağlı, Borgen ise daha dünyevi, fizikötesi olmayan bir Hristiyanlık anlayışını benimser. Bunlardan tamamen bağımsız, agnostik bir karakter de vardır. Birbirlerine bu konuda sürekli üstün gelmeye çalışırlar. Hangi inancın daha üstün olduğuna dair kafa yorarlar. Fakat; İsa’nın reenkarne olmuş hali olduğunu ilan eden akıl sağlığını yitirmiş Johannes üzerinden film şu soruyu sorar: Dinin hangi biçimine fanatik şekilde kafa yormak mıdır önemli olan yoksa o dine koşulsuz olarak inançla bağlanmak mıdır? Bu sorunun cevabı filmde çok güzel veriliyor.
İki bin yıl önceki mucizelere tutunan insanların, Johannes'e deli muamelesi çekmeleri ise insanların en büyük çıkmazı. Filmde bu çıkmazın kilit noktası bir kadın üzerinden çok nadide verilmekte. Johannes'i canlandıran oyuncu bence muazzam iş çıkarmış. Dreyer filmlerinin genelinde olduğu gibi tiyatro havası hakim, bazı mizansenler çok yavaş. Ancak inanç çatışmalarının bulunduğu yapımda bu düzen pek tabii kabul edilebilir. İzlenmesi gereken filmlerden. 7.5/10
-
Hırsızlık için eve giren bir genç, evde tutsak bir kızla karşılaşır ve olaylar gelişir
Tek mekanda geçen bütçesiz filmlerden değil bütçeli bir film
Senaryoda mantık hataları var ama bu filmi izlemenizi sağlıyor
İzlerken sıkılmayacaksınız. Çerezlik değil orta düzey gerilim filmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5lbs of Pressure (2024) - IMDb 6/10
Alien: Romulus (2024) - IMDb 4.5/10
Beetlejuice Beetlejuice (2024) - IMDb Nostalji Filmim Puanlama Yapmadım.
Furiosa: A Mad Max Saga (2024) - IMDb 7/10
Lee (2023) - IMDb 3.5/10
Road House (2024) - IMDb 5.5/10
The Instigators (2024) - IMDb 5.5/10
Mysteries of the Terracotta Warriors (2024) - IMDb Belgesel sevenler için tavsiye edebilirim. Puanlama Yapılmadı.
-
Mark Rylance nerede izlesem bayıldığım bir oyuncu genelde yan rollerde olsa da burada başrol. Tek mekan ve dış ses anlatımıyla bayıldığım bir gizem gerilim filmi oldu. Geçen sene duyup geçmiştim fakat youtube üzerinde onur erdem ve caner eler'in programında övmeleriyle izledim yoksa ıskalayacaktım. 8,5/10
Asi bir punkçı ve zekasal olarak biraz slow bir kızın yollarının kesişmesiyle yaşadıkları macerayı anlatan yer yer tatlı ama bazı anlarda mizahı abartıya kaçtığından biraz soğudum. 6/10
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andy Selva -- 27 Ekim 2024; 23:48:16 >
-
8-8.5 dolayında puanı rahatlıkla hak eden bir film hocam. Tavsiye üzerine izleyip yorumladığımda da yazmıştım. Rylance harbi üst seviye, adam karizma mıçıyor adeta tüm film boyunca. Müthiş bir aurası var adamın, özellikle bu rolde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 28 Ekim 2024; 2:41:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçek bir hikayenin uyarlaması, Sandra Bullock 'un en iyi performansı dersem abartmış olmam herhalde.
-
Kerem Bürsin'in ve diğer tüm oyuncuların bu sektörden gönderilmesinin kanıtı bir film olmuş. Zaman kaybı ve hiç ama hiç yapacak bir şeyiniz yoksa o zaman izleyin.
-
ımdb
Smile 2 (2024) ⭐ 7.2 | Horror, Mystery, Thrillerhttps://www.imdb.com/title/tt29268110/?ref_=ext_shr_lnkharika ses-müzik kullanımı. izlemesi aşırı keyifli. trap filminde shyamalan'ın yaptığı gibi bunda da görüntü yönetimi harika. gerilim-gizem filmlerini durağanlıktan çıkaran bir metod. karakterler konusurken ekstra jest-mimik kullanımı görüyoruz ve direkt yüzlerini görüyoruz. 2 karakter karşılıklı konusurken-topluluğa konusurken-kendi kendine konusurken vs. durum fark etmiyor.
iki filmde de telefon kullanımına yoğunlaşılmış ve yine direkt telefonu görüyoruz.
2 filmde de hikaye popüler rnb-pop sanatçısı kadın sanatçılar-konserler üzerinden akıyor.
bu ekstralar trap'e çok şey katmış. smile 2de de aynı etkiyi görüyoruz.
izlemesi aşırı keyifli idi.
hikaye zaten 2000lerin halka filminin tamamen aynısı. sadece kötülüğü oluşturan varlık ve insanlara geçiş biçimi değişiyor. onun dışında başka insana geçme-geçirilme kısımları bile aynı. bu da bu filme çok şey katmış. ayin-teoloji-inanç vs işin içinde olmadığından tüm inandırıcılık ve gerici etkiyi görüntü yönetimi ses ve konseptle sağlamak zorunda yönetmen. bunu da başarmış.
başrol harika oynamış. gerilim-korku filmi olmasaydı ve bir şarkıcının travma sonrası tekrar dönüş-doğuş hikayesi olan bir dram-komedi filmi olsaydı yine harika oynarmış ve film de iyi olurmuş.
karikatürize edilmiş kötü ruhtan etkilenen korkak ve sığ bir karakter yerine, kendi içinde de çözmesi gereken sorunları olan çok katmanlı bir karakter görüyoruz bu da işin ekstrası.
bitmeyen gerginlik işin başka bir ekstrası. nolan filmlerinde bu çok kullanılır. insanı geren ve hikayeyi derinleştiren ses-müzik kullanımı bu bitmeyen gerilimin en önemli parçası.
filmin finali çoğu kişi için tatmin edici olmayabilir. zaten olayı bilenler finali de tahmin etmiştim diyip filme bir kusur bulabilir. benim için tam tersi. IT filminin finalinin tam tersini burada görüyoruz. life 2017 filminin finaline benzer şekilde insanı dehşete düşüren bir final. bu tip finaller hem gerilimi artırır hem son 10 dakikayı dram olmaktan kurtarır hem de izleyene film bittiken sonra olacaklar için esnek ve derin bir düşünme alanı bırakır. artık bundan sonrası sizin tercihiniz. filmin sonrasını siz tamamlayacaksınız ya da yönetmen kolları sıvayıp 3ü çekecek ki çok da zor değil onun için.
kalan kısmı kişisel tercih ben sinemada izledim çok beğendim. mantık hatası var-sonu tahmin edilebilir-karakterin hikayesi yok kısımları hakkında yorum yapmayacağım çünkü bunlar fimi kötü hale getiren şeyler hiçbir zaman olmaz benim için. bunları hata olarak görüp filmi beğenmeyenlerin kendi tercihi.
-
Kendisine saygısı olan insanların izlemeyeceği türden bir film. Zaten bu tarz filmlerin olma sebebini hiç anlamadım.
Spoiler olabilir spoiler içine alamadım yazılanı bir türlü bundan sonrasını isteyen okumasın...
Karısının yanında baltayla adamın kafasını kopartma sahnesinin bu denli gerçekçi ve gösterilmesi kime nasıl bir zevk verebilir? Tamam zamanında Testere , Hostel gibi filmleri izlemiş biri olabilirim ama bu film , bu tarz filmleri sorgulama sebebim oldu... Çocukların paramparça olması nedir? Kol bir tarafta bacak bir tarafta ,
İnstagram'da denk gelmiştim. Bu filmi sinemada izleyenlerin tepkilerini gösterdikleri bir reels vardı merak edip izledim. Bir daha Terrifier serisi ve ona benzer filmleri izlemeyeceğime eminim. 0/10
-
Smile 2'yi izleyecektim ama Smile'i izlemediğimi farkettim
Doğaüstü & psikolojik korku filmi. Başroldeki doktor kızın performansı gayet iyi
Film bir "korku seansı" değil ama çerezlik değil orta düzey kalitede korku filmi
Smile 2'nin imdb puanı daha iyi onu da izleyince yorumlarız
Bazı yapımlara çok şaşaalı sözler gerekmez. Öyle filmlerden. 6 saate sığdırılmış 40 yıl diyebiliriz film için. 1960'lardan başlayarak 2000'lere sürüklenen hikayede aşk, hüzün, yalnızlık, politika, aile dramı ne ararsanız var. İçine adeta bir ömür sığdırılmış. Gençliklerini gördüğümüz karakterlerin, yavaşça hayat girdabına kapılıp sürüklenişini izliyoruz. Bazen filmler için ''bitse de gitsek'' denir. Bu eşsiz film için denecek tek şey bir altı saat daha olsa izlerim olacaktır. İki güne bölün, izleyin. Pişman olmazsınız. 9/10
-
Bol miktarda saçmalıkların anlaşılması zor şekilde aktarıldığı bir dram/gizem/gerilim filmi. Jessica Chastain haricinde filmin bir numarası yok. Normalde son kısıma kadar izlettirmesi nedeniyle 5-5.5 puan yapabilecekken final bölümünün bilim kurguya dönmesi ve belalı/anormal küçük kız Lily'nin etrafında dönmesi garabeti ve Dr. Dreyfuss gibi karakterlerin akibetinin açıklanmadan filmin sonlandırılması nedeniyle puanım 4/10.
Not: Üşengeçlikten Jeffrey ve Lucas rolünü aynı adama vermişler.
Garabet spoileri:
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Daha filmin başında şarampole yuvarlanan S Class'tan 2 çocuk 1 adamın burnu kanamadan sağ çıkması ile 1-0 yenik başlayan bir yapım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Ekim 2024; 2:27:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Indiana Jones göndermeli aksiyonu ve Ryan Reynolds sayesinde Deadpool-vari komedisi idare ediyor ama senaryo departmanı oldukça zayıf. Ters köşeler yapmaya çalışıyor ancak çok zorlama. Yeterince inandırıcı değil. "Daddy issues" denilen baba problemlerine filmde özel bir vurgu yapılıyor ve bu da Türk toplumunun kanayan yarası baba problemlerinden yönetmen veya senaristin muzdarip olduğunu düşündürtüyor. Baba problemleri sizi üst düzey bir Interpol Kırmızı Bülten kriminali yapabilir gibi tuhaf bir mesaj veriyor. O zaman Türkiye'deki insanların en azından çok büyük bir kısmı uluslararası düzeyde kırmızı bülten kriminali olurdu. lol. 6/10.
-
Fransa bile yıllardan sonra Sinema'da bu filme +18 Yasağı getirmiş. Demek ki harbiden çok aykırı bir film çektiler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vector x-31 -- 29 Ekim 2024; 18:5:28 > -
Katılıyorum hocam, Bridge of Spies filminde de aşırı beğenmiştim. Bu yönetmeni de takibe almak şart, ilk filminde böylesine elegant bir iş çıkarması potansiyeline dair çok şey anlatıyor..
-
Kaybolmaya yüz tutan ana dillerinde yaptıklar rap müzik ile adayı sallayan İrlandalı iki gencin öyküsü. Yılın keşfe değer filmlerinden. 7/10
Fazla yoruma gerek olmayan iyi bir ilk film. Benim sevdiğim türe pek girmese de baştan sona sıkılmadan izledim. Total Recall benim için daha yukarıda buna nazaran mesela, bu da doğrudan yönetmen kaynaklı. Cameron filmleri belli bir seviyenin üstüne çıkamıyor -Titanic hariç- 7,5/10
80'lerde kenarda köşede kalmış filmlerden keşfe devam. Julia Roberts'ın gençlik yıllarından.. Mystic Pizza adında bir pizzacıda çalışan üç genç kızın ilişkiler, arkadaşlıklar ve gençliğe adım atışları üzerine eğlenceli bir seyirlik. 6,5/10
-
Uzun süredir yazmıyordum filmler epey birikti maalesef. O yüzden izlediklerim üzerinden derin analiz yapamayacağım, hatırladığım kadarıyla yüzeysel geçeceğim.
ımdb
Inside Out 2 (2024) ⭐ 7.6 | Animation, Adventure, Comedyhttps://www.imdb.com/title/tt22022452/?ref_=ext_shrŞahsen ilk filmini çook beğenmediğim için 2. filmini de merakla ve beklemiyordum ama filmsizlikten kendisine baktım ve beklentim neyse onu buldum. Çok da sağlam bir animasyon olduğunu söyleyemeyeceğim ama yoklukta gider. 2. filmde ergenlikle birlikte gelen yeni duygular anlatılıyor. Duyguların kişiselleştirilip somutlaştırılmış olduğu bir animasyon. Ha filmle ilgili bir saçmalık geldi aklıma şimdi yazarken.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.O malum kürelerin her biri bir anıyı temsil ediyor. Kürelerin rengine ve yoğunluğuna göre anının aldığı renkler değişiyor. Boş olan küreler ise henüz içi anıyla doldurulmamış. Buraya kadar güzel düşünülmüş ama bize bir çocuğun sahip olduğu anıları gösterdiler yüzbinlerce, milyonlarca küre maşallah! Sen ömründe hangi ara bu kadar anı biriktirdin? Günün 7/24 saatinde anı üretsrn bile bu sayıya ulaşamazsın ki anı böyle bir şey değildir 7/24 üretemezsin. Yetişkin biri bile olsa bu kadar çok anı üretemez. Filmin burasında hesap kitap yapılmamış pek, senaryonun detayına inmemişler. Bunun dışında fena değil 6/10. İzlense de olur izlenmese de.
Bu İsveç yapımı filmi birkaç hafta önce rastgele seçip izlemiştik. Şurada da konusunu açtım zaten, yorumum da orada.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159882852
7/10 keyifle izlenir.
ımdb
Beetlejuice Beetlejuice (2024) ⭐ 6.8 | Comedy, Fantasy, Horrorhttps://www.imdb.com/title/tt2049403/?ref_=ext_shrFilmin ana konusunda yorumlanmıştım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159820341
6/10.
ımdb
Zipçikti (TV Movie 1995) ⭐ 4.8 | Comedy, Familyhttps://www.imdb.com/title/tt1729677/?ref_=ext_shrŞu çocuğun yüzünü sürekli DH forumlarında bazı üyelerin avatarında görür dururdum. Tesadüfen bir gün Instagram'da bunun oynadığı bir dilmin sahnesi dikkatimi çekti. Sırf bu yüzden listeme aldım izledim. İzlemeden önce küçük bir yorum araştırması da yaptmıştım. Demişler ki yerli ve milli "Problem Çocuk" filmiymiş. Problem Çocuk filmlerini izleyeli çok olduğundan tüm ayrıntılarını hatırlamıyorum ama yorumlarda yazanlar haksız değil. İlk başta karakterden dolayı özgün bir yapımmış gibi duran film biraz ilerledikçe Problem Çocuk'un kopyala-yapıştır haline dönmüş. Yine tek fark karakterin tam bir Türk çocuğu gibi davranması.
Yani ben de millet de zaten orasını sevdik yoksa film iş yapmaz. Internette doğru düzgün bir çekimi yok. Kanaldan kötü bir görüntü ve ses ile çekilmiş, küçücük film kırpıla kırpıla zaten 1 saate düşmüş. Ses kötü, diyaloglar kötü, senaryo filan zaten hak getire kopyala-yapıştır, kurgu kötü. Ama malum karakter uğruna 5/10 diyorum.
Filmi burada görüp listeme almıştım. Bodoslama izledik hiçbir şey hakkında bilgi sahibi olmadan. 2. Dünya Savaşı'nda Nazilere esir düşen ve içinde teğmen ve albayın da olduğu bu ABD askerlerinin bu esir kapında yaşadıkları anlatılıyor. Yani film fena değil ama bazı göze batan saçmalıkları da beraberinde getiriyor.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Aga Nazi esir kampı değil sanki terapi odası, sanki orası mahkeme. Nazileri inanılmaz yumuşak ve hoşgörülü göstermişler orası çok saçma olmuş. Elbette canavar göstersinler demiyorum da yani kimse düşman askerlerinin arasındaki bir husumet için askeri mahkeme vs kurmaz be. Kursa bile öyle elin askerinin artistliğini çekmez: yok olay mahalli, yok şu yok bu. Diğer rütbeli Nazi subayını da çok yufka yürekli yapmışlar. Bir de ırkçı da değil siyahilerin cazını filan dinliyor, plak filan var. Tam bir Amerikan hayranı bir subay. Bizim albayı yanına çağırıyor sohbet ediyor filan. Amerikan askerlerinin askeri mahkemesine katılıyor bilmem ne sanki yapacak işi gücü yokmuş gibi. Hele ki filmin sonundaki plot twist'ten sonrası tam saçmalıktı. Esir olan ABD askerleri kaçış planı yapmış ama bu planı Ruslar'ın yakındaki fabrika görünümlü olan yere sızıp onların cephanesini vs yok etmek için kamptan kaçmışlar meğer. Sonra geri dönüyorlar kampa. O sırada bir yav he he çektim. Kaçış planı güzel ama kaçış amacı çok kolpa. Yine de film akıyor ve bir şekilde kendini izletiyor. 7/10.
ımdb
Cats Don't Dance (1997) ⭐ 6.9 | Animation, Comedy, Familyhttps://www.imdb.com/title/tt0118829/?ref_=ext_shrAnimasyon vs sever biri olarak bir Discord kanalında biri önerdi diye sazan gibi atlayıp listeme almıştım. Yani 90'larda yaşayıp çizgi-filmlerle büyümüş insanlara o nostaljiyi yaşatacağından ötürü sevdirebilir yine -ki aslında resmen sadece bunun için izlemiş bulundum- ama onun dışında yapımın içinde sevebileceğim pek bir şey bulamadım. Film ne anlatıyor dersek Hollywood stüdyolarını düşünün orada çeşitli basit roller için hayvanlara da yer veriliyor ama hayvanlara biçilen roller belli fazlası değil. Hatta fazlası yasak. Mesela kediler miyavlamaktan öteye geçemez. Yasak da yazılı değil bir tane kendini beğenmiş şeytani egolu, baskın küçük bir cadı (mecazi anlamda) bir kızımıza ait. Neyse küçükleri eğlendirir ama yetişkinleri eğlendirir mi bilmem, bana çok geçmedi. Belki de zamanla ruhumuz çürümüştür.
6/10.
Normalde komple listeyi atacaktım çok birikti ama şimdilik bu kadar. Birkaç saat sonra listenin devamını paylaşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Ekim 2024; 23:40:58 >
-
Son zamanların en etkileyici filmlerinden biri. Oldukça enteresan ve özgün bir senaryosu var. Senaryoda bazı tutarsızlıklar var ama filmin genelini etkilemiyor
+18 sahneler yok ama Demi Moore ve Margaret'i biraz fazla anadan doğma görüyoruz.
Demi Moore'un performansı üst düzey. Dennis Quald çok fazla görünmüyor ama filme renk katmış
Bu tarz bir film için 2 saat 15dk uzun bir süre
İmdb puanını hak ediyor
İğrenç sahneler olduğu için çocuk çocukla izlemeyin dememize gerek yok
Film beğenmeyen arkadaşlar beklentiye girebilir
Devam...
ımdb
Strange Darling (2023) ⭐ 7.2 | Horror, Thrillerhttps://www.imdb.com/title/tt22375054/?ref_=ext_shrBurdan görüp listeye aldıklarımdan. Film baştan çok ağır başlıyor. 2 kişinin arasındaki ilişki, bir otel odası vs. Buralardaki boş muhabbetlerden açıkçası aşırı sıkıldım. Başroldeki hatunun dengesizlikleri bile kesmemeye başladı. Sonrasında ise işler değişmeye başladı. Yani şimdi olayın seyrini bırakıp o kritik sözcüğü bile kullansam film için spoiler vermiş gibi olurum.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Plot Twist hakikaten filme renk katmış, yoksa bu filmi izlenebilir kılan pek bir şey yoktu. Baştan katil ve ruh hastası olan avcı katil polis memuru gibi görünse de sonradan bu işin böyle olmadığını görüyoruz. Filmde karmaşık bir kurguyla gitmişler ama bu öylesine sadece iş olsun diye tercih edilen bir kurgu değil. Anlatmak istediğini anlatıp seyirciyi şaşırtmak için yapılmış. Olaylar kronolojik sırayla anlatılmış olsaydı film bu etkiyi yakalayamazdı. Karmaşık kurgu deyince de öyle Memento gibi kafa yakan bir şey diye düşünülmesin. Filmin orta-ağır bir temposu olduğu için insanların düşünmeye ve olayları anlamlandırmaya çok fırsatı oluyor zaten olay yoğunluğu da düşük.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Başroldeki polis memuru da salak çıktı. Ulan yakalamışsın işte sandık içinde vursana ne oyalanıyorsun. Seni işkence ederek öldürecekti. Zaten ilk hamlede de öldürdü. Boğazını ısırdığı sırada bile kızı vurabilirdi aptal gibi orada durdu. Bu arada bu ruh hastası kız birini öldürmeden önce birine baktığında şeytanın suretini görüyor. Ondan sonra o kişileri bilinçli olarak öldürüyor. Yani kendini savunma amaçlı (!) öldürdükleri hariç. En son kaçarken bir yabancı kadının arabasına binerken aynada kendini yüzüne bakarken şeytanı görüyor. Tam aslında intiharı düşünüp cebindeki silaha davranırken arabasına bindiği kadın kendisine zarar vereceğini düşünüp ona sıkıyor. O sırada bizim ruh hastası kadının ölürkenki o yüz ifadelerini, mimiklerini izledik. O son sahne gerçekten iyi olmuş, oyunculuk orada konuşturulmuş. Filmin o doğa içinde geçen sahnelerini, atmosferini beğendim. Kurguda güzel bir renk seçilmiş. Ama genel itibariyle düşünürsek 6/10.
ımdb
Papurika (2006) ⭐ 7.7 | Animation, Drama, Fantasyhttps://www.imdb.com/title/tt0851578/?ref_=ext_shrInception'a ilham olduğu söylenen bir anime. Şahsen beğenmedim, uzun uzun kritik yapamayacağım. Üstünden bir süre geçtiği için ayrıntıları tamamen unuttum. Inception'ı binlerce kez tercih edebilirim. 5/10.
ımdb
Caddo Lake (2024) ⭐ 6.9 | Drama, Mystery, Thrillerhttps://www.imdb.com/title/tt15552142/?ref_=ext_shrMalum ortamlara düşer düşmez indirip izlemiştim. Filmle ilgili ayrıntıları unutsam da genel itibariyle zaman temalı, dede paradoksunun içinden geçen, Predestination filminin bir nevi alternatifi. Zaten filmi yorumlayanlar "Tavuk mu yumurtadan yumurta mı tavuktan çıkar?" sorusunu filmi anlatmak için kullanmışlar. Aynen öyle. Şahsen filmi izlemeden önce hakkında hiçbir şey okumadığım için ben çok farklı bambaşka bir şey bekliyordum. Açıkçası bir göl ve bu gölde geçen bilim-kurgu ya da doğaüstü her ne olursa olsun bir gizem öyküsü bekliyordum. Beklediğime çok da yakın bir şey bulmadım. Predestination alternatifi, kafa yakan bir film buldum. Yine de Predestination filminden daha iyi olduğunu söyleyebilirim.
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.En azından buna sebep olan şey bir göl daha doğrusu bu gölün belirli kısımları, gizli portallar. Zaman atlaması için daha makul. Yine de türü sevmediğim için 6/10.
ımdb
Alien: Romulus (2024) ⭐ 7.2 | Horror, Sci-Fi, Thrillerhttps://www.imdb.com/title/tt18412256/?ref_=ext_shrFilmin ana konusunda gerekli uzun kritiği hatta kritikleri yapmıştım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159805441 aşağılarda da uzunca mesajlarım var ama tam olarak direkt bu filmle ilgili değiller. Neyse puanım 7/10.
ımdb
Bad Boys: Ride or Die (2024) ⭐ 6.6 | Action, Adventure, Comedyhttps://www.imdb.com/title/tt4919268/?ref_=ext_shrMalum serinin son filmi. Önceki filmlerinden keyif alanlar bu filmi de sevecektir. Yalnız elemanlar yaşlanmış be! Will Smith'in yaşlılığına alışmıştık zaten de Martin Lawrence harbiden çökmüş yani bana öyle geldi. Bazı cıvık sahneleri olsa da Bad Boys serisinin şanındandır deyip görmezden geldik neticede çok da ciddiye alınacak bir seri değildi en başından beri zaten. Ama timsah sahnesi mantığımızı ve toleransımızı fazlasıyla zorladı. Askeri helikopter sahnesi ise oldukça iyiydi. 6/10.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 29 Ekim 2024; 23:46:34 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X