< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5087. sayfa)

-
-
Jovovich yok bir kere. O bile yeter hocam.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Milla hanim oynadigi son resident evil'de tekme atarken bacagini bile zor kaldiriyodu dovus sahneleri cok yavasti hocam. Bunda yer almamasi daha iyi bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Psikolojik gerilim gizem kısmen vahşet filmi
Düşük bütçeli netflix filmlerine benziyor
Koca filmde 6 7 oyuncu görünüyor
Filmin büyük kısmı temposuz ve kısmen psikolojik gerilimli geçiyor son yarım saatte tempo aksiyon kan artıyor
Senaryoda zorlamalar akla mantığa biraz ters durumlar var ama bunlar sayesinde gerilim dozu yükseliyor. Ters köşe yok bazılarınıza müjde
Çerezlik kategorisinde. Beklentiye kesinlikle girmeyin çünkü bütçesi çok düşük bir film
İzle geç
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Caddo Lake indiriyorum altyazılı, geçen sen paylaştın galiba ilk. Yorumları baya iyi. Umarım üzmez beklenti bakımından.
Beyin yakan türden film. Dikkatli izlemelisin
Tabii spoiler okumadıysan
Bilimkurgu filmi. Tavuk yumurta tavuk misali
Pulp Fiction
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Night Shift -- 22 Ekim 2024; 22:31:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dağ başında kar fırtınasından dolayı bir dinlenme tesisinde mahsur kalan bir grup insan arasında kaçırılan bir çocuk vardır ve olaylar gelişir. Filmin atmosferi en sevdiğim film atmosferlerinden biri. Dağ başı, gece vakti, yoğun kar yağışı..vs
Düşük bütçeli gerilim gizem filmi.filmin tamamı Tipi altındaki dinlenme tesisinde geçiyor
Konu klişe ama yüksek temposu var izlerken sıkılmıyorsunuz
Vakit geçirmek için izlenebilir. Sihirli cümleyi yazayım beklentiye girmeyin
Önceki senelerde izleyip beğenmiştim bunu hocam. Sanırım konuda da paylaşmış olabilirim ama bulamadım. Gerilim/macera dozu bence iyiydi. Başroldeki kızın çabası ve o sığınma evinde yaşananlar dahil olmak üzere tatmin ediyor. Psikolojik/dram yönü de olan bir film. İzlenir yani. Bu vesile ile kısa bir değerlendirme yorumu yapmış olayım. Puanım rahatlıkla 6/10.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 22 Ekim 2024; 23:43:50 >
Evet japon kız neredeyse ölümüne mücadele ediyor. Düşük bütçeli ama tempo var izlerken sıkılmıyorsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 22 Ekim 2024; 23:4:22 >
RE evreninde Alice'in yerini dolduracak ayarda karakterler mevcut ama altını iyi aktör veya aktris ile doldurmadıkları için insanlar elbette kaç filmdir oynayan Yovoviç'i arar. Leon'u Robert Pattinson gibi birisine oynatmalılardı en basitinden. Claire Redfield'in oyuncusu - Kaya Scodelario - mesela idare ediyordu ama o bile Yovoviç evrenindeki cool bad girl - Ali Larter - muadiline nazaran ciddi downgrade sayılır (orijinal sinema serisinin sonuncusunu da kıyaslama yapayım diye tekrar izledim; Welcome to Raccoon City bir bütün olarak çok ciddi bir downgrade).
Önceki serinin kusurları ve eksikleri çok bariz olduğu için sinematik RE'ı farklı bir kanaldan yeni bir solukla ileri taşımak da çok kolaydı. Ortada ilham alabilecekleri dağ kadar Remake oyun materyali var. Ama batırmışlar. İlginç. 😆
Beverly Hills cop; Axel F
Başrol Eddie murphy komik eğlenceli bir film sıkılmadan izlersiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 23 Ekim 2024; 1:39:0 >
Hapse düşen ve bu nedenle hayatı kayan polis karakterimizin dayak atma ve yeme seansları arasında bir kirli polis düğümünü çözümleme hikayesi. Eli maşalı bir kız arkadaş, eski bir kriminal olan beklenmedik bir ev arkadaşı ve koçluk yapan bir ihtiyarın desteğiyle bu polis hapis yattıktan sonra kendime yeniden bir hayat kurayım derken ani bir gelişmeyle kendisinin en başından hapse girmesine yol açan geçmiş hayaletlerinin peşinden koşmaya başlıyor. Film baştan sona sizi başında tutacak ve eğlendirecektir ama çürük Amerikan adalet sistemine veya yozlaşık polislere dair biraz klişeleşmiş eleştiriler ve anlatıların ötesinde olağanüstü, hiç duyulmamış, türe yeni soluk getirecek orijinal bir kurgu beklemeyin. Bu film daha çok karakter odaklı ilerlemeye çalışıyor ama ilginç görünen karakterleri hakkında oldukça sınırlı bilgiler verdiği için bu konuda da olağanüstü bir iş çıkarmıyor. Ortalama bir iş ama polisiye drama seven birisi için izlemeye değer. 6/10.
-
The Colony
Bilim kurgu sevenler görsellik için filmi beğenir. Onun dışında hikaye akıcılığı, kurgu iyi değil.
Puanım 10/6.0
Apartman üçlemesinin (Repulsion, Rosemary's Baby) son ayağı. Kendi halinde bir memurun, taşındığı dairede başına gelenler anlatılır. Dairedeki komşularının tutumu ve kiraladığı evde daha öncesinde bir kadının intiharı, adamı farklı yerlere sürükler. Çevrenin birey üzerindeki etkisine dair bir bakış sağlarken aynı zamanda başrolü kendisine biçen Polanski'nin vatansızlık ve kaybolmuşluk çığlığıdır. Polonya, Amerika, Fransa, İngiltere arasında mekik dokuyan Polanski'nin filmde birçok defa Fransız vatandaşı olduğunu ispatlamak zorunda kalması da bundan dolayı. Filmin ilk bir saati zor. Olayların içine girilen ikinci yarısı da özellikle kasvetli anlatımıyla dikkat çekiyor. Fransa'da geçtiğini görüp duymasak kesinlikle Polonya'da geçen bir hikaye olduğunu düşünebilirdik.
Benim için üçlemenin diğer filmleri kadar etkileyici değildi. Hikayeden ya da anlatımdan pek beklediğim şeyleri alamadım. Zaman zaman yönetmen becerisiyle hayranlık verici sahneler olsa da genel olarak ele aldığımda belki de beklentiden kaynaklı bir düş kırıklığı oldu. Ancak yine de iyi bir film olduğunu düşünüyorum. 7/10
-
Hödük mü hödük, bencil ve duygusuz bir karaktere hayat veren Mel Gibson (tam da adamı) bir gün elektrik çarpması sonucu çevresindeki kadınların anbean ne düşündüğünü bilen naif birisine dönüşmeye başlaması konulu eğlenceli bir film. Zamanında çok popüler bir işti, halen keyif veriyor. Kızıyla olan ilişkisi kısımları olmasa daha iyi olurmuş. 6,5/10
Cocukluk arkadası İlyas ve Milan'ın Yugoslav İç Savaşı'nda karşı karşıya gelmelerine uzanan flashbacklerle bezeli dramatik bir savaş öyküsü. Olayları Sırp penceresinden izliyoruz. Balkan sineması sevenler ıskalamasın. 8/10
Yönetmenin yarı otobiyografik diyebileceğimiz hikayesi filmin konusu. Gençliğinde bir eylem sırasında polis memurunu bıçaklaması ve seneler sonra bunun vicdan muhakemesi.. En etkileyici sonlardan birine sahip olduğunu düşünüyorum. İran sineması yine pişman etmedi. 7,5/10
-
Yönetmen ve oyuncu kadrosu oldukça sağlam
Bütçeli bir film, mekanlar,dekorlar,makyajlar,kostümler, pc efektleri bunu gösteriyor
Kurtarma & hayatta kalma temalı bilimkurgu filmi gibi gözükse de filmin sonlarına doğru bambaşka mesajlar veren bir film olduğunu görüyoruz
İmdb 5.7 puan almış ama çok rahatlıkla 6 & 6.5 puan olmalıydı
Beğendim. Orta düzey bilimkurgu filmi
Yeni bir film ve malum yerlerden karşınıza düşecek. İyi tarafı Tr dublaj olarak karşınıza düşecek
Gerilim gizem filmi. Kadroda tanıdık yüzler var
Filmin ilk bir saati eğlenceli tatil filmi havasında geçerken illaki sizi sıkmaya başlayacak filmin gizem kısmı burayı içeriyor
Son 40dk'da gerilim ve kısmen kanlı sahneler başlıyor
Ufak tefek +18 ve gayri ahlaki sahneler var çoluk çocukla izlemeyin
Filmin son bölümü hatırına imdb puanı kurtarmış.
ımdb
Beverly Hills Cop: Axel F (2024) ⭐ 6.5 | Action, Comedy, Crimehttps://m.imdb.com/title/tt3083016/Filmi yeni izleyebildim. Klasik Eddie Murphy performansı eksilmeden söz konusu. Eğlenceyi size veriyor, aksiyon dozu da eksiksiz. Konusu zaten malum profilde. Beğendim valla. Özellikle kafa dağıtmalık yönü bakımından izlenir. 7/10 puanı hak ediyor.
Hijack 1971
Güzel. İzleyecek daha iyi bişey bulamazsanız bu izlenir. Gerçek hikayeymiş.
Puanım 10/6.4
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X