Pişman etmez hocam. Red One da fena değil. Onu da tavsiye etmiştim, konularını açmıştım zaten. Noel filmlerine aksiyon, şiddet getirilmiş hali. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En Son İzlediğiniz Film ve Yorumlarınız (5107. sayfa)
-
-
hayatta kalma temalı bilimkurgu filmi. özellikle son 40 dakikada tempo ve gerilim yükseldiği için benden artı puan aldı. konu güzel ama imdb puan abartı olmuş.Cillian Murphy'nin iyi bir oyuncu olacağı filmden belliymiş
tıfıl Cillian'ın son 40 dakikadaki performansı tatmin edici
-
Konuda daha önce ilk filmini paylaştığım ikinci Alex Cross dedektif hikayesi. İlkine göre çok daha sağlam buldum, gizemli film sevenler için 2000'lerin başında TV'de denk gelip takıldığınız. ve asla pişman etmeyen o film. 8/10
Hikaye 1901 yılında Şili'de geçiyor. Bir toprak ağasının arazisini korumak amaçlı bir Britanyalı teğmen, bir Amerikalı paralı asker ve bir de yerli tebaadan adam tutup göreve yollar. Sömürgecilik temalı, ülkesinin Oscar adayı bir film. Tempo sorunu olmasa güzel bir neo-western olabilirmiş. 6,5/10
Bu filmi izleyip ne anlattığını anlayan olursa beri gelsin. Beni de etiketleyip anlatsın. Puansız geçiyorum.
Bu filmi yıllar evvel üniversite hazırlıkta youtube üzerinden belirli sahnelerini izleyip yorumlatmıştı hocamız, tamamını izlemek yeni kısmet oldu. Ve nefis bir film buldum. Julia Roberts binbir türlü yapımda izlemişimdir böylesine çekici olduğunu bilmezdim, tam gerçek hayatta aşık olacağım kadın rolünü oynamış. 9/10
Duygusal bir film, duygusuz bir anınızda denk gelmezseniz muhtemelen size de geçecektir hissiyatı. Sadece zamanda bir ileri bir geri zıplamaları sevmedim, bir süre sonra alışsam da. Yılın iyilerinden. 7,5/10
-
İMDB de yüksek puan almış. Önüme çıkmıştı ama izlememiştim. Sayenizde zamandan kazandım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ımdbMemoir of a Snail (2024) ⭐ 7.9 | Animation, Dramahttps://www.imdb.com/title/tt23770030/?ref_=ext_shr
Bir Mary and Max değil, sevemedim, belki de sorun bendedir. 6/10.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
The Thing'in 1982 versiyonunu açtığımı düşünüp aynı isimle remake olarak 2011'de çektikleri son filmi açtım hocam. Baktım görüntü çok net, Kurt Russell dayı da yok, işkillendim ve remake olanını açmışım. Bitince yorumlarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.imdb.com/title/tt9218128/
İlk filmi sinemada 2 defa izlemiştim hatta maximus'un zırhındaki atları ve bazı latin replikleri dövme yaptırmayı bile düşünmüştüm. Devam filmini de uzun zamandır bekliyordum. Heyecanı hiç kaçmasın diye bu ikincisinin fragmanını bile izlemedim. Yine de bütün devam filmlerinde olduğu gibi bunun da kötü olacağını tahmin ediyordum ama filmin berbatlığı beklediğimden de öte çıktı. Yani Ridley Scott şu filmden tatmin olmuşmudur, içine sindimi çok merak ediyorum.
1) Oyuncu seçimlerinin baştan sona facia olduğunu kimse inkar etmiyordur sanırım. Başroldeki karakter, ihanete uğramış idealist bir generalin oğlunu canlandırıyor. Başına bir sürü iş geliyor vs. ama adamın tavırları biraz fazla relax ve yüzünde sürekli hafif bi gülümseme var. O rolün vermesi gereken duyguyu yansıtamıyor. Bu bir.
İkincisi, gidip Denzel'i oynatırsan o adam birkaç dakikalık rolü zaten kabul etmez. İlla oynatacağım dersen de bu sefer Denzel'in oynadığı karakter başrolün üstüne çıkıyor. Neredeyse bütün film köle tüccarının etrafında geçmiş.
Kral kardeşlere hiç değinmiyorum bile. o iki kralın kötü adam olduğunu anlamamız için yüzlerini kireç gibi beyaza boyayıp göz altlarını morartmanız gerekmiyordu. Flaş tv kalitesinde numaralar bunlar.
Pedro Pascal'dan aksiyon oyuncusu olmaz gibi yorumlar gördüm ama bence gayet de olur. Hatta bütün filmde rolüne yakışan tek oyuncuydu. Burdaki talihsizliği rolünün kısa tutulmuş olması bence.
2) Şiddet içeren sahnelerde hafiften bi Gore havası esiyor. Yapma Ridley hocam jigsaw çekmiyorsun fıskıyeyle kan fışkırtmasan da olurdu. Colesseum'daki çarpışma koreografileri genel olarak başarılı. CGI kalitesinde de göze batan bi durum yok. Fakat gergedan süren gladiator fikrini kim bulduysa tebrik ediyorum Allah da onun yüzünü güldürsün kahkaha attım. Üçüncü Gladiator filminde de Megatron'a binen Hulk sahnesi filan koymaz umarım.
3) Dekor, kostümler ve CGI dış mekan, dönem atmosferini yansıtmada gayet iyi kullanılmış buna sözüm yok.
BONUS: Colesseum'daki deniz savaşı sahnesi gerçeği yansıtır. Bunu 2000 yıl önce o dev arenayı suyla doldurarak cidden yapmışlar. Ama büyük beyaz köpekbalıkları hayatta kalmak için yüzmek zorunda. Sabit durduğu zaman bu hayvanlar boğuluyor. Yani fıçıya falan koyup taşıyamazsın ölür. O sahnede suya köpekbalığı yerine timsah efekti atabilirdi ama yapmamış. Canı sağolsun.
ÖZET: Yönetmen bu filmi kumar borcunu ödemek için çekmiş galba arkadaşlar. boş zamanı olanlar için bile zaman kaybı. izlemeyin
5.2/10
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X