Şimdi Ara

En sonunda creative muvo n200 elimde !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün genpatech den sipariş ettiğim n200 256 mb elime ulaştı.paketi biraz açık gibiydi.huylandım açıkcası.ama bişi yoktur heralde.şimdi mp3 player almak isteyenler için bi yorum yapayım.

cihaz hakkatende çok küçük buda çok iyi.
    line-in den ses kayıtı henüz denemedim ama güzel bi özellik.
    normal mikrofonun dan ses kayıt kaliteli.
    ses kalitesini beğendim.fakat kulaklıklar gerçektende iyi değilmiş.dışarı çok fazla ses veriyor.bu benim için bi sorun değil ama dışrıyla bağlantıyı tam kesmiyor.yanımdan geçen otobüsün sesini duyuyorum.işte bu yüzdendışarı ses vermesi kötü.ekolayzır ayarını yapmama rağmen bas lar yetersiz.ama bence kesinlikle kulaklıktan kaynaklanıyor.insan sesleri çok iyi.zaten sony kulaklık almayı düşünüyorum.
    kullanımı kolay.menüsü iyi.özellik çok.
    radyosu da kaliteli.radyo olduğunu fark etmiyorsunuz.sanki mp3 çalıyor gibi.

sonuç : gayet güzel bir alet.ses kalitesi iyi.güzel bi kulaklıkla eminim çok daha iyi olur.almak isteyenler bu ürünü mutlaka değerlendirin.

birde sorum olacak.muvo kullanıpta sony kulaklık alanlara.ikisi uyum sağlıyormu ? sony nin basları iyi mi ? bide burda sony mdr-e818lp kulaklığın paketinde neodmium mıknatıs twin turbo fln yazmıyo.ama orjinal olduğundan baya eminim.bu biraz eskimi de paketi öle ? sitesinden baktım aynı kulaklık.veya eskiysede bu özellikler yokmudur ? ne dersiniz ?

• ya sony kulaklık kullanan arkadaşlar lütfen bi cevap verin.özellikle mdr-e818lp kullanan arkadaşlar.sizce paketinde twin turbo ve neodmium mıknatıs yazmaması bişi değiştirir mi ? yani birisi paketinde bunlar yazıyo demiştide o yüzden.orjinal olması lazım.internetten resmine baktım kulaklığın aynısı.bi sakatlık olur mu yani eski sürümüyse bu özellikler olmaz mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.