Arkaşlar yaklaşık 10 gündür araştırıyorum ve neredeyse bütün sistemlerin bayilerini aradım konuştum hatta bazılarınada gittim ve en sonunda dediğim gibi landi renzo taktırmaya karar verdim buna en büyük etken ise olgun oto nun bana karşı çok yardımcı olmalarıydı ve ac öncel hocamında etkisi var ama en büyüğü de landirenzonun istanbuldaki iki bayiside diğer marka vefirmalar hakkında kesinlikle kötü yorum yapmamasıydı diğer markalarda bunları gördüm hep kendi ürünlerini övmeleri sonunda ticaret yapıyolar ama ne kadarda olsa kendilerini övüp başkalarına çamur atmak kesinlikle yanlış gibi geldi bana bende ticaret ile uğraşıyorum kendi sattığım ürün haricinde bilgim varsa yardımcı olurum yoksa hiç bir şey söylemem neyse dediğim gibi servislerin bu tutumu veforumda ki bazı arkadaşların bu karalamalarını yaptığını gördüm inanınki 10 gündür pc başındayım neredeyse devamlı nette dolaşıp duruyorum bütün markaların topic lerine girdim çıktım nerdeyse hepsi de kendi markasının reklamını yapıyo buralarda başka bir marka hakkında soru sorsak hemen o yaramaz falan der gibiler en iyisi kendileri bende diyorumki madem sizin marka iyi tamam kabul ediyorum ama neden dğer markalar hep kötü bunu neden servisteki arkadaşlarböyle lanse ediyor lar her neyse ben kendi kararımdan mutluyum ve taktıracağım yerdende adamların referansları çok sağlam daha önce orada lpg taktıran en az 20 kişiyi aradım ( unutmadan landi renzo taktırmamışlar bir kısmı başka bir marka ) hepside servisten,ustalardan.hizmetten,ve uygulama sonrası yapılan işlerden de gayet memnun olduklarını belirttiler ben istanbulun avrupa yakasındayım servis ise anadolu yakasında en az 80km ama olsun bu kadar referans olduktan sonra oraya gidicem yinede...
NOT :: ben kendi düşüncelerimi yazdım şikayetim markalardan değil kesinlikle sadece sevislerdeki ustalar olsun servis yetkililerinin bu kötü muamelerinden memnuniyetsizliğim yüzündendir... her keze şimdiden teşekkürler her türlü görüşlere saygım vardır ....
dostum 1 günde 4 tane konu açmışsın ve ikisi aynı konu lütfen biraz daha dikkatli olalım hepsini aynı konuda sorabilirdin
quote:
Orjinalden alıntı: johnny3254
dostum 1 günde 4 tane konu açmışsın ve ikisi aynı konu lütfen biraz daha dikkatli olalım hepsini aynı konuda sorabilirdin
kusura bakma son iki konumun başlıkarında sorun olduğu için ikinciyi açtım
ah be abicim teşke bi de şafak otogazla tanışsaydın asım beyle atikerci olurdun kesin daha taktirırken 1-0 öne geçerdin 1200 bonusa 10 taksit
atiker club
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme