Şimdi Ara

EN SORUNLU LUMIALAR HANGİLERİ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lumia 820 nin 1650 mah bataryasi oldugunu bilerek alip da sonra bunun sarji bir gun gidiyor demek mantiksiz. Neyse ben lumia 820 kullandim 2 yıl. Tek derdi bataryasi az gider. Ancak gonul rahatlığı ile tavsiye ederim. Windows phone anlayana güzeldir. Ben seviyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaharif

Lumia 820 nin 1650 mah bataryasi oldugunu bilerek alip da sonra bunun sarji bir gun gidiyor demek mantiksiz. Neyse ben lumia 820 kullandim 2 yıl. Tek derdi bataryasi az gider. Ancak gonul rahatlığı ile tavsiye ederim. Windows phone anlayana güzeldir. Ben seviyorum.
    2 senedir Lumia 820 kullanıyorum, herhangi bir arıza çıkmadı. Ayda bir falan takıldığı olabiliyor o da kapatıp açınca geçiyor.
  • Microsoft 535 , dokunmatik sorunu varmış. Her kullanan sorun olduğunu yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunlu olmayan mı var? Hepsi birbirinden sorunlu. İşletim sistemi sorunlu halihazırda.
  • Lumia 820 kullanıyorum bir ayrıdır. Taş gibi telefon Allah için. Telefonu çok yoğun kullanan biri olmadığım için şarj gani gani yetiyor. Bir buçuk gün idare edebiliyorum. Daha ne isteyeyim? Eşimde Samsun 4S var, sıfır aldı cillop gibi, ikindi vakti gelmeden şarjı tükeniyor.

Android kullanmadığım için bir mukayese yapamıyorum. Ha grafikler androide göre çocuk işi gibi duruyor. Ama telefonu hızlı yapan da bu minimalist grafikler. Ben ileri düzey kullanıcı olmadığım için ne yapıyorsam gani gani fazlası ile bana yetiyor. Facebook, Twitter, Whattsup, fotoğraf, resim, onedrive, office, email, ses kalitesi, ne istersen hiç bir sıkıntı yaşamıyorum, fazlası ile yeterli oluyor.

Wifi şakır şakır çalışıyor. Sorunsuz.

Eşim daha önce Lumia 520 kullanıyordu, uyandırma tuşu bozuldu. O tuş artık iflah etmiyor, haberiniz olsun. Daha ziyade çift tıklama ile açıyorum ki benimkinin de o düğmesi eskimesin. Bir de eşimde zaman zaman mesaj gönderememe, telefon sesi çalmama vs. gibi bazı tuhaf arızalar oluyordu, eşim bir türlü çözemedi. Gitti Samsung 4 S aldı. Ben şu ana kadar 820 ile hiç bir kasma, tıkanma vs. yaşamadım.

Telefon sağlam arkadaşlar. İşletim sistemi de oldukça stabil. Menüler hızlı hızla akıp gidiyor. Bu telefonların tutmaması ve fiyatlarının kelepire inmesi bizim gibi giriş seviyesinde telefon kullanan alıcılar için büyük nimet. Kıymetini bilelim.

• İşletim sisteminin kendisi sorunlu zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Gold

Lumia 820 kullanıyorum bir ayrıdır. Taş gibi telefon Allah için. Telefonu çok yoğun kullanan biri olmadığım için şarj gani gani yetiyor. Bir buçuk gün idare edebiliyorum. Daha ne isteyeyim? Eşimde Samsun 4S var, sıfır aldı cillop gibi, ikindi vakti gelmeden şarjı tükeniyor.

Android kullanmadığım için bir mukayese yapamıyorum. Ha grafikler androide göre çocuk işi gibi duruyor. Ama telefonu hızlı yapan da bu minimalist grafikler. Ben ileri düzey kullanıcı olmadığım için ne yapıyorsam gani gani fazlası ile bana yetiyor. Facebook, Twitter, Whattsup, fotoğraf, resim, onedrive, office, email, ses kalitesi, ne istersen hiç bir sıkıntı yaşamıyorum, fazlası ile yeterli oluyor.

Eşim daha önce Lumia 520 kullanıyordu, uyandırma tuşu bozuldu. O tuş artık iflah etmiyor, haberiniz olsun. Daha ziyade çift tıklama ile açıyorum ki benimkinin de o düğmesi eskimesin. Bir de eşimde zaman zaman mesaj gönderememe, telefon sesi çalmama vs. gibi bazı tuhaf arızalar oluyordu, eşim bir türlü çözemedi. Gitti Samsung 4 S aldı. Ben şu ana kadar 820 ile hiç bir kasma, tıkanma vs. yaşamadım.

Telefon sağlam arkadaşlar. İşletim sistemi de oldukça stabil. Menüler hızlı hızla akıp gidiyor. Bu telefonların tutmaması ve fiyatlarının kelepire inmesi bizim gibi giriş seviyesinde telefon kullanan alıcılar için büyük nimet. Kıymetini bilelim.

Lumia 820 fiyatına göre en iyilerden biri herhalde. Tek sıkıntısı ppi değeri(Kamerası iyi fakat ppi değeri iyi olmadığı için çektiğin fotolar pek güzel gelmiyor) ve ekranınn çok hassas olması(kolay kırılıyor ve çiziliyor)

..

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Gold

Lumia 820 kullanıyorum bir ayrıdır. Taş gibi telefon Allah için. Telefonu çok yoğun kullanan biri olmadığım için şarj gani gani yetiyor. Bir buçuk gün idare edebiliyorum. Daha ne isteyeyim? Eşimde Samsun 4S var, sıfır aldı cillop gibi, ikindi vakti gelmeden şarjı tükeniyor.

Lumia 820 fiyatına göre en iyilerden biri herhalde. Tek sıkıntısı ppi değeri(Kamerası iyi fakat ppi değeri iyi olmadığı için çektiğin fotolar pek güzel gelmiyor) ve ekranınn çok hassas olması(kolay kırılıyor ve çiziliyor)

..

Alıntıları Göster
    sorunsuz bir telefonmu varki? bugün alıyorsun bir güncelleme geliyor sorunlar başlıyor en basit örnek

• quote:

Orijinalden alıntı: alighieri

Noldu Gothamcity burada aradığın atraksiyonu bulamamışsın gibi sanki. Wp sadece bu kullanıcı kitlesi için bile gönül rahatlığıyla alınıp kullanılır, tabi anlayana...

Kardeşim hangi Lumiayı kullanıyorsun bilmiyorum ama seni anlıyorum.

Az da olsa çok da olsa cihaza bir miktar para vermişsin.

Gelip de biri burada kötüleyince kızıyorsun,sinirleniyorsun,haklısın.

Lakin telefon dünyasında bence en sorunlu telefonlar windows phone ailesidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

sorunsuz bir telefonmu varki? bugün alıyorsun bir güncelleme geliyor sorunlar başlıyor en basit örnek

Şu tutumunuzu hiç değiştirmeyeceksiniz değil mi? Ona bakılırsa herşey mükemmel değil. Böyle cevaplar vererek bi yere varılmaz(sorunsuz telefon varmı ki diyerek)

Şunu kabul edelim en sorunlusu windows phone ailesidir

Nokta.
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    size göre öyle ise o halde uzak durmalısınız windows mobileden. ben lumia 925 kullanıyorum çoğu kişi şikayet ederken ben memnunum bu kişiden kişiyede değişir yani. telefon ihtiyacınız var ise aslında beklentilerinizi yazıp öyle araştırmak daha mantıklı bence
  • TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    hocam ben de androidden aşırı sıkıldım ve kasma donma falan.Ya sen kullanıyomuşsun buldum seni hemen sorumu sorayım.Isınıyor ve şarj diyorlar sorunlu diyorlar. Whatsapp, Facebook, Instagram, ön ve arka kamerayı kullanırım müzik dinlerim.Yani şarjı gerçekten çok mu kötü? whatsapp da bile ısınıyormu? Çünkü ben oyun yüklemiycem yani sosyal ağırlıklı kullanıcam.Bir günü çıkarmazmı şarj? Almalımıyım, almamalımıyım?
  • cicekoguz kullanıcısına yanıt
    ben çok fazla kullanmıyorum whatsapp. fotoğraf çekimi ve konuşma için kullanıyorum . ama film izlemiştim 2 saat biraz ısınmışdı kılıflı kullandığımdandı belkide ama ısınıyor diyen çok 3g açıkken. ama hemen hemen her telefon ısınıyor zaten. şarjı 3 yada 4 gün gidiyor benim nete girmediğimden sanırım oyunda oynamıyorm. ısınıyor diyenler genelde aşırı nette yada oyun oynuyorlar sanırım. 3g olarak 1 günü çıkarır sanırım ama kullananlara sorsan daha iyi 3g ağırlıklı seni yanıtlmıyayım. benim ilk dokunmatik telefonum bu android kullanmadım windows a yabancı değilim. zaten çok basit açıkcası telefon. aşırı akıcı hiç donma kasma yaşamadım. ekdanı baya büyük ilk zaman nasıl taşıcam diye düşünüyordum ama artık normal geliyor.
    linkten yazabilirsen sana daha iyi yardımcı olurlar sorunu yani net ağırlıklı kullananların yorumunu alsa daha iyi olur
    http://forum.donanimhaber.com/m_90510356/mpage_41/f_//tm.htm#101593011

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Ben de 7-24 telefonla ugrasmiyorum zaten hele kisin hic.Yazin bos kaldigim için bide şehir dişi falan tablet telefona itiyor beni.nete girmiyorsun konuşmalarla 3 gün super bisey beni sabahtan aksama idare etsin o da yeter
  • quote:

625
    625 de sorun yaşayan varmı acaba merak ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

625
    625 de sorun yaşayan varmı acaba merak ediyorum

Alıntıları Göster
    En sorunlu Lumia modeli kesinlikle 820'dir. Telefonun arızalarını ve hatalarını yazmaktan bile artık çok sıkıldım.
  • 925
    Şarj, ısınma, bide arka kapakta küçük bi tıkırtı var. Onun dışında taş gibi telefon.

Milletin WP'ye kötü demesinin sebebi arka planda uygulama çalışmasına izin vermemesi. Şikayetlerin %99'unun temel sebebi bu. Uygulama meselesine girmeyin o microsoft'un değil geliştiricilerin suçu. Zaten her zaman diyoruz alacak olanlara, mağazayı iyice kurcalayın çok gerekli olduğunu düşündüğünüz uygulamalar yoksa almayın.

• GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Neye dayanarak en sorunlusu wp phone ailesi diyorsun? Bi araştırma falan mı var da biz bilmiyoruz? Şuan 1520 kullanıyorum daha önce 925 kullanıyordum (l 925 in tek eksiği bence şarjı 1 günü çıkartmıyor.)Ama buna sorun demek doğru değil. Lumia 1520 süper bir telefon sorun falan da yok.

Etrafımda gözlemlediğim en sorunlu telefonlar samsung ve sony ama bu benim gördüğüm. Net bi bilgi yada araştırma verisi değil.

En sorunlu wp phone ailesi derken nasıl birşey demek istediniz anlamadım? Windows Phone işletim sisteminde hata mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: d35u

Neye dayanarak en sorunlusu wp phone ailesi diyorsun? Bi araştırma falan mı var da biz bilmiyoruz? Şuan 1520 kullanıyorum daha önce 925 kullanıyordum (l 925 in tek eksiği bence şarjı 1 günü çıkartmıyor.)Ama buna sorun demek doğru değil. Lumia 1520 süper bir telefon sorun falan da yok.

Etrafımda gözlemlediğim en sorunlu telefonlar samsung ve sony ama bu benim gördüğüm. Net bi bilgi yada araştırma verisi değil.

En sorunlu wp phone ailesi derken nasıl birşey demek istediniz anlamadım? Windows Phone işletim sisteminde hata mı var?

Üstteki yorumları okursan alırsın sorunun cevabını beni yorma

..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Şu tutumunuzu hiç değiştirmeyeceksiniz değil mi? Ona bakılırsa herşey mükemmel değil. Böyle cevaplar vererek bi yere varılmaz(sorunsuz telefon varmı ki diyerek)

Şunu kabul edelim en sorunlusu windows phone ailesidir

Nokta.

En sorunlusu wp phone ailesi nokta demişsin. Demek ki kesin, net bilgilerin var. Paylaş o zaman bilelim. Bu kadar iyi bildiğine göre aydınlat bizleri!

Konuyu yanlış açmışsın. Hem millete sorunlarınızı anlat diyorsun hem de en sorunlusu wp nokta diyorsun...

Karşılaştığınız sorunlar v.s. yapıcı anlamda konu açsan neyse ama sen kötüniyetli olarak bu konuyu açmışsın bu cevaplarından belli...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.