Şimdi Ara

EN SORUNLU LUMIALAR HANGİLERİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz burada uyarımızı yapıyoruz ama hala bazı kardeşlerimiz WP konusunda ısrarcı.

Sizi anlıyorum kardeşlerim ben de bu vesileylen bu bataklığa adım attım.

Tek amacım farklı bir atraksiyon yaşamaktı. Bunun için de WP çok uygun bir platformdu.

İstediğim oldu atraksiyonun alasını yaşadım fakat bu süreç içerisinde çok yıprandım.

Sorunlardan muzdarip tecrübeli kardeşlerimiz burada telefonun modelini ve nasıl sorunlarla karşılaştığını yazmalarını rica edeceğim.

En azından Lumia alın da en kötüsünü alıp hayatı daha fazla zindan etmeyin kendinize.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 16 Ocak 2015; 19:43:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

Biz burada uyarımızı yapıyoruz ama hala bazı kardeşlerimiz WP konusunda ısrarcı.

Sizi anlıyorum kardeşlerim ben de bu vesileylen bu bataklığa adım attım.

Tek amacım farklı bir atraksiyon yaşamaktı. Bunun için de WP çok uygun bir platformdu.

İstediğim oldu atraksiyonun alasını yaşadım fakat bu süreç içerisinde çok yıprandım.

Sorunlardan muzdarip tecrübeli kardeşlerimiz burada telefonun modelini ve nasıl sorunlarla karşılaştığını yazmalarını rica edeceğim.

En azından Lumia alın da en kötüsünü alıp hayatı daha fazla zindan etmeyin kendinize.

.

Lumıa 1320 kullanıyorum gayet güzel kullanıslı stabıl çalışlyor çok çok memnunum oncekı telefonum androıddı sınırden duvara fırlatasım gelırdı kasma donma durmadan format atma uzun lafın kısası androıdden wındowsa geçmek şahinden ınıp mersedece bınmek gıbı w10 da gelırse tadından yenmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bana sıkıntılı ürün mü denk geldi bilmiyorum ama kesinlikle 620. Dokunmatik ekranda var bir sıkıntı çözemedim. Tuş kilidini açtığımda sapıtıyor, tabi her zaman değil günde 3,4 sefer. Bu sapıtma başladığında tekrar tuş kilidini açıp kapatıyorum, bazen düzeliyor bazen devam ediyor sorun.Donanımsal olsa her zaman yapması gerekir diye düşünüyorum.
  • İki ayrı Lumia kullanıyorum ve hiç sorun sıkıntı yaşamadım, ben memnunum açıkçası ...

• Arkadaşlar tabiki bütün işletim sistemlerinde olduğu gibi wplerdede bazen ufak tefeksorunlarçıkıyor ama biraz insaflı olun bu işletim sistemi ne zaman cıktı diye bir bakın sonra kötüleyin eğer cihazınız sapıtıyorsa zatendiğerlerinde yapıldığı gibi servise gönderin ama onun dışında yok wifi yavaş yok ekran soluk veya kamera kalitesiz derseniz o sizin hatanızdır çünkü bu telefonu özelliklerine bakıp seçmeliydinizartık şuwpyi kötülemeyin

• L720 kullanıyorum telefonu çok sert düşürüp yan tuşunu kırmam dışında teknik bir sorum olmadı. Telefonumdan memnunum param olsa yine Lumia alırım. S4 kullanan 4 arkadaşım var hepsi defalarca pil ve ekran yüzünden garantiye yolladı. Teknoloji biraz da şans işi.

• ŞARZI UZUN giden 625 den şaşmam sabah 7bucuk akşam 4.30 a kadar %100 gördüm 2g veri açık e mail açık 4-5 defa tel görüşme whatsapp vs %100 den sonra çabuk düşüyor demeyin yine aynı
    şarzı az giden ısınan 925 de var
    735 kullanıyom %100 den hemen düşüyor ama ısınmıyor 1 günü rahatlıkla çıkarırı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1520 kullanıyorum. Bir telefon bu kadarmı sorunsuz olur derken ekranında sorun çıktı değişti. Yine son derece sorunsuz. Ama bence en sorunlu wp lumia 925 ve 620. 1320 de de manasız sorunlar oldu bazı serilerde. Gerisini bilmiyorum.

• Noldu Gothamcity burada aradığın atraksiyonu bulamamışsın gibi sanki. Wp sadece bu kullanıcı kitlesi için bile gönül rahatlığıyla alınıp kullanılır, tabi anlayana...

• quote:

Orijinalden alıntı: serinaga

İki ayrı Lumia kullanıyorum ve hiç sorun sıkıntı yaşamadım, ben memnunum açıkçası ...

Hangi Lumia'lar
  • quote:

quote:

İki ayrı Lumia kullanıyorum ve hiç sorun sıkıntı yaşamadım, ben memnunum açıkçası ...

Hangi Lumia'lar

Genelde L520 ve HTC kullananlar sıkıntı çekiyor ben L820 kullanıyorum şuana dek bir sıkıntı olmadı çok şükür

• L925 kullanıyorum. Şarj konusunda bir sıkıntım yok. Ama bu aralar ekrana çift tıklama sorunu başladı. Umarım Denim ile düzelir. Nedense bu çift tıklamaya alıştığım için çalışmadıkça deliriyorum.
  • lumia 925 kullanıyorum. sarjı emiyor + ısınma problemi var başka sorunu yok.

• Lumia 1020 kullanıcısıyım ve kamera'dan şikayetçiyim odak sorunu var flu yani yumuşak çekiyor sararma problemi var gece çekimleri berbat bu telefonu aldığıma alacağıma çok pişman oldum Lumia camera 5. Gelmeyecek sorunları çözülmeyecek ve ben android telefon alacağım bu böyle görünüyor

• 1320 kullanıyorum kız kardeşime de 720 aldım, Allah kahretsin böyle telefonu bir telefon hiç mi sorun çıkarmaz

• Lumia 925

-Isınma sorunu
    -Deklanşör tuşu sıkıntılı
    -Şarj olayı gerçekten çok kötü
    -Takılmalar ve donup kalmalar yaşıyorum (akıllı depolama ve pil tasarrufunda çok sık oluyor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hangi Lumia'lar

L820 ve L1520 ...

• 820
    - şarj bildiğiniz berbat ötesi
    - whatsappta çıkan surduruluyor yazısı

tüm wp ler
    - market. Kimse gelip bana laf atmasın, durum ortada soze gerek yok. Uygulamalarda kalite yok. Evet androidde aynı uygulamadan zibilyon tane var haklısınız çoğu çop ama adamların sık kullanılan uygulamaları (twitter, whatsapp vs) bizimkileri ezer geçer. İos örneğini vermeme gerek yok.

Tamam şarjın iyi olmasını beklemek hata 1650 mAh, ama bu 8.1 ile iyice berbat oldu şarj, eskiden yine de idare ediyordu. Ve şu surduruluyor yazısından da harbi bıktım. 5 dakka whatsapp a giremediğim oldu önemli konuşmadayken. Atıyor uygulamadan tıklasam da girmiyor

Wp yi gelişmekte olan bi ülkeye benzetirsek Türkiye derim
    İos da ABD,İsviçre vs olur kannımca

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lumia 625 bazen video çekerken şarjı az olduğu zaman telefon kapanıyor başka sorun yaşamadım

• Fırsat ürünü arayanlar, LUMIA 930 Sıfır:

http://forum.donanimhaber.com/m_101559264/f_//tm.htm#101559264
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.