Şimdi Ara

EN SORUNLU LUMIALAR HANGİLERİ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d35u

quote:

Orijinalden alıntı: GOTHAM CITY

quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

sorunsuz bir telefonmu varki? bugün alıyorsun bir güncelleme geliyor sorunlar başlıyor en basit örnek

Şu tutumunuzu hiç değiştirmeyeceksiniz değil mi? Ona bakılırsa herşey mükemmel değil. Böyle cevaplar vererek bi yere varılmaz(sorunsuz telefon varmı ki diyerek)

Şunu kabul edelim en sorunlusu windows phone ailesidir

Nokta.

En sorunlusu wp phone ailesi nokta demişsin. Demek ki kesin, net bilgilerin var. Paylaş o zaman bilelim. Bu kadar iyi bildiğine göre aydınlat bizleri!

Konuyu yanlış açmışsın. Hem millete sorunlarınızı anlat diyorsun hem de en sorunlusu wp nokta diyorsun...

Karşılaştığınız sorunlar v.s. yapıcı anlamda konu açsan neyse ama sen kötüniyetli olarak bu konuyu açmışsın bu cevaplarından belli...

Noktayı koyma nedenim imzamın yerine geçsin diye. Süs olsun diye bi nevi. Nokta koymadığımda yazdıklarım çok sıkışık gözüküyor. Diğer postlarıma bak başka konulardaki postlarıma bak nokta koymaya çalışıyorum.

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOTHAM CITY -- 25 Ocak 2015; 12:23:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eli Gold

Lumia 820 kullanıyorum bir ayrıdır. Taş gibi telefon Allah için. Telefonu çok yoğun kullanan biri olmadığım için şarj gani gani yetiyor. Bir buçuk gün idare edebiliyorum. Daha ne isteyeyim? Eşimde Samsun 4S var, sıfır aldı cillop gibi, ikindi vakti gelmeden şarjı tükeniyor.

Android kullanmadığım için bir mukayese yapamıyorum. Ha grafikler androide göre çocuk işi gibi duruyor. Ama telefonu hızlı yapan da bu minimalist grafikler. Ben ileri düzey kullanıcı olmadığım için ne yapıyorsam gani gani fazlası ile bana yetiyor. Facebook, Twitter, Whattsup, fotoğraf, resim, onedrive, office, email, ses kalitesi, ne istersen hiç bir sıkıntı yaşamıyorum, fazlası ile yeterli oluyor.

Wifi şakır şakır çalışıyor. Sorunsuz.

Eşim daha önce Lumia 520 kullanıyordu, uyandırma tuşu bozuldu. O tuş artık iflah etmiyor, haberiniz olsun. Daha ziyade çift tıklama ile açıyorum ki benimkinin de o düğmesi eskimesin. Bir de eşimde zaman zaman mesaj gönderememe, telefon sesi çalmama vs. gibi bazı tuhaf arızalar oluyordu, eşim bir türlü çözemedi. Gitti Samsung 4 S aldı. Ben şu ana kadar 820 ile hiç bir kasma, tıkanma vs. yaşamadım.

Telefon sağlam arkadaşlar. İşletim sistemi de oldukça stabil. Menüler hızlı hızla akıp gidiyor. Bu telefonların tutmaması ve fiyatlarının kelepire inmesi bizim gibi giriş seviyesinde telefon kullanan alıcılar için büyük nimet. Kıymetini bilelim.

Samsun 4s ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Lumia 820 kullanıyorum bir ayrıdır. Taş gibi telefon Allah için. Telefonu çok yoğun kullanan biri olmadığım için şarj gani gani yetiyor. Bir buçuk gün idare edebiliyorum. Daha ne isteyeyim? Eşimde Samsun 4S var, sıfır aldı cillop gibi, ikindi vakti gelmeden şarjı tükeniyor.

Android kullanmadığım için bir mukayese yapamıyorum. Ha grafikler androide göre çocuk işi gibi duruyor. Ama telefonu hızlı yapan da bu minimalist grafikler. Ben ileri düzey kullanıcı olmadığım için ne yapıyorsam gani gani fazlası ile bana yetiyor. Facebook, Twitter, Whattsup, fotoğraf, resim, onedrive, office, email, ses kalitesi, ne istersen hiç bir sıkıntı yaşamıyorum, fazlası ile yeterli oluyor.

Eşim daha önce Lumia 520 kullanıyordu, uyandırma tuşu bozuldu. O tuş artık iflah etmiyor, haberiniz olsun. Daha ziyade çift tıklama ile açıyorum ki benimkinin de o düğmesi eskimesin. Bir de eşimde zaman zaman mesaj gönderememe, telefon sesi çalmama vs. gibi bazı tuhaf arızalar oluyordu, eşim bir türlü çözemedi. Gitti Samsung 4 S aldı. Ben şu ana kadar 820 ile hiç bir kasma, tıkanma vs. yaşamadım.

Telefon sağlam arkadaşlar. İşletim sistemi de oldukça stabil. Menüler hızlı hızla akıp gidiyor. Bu telefonların tutmaması ve fiyatlarının kelepire inmesi bizim gibi giriş seviyesinde telefon kullanan alıcılar için büyük nimet. Kıymetini bilelim.

Samsun 4s ne

Adamın aklı başka yere gitmiştir yada birine daha önce basmıştır klavye tuşlarından.

Ne kadar meraklısınız küçük küçük hataları bulup alay etmekte.

..

• Siz daha Windows Phone un ne oldugunu bilmeden ben at&t lumia kullanıyodum, türkiyede ilk lumia 920 sahibiyim girin ana konuya bakın anında bulursunuz, yetmedi anneme de aldırdım ki kendisi standart bir kullanıcı oldugu için şikayetçi degıl.

Ama burda gelip o içler acısı zor kullanımlı,rezalet marketli bir platformu överek kendinizi küçük düşürmeyin.

Evet gayet akıcı çalışıyor ama sadece çalışıyor baska hiçbir halt yiyemiyosun cihazda. Android e bok atanlar gidip bir htc,huawei falan kullansınlar. Dandirik touchwizli samsunglarla ya da giriş seviyesi işkence android cihazlarla mukayese etmeyin.

400 liran varsa Windows Phone al. 700 ve yukarısı varsa Windows Phone alman hayatının hatası olur ki bunu zamanla anlarsın ama benim malım diye belirtemeyip bu sistem cok akıcı android b.k diye kendini avutursun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TechnoKolik199

quote:

Samsun 4s ne

Adamın aklı başka yere gitmiştir yada birine daha önce basmıştır klavye tuşlarından.

Ne kadar meraklısınız küçük küçük hataları bulup alay etmekte.

..

Bu alay mı

• quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Siz daha Windows Phone un ne oldugunu bilmeden ben at&t lumia kullanıyodum, türkiyede ilk lumia 920 sahibiyim girin ana konuya bakın anında bulursunuz, yetmedi anneme de aldırdım ki kendisi standart bir kullanıcı oldugu için şikayetçi degıl.

Ama burda gelip o içler acısı zor kullanımlı,rezalet marketli bir platformu överek kendinizi küçük düşürmeyin.

Evet gayet akıcı çalışıyor ama sadece çalışıyor baska hiçbir halt yiyemiyosun cihazda. Android e bok atanlar gidip bir htc,huawei falan kullansınlar. Dandirik touchwizli samsunglarla ya da giriş seviyesi işkence android cihazlarla mukayese etmeyin.

400 liran varsa Windows Phone al. 700 ve yukarısı varsa Windows Phone alman hayatının hatası olur ki bunu zamanla anlarsın ama benim malım diye belirtemeyip bu sistem cok akıcı android b.k diye kendini avutursun

Helal kardeşim çok güzel konuşmuşsun.

..

• quote:

Orijinalden alıntı: cannycvs

820
    - şarj bildiğiniz berbat ötesi
    - whatsappta çıkan surduruluyor yazısı

tüm wp ler
    - market. Kimse gelip bana laf atmasın, durum ortada soze gerek yok. Uygulamalarda kalite yok. Evet androidde aynı uygulamadan zibilyon tane var haklısınız çoğu çop ama adamların sık kullanılan uygulamaları (twitter, whatsapp vs) bizimkileri ezer geçer. İos örneğini vermeme gerek yok.

Tamam şarjın iyi olmasını beklemek hata 1650 mAh, ama bu 8.1 ile iyice berbat oldu şarj, eskiden yine de idare ediyordu. Ve şu surduruluyor yazısından da harbi bıktım. 5 dakka whatsapp a giremediğim oldu önemli konuşmadayken. Atıyor uygulamadan tıklasam da girmiyor

Wp yi gelişmekte olan bi ülkeye benzetirsek Türkiye derim
    İos da ABD,İsviçre vs olur kannımca

Sürdürülüyor yazısı wp 8.1 update 1 ile düzeltildi. Şarj kötü yine orası ayrı

• benim 1520 de kamera sorunlu servis tamir etmiyor. telefonun içine ettiler (sırf kamerası için aldığımdan geri kalan herşeyin düzgün çalışıyor olması amorti etmedi kameradaki saçmalığı). bir daha nokia almamaya karar verdim böylece. mahkeme sonuçlanana kadar kullanıyorum. ancak bir daha ellerine düşmem bunların.
    ya gidip lenovo alacağım, ya da piyasadaki en ucuz akıllı teleofn hangisi ise onu. lumia 530 falan yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

benim 1520 de kamera sorunlu servis tamir etmiyor. telefonun içine ettiler (sırf kamerası için aldığımdan geri kalan herşeyin düzgün çalışıyor olması amorti etmedi kameradaki saçmalığı). bir daha nokia almamaya karar verdim böylece. mahkeme sonuçlanana kadar kullanıyorum. ancak bir daha ellerine düşmem bunların.
    ya gidip lenovo alacağım, ya da piyasadaki en ucuz akıllı teleofn hangisi ise onu. lumia 530 falan yani.

Kardeşim son cümleye kadar helal olsun diyecektim ama son cümledeki olmazsa 530 alırım hiç hoş olmadı

..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eofdred

benim 1520 de kamera sorunlu servis tamir etmiyor. telefonun içine ettiler (sırf kamerası için aldığımdan geri kalan herşeyin düzgün çalışıyor olması amorti etmedi kameradaki saçmalığı). bir daha nokia almamaya karar verdim böylece. mahkeme sonuçlanana kadar kullanıyorum. ancak bir daha ellerine düşmem bunların.

Kardeşim son cümleye kadar helal olsun diyecektim ama son cümledeki olmazsa 530 alırım hiç hoş olmadı

..

300 tl ye başka telefon yok
    bu arada nokia ile beraber teleservice ile iş yapan hiç bir markayı kullanmamayı düşünüyorum. yoksa platform gayet iyi. samsungun wp telefonu gelirse türkiyeye onu alabilirim.
    ya lenovo ya samsung, onlar olmazsa en ucuz akıllı telefon kimdeyse o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eofdred -- 27 Ocak 2015; 0:10:45 >

• Bende hala adam akıllı duzelmiş değil.
    Whatsapp ve swarmda bildirime basınca sıkıntı oluyor. Ve sın çıkan guncellemeleri yaptım Preview kullanıcısıyım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Siz daha Windows Phone un ne oldugunu bilmeden ben at&t lumia kullanıyodum, türkiyede ilk lumia 920 sahibiyim girin ana konuya bakın anında bulursunuz, yetmedi anneme de aldırdım ki kendisi standart bir kullanıcı oldugu için şikayetçi degıl.

400 liran varsa Windows Phone al. 700 ve yukarısı varsa Windows Phone alman hayatının hatası olur ki bunu zamanla anlarsın ama benim malım diye belirtemeyip bu sistem cok akıcı android b.k diye kendini avutursun"

Merhabalar,

Ukalalığın lüzumu yok. Herkes sizin gibi zengin değil, parasını har vurup harman savuramıyor. Geçen ay mecburiyetten dolayı 2 adet (birisi eşime) akıllı telefon almak durumunda kaldık. Zaten asgari ücretle çalışıyorum. Ona bir adet Samsung Galaxy "4S" aldık. Ne yapalım iki tane alalım da ondan sonra sokakta mendil mi açalım ?

Kimsenin androide bk attığı yok. Ben 500 kağıda istediğim her işi kusursuz yapan bir akıllı telefon aldım. Skype, Kakao talk, facebook, MSOffice, emailler vs. Daha ne isteyeyim. Şakır şakır çalışıyorlar. En büyük uygulama taş çatlasın 2 - 3 MB yer tutuyor. 4,5 Gb hafızam ve 1 GB ram bana bol bol yetiyor. Sen bana 500 TL'ye kasmadan mükemmel çalışan bir android telefon söyle hemen onu alayım.

• Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Sana bu konuda katiliyorum: Tamamen yazilimsal oldugu kanaatindeyim.

Ayni sorundan muzdarip L620 kullanicisi arkadasim var. Ben tavsiye etmistim Lumia kullan diye adam pisman oldu bu sebepten. Bekle guncellemelerle duzeltilir dedim, demekki geri donus fazla olmadigi icin Microsoft bu sorunu sallamamis. Arkadasimda gaza gelip androite gececekmis yakinda. Kendi dusen aglamaz.
  • Lumia 920 kullanıcısıyım. Ufak tefek sorunlar her telefonda olur. Önemli olan telefonun performansıdır. Gerekli güncelleştirmeleri yaptıktan ve düzgün kullandıktan sonra telefonu fazla bir sorun çıkaracağını düşünmüyorum. Şimdilik gayet memnunum. Daha iyisini alana kadar şimdilik bu
  • Int32.Parse kullanıcısına yanıt
    Hocam 2013 martta 620 almıştım. O zamanlar 620de ekran hassasiyeti ayarlama diye bi durum yoktu. 620de ekran hep aynı hassasiyetteydi yani. Sonra amber güncellemesiyle beraber ( ağustos 2013te nsu ile yuklemiştim ) ekran hassasiyeti ayarlama geldi. Yüksek-normal hassasiyet ayarı. Amberi yükleyince ekran saçmalamaya başlamıştı. Sebepse yazdığım gibi ekran hassasiyetini ayarlayabilmekti. Çünkü donanımsal olarak 620 yüksek hassasiyeti desteklemiyordu, yazılımla yükseltiler. O zamandan beri 620nin ekranları sorun çıkartmaya başladı. Eylül 2013ten beri 925 kullanıyorum. 620den 925e geçince, 620nin ekranın gerçekten zorlamayla yüksekte çalıştığı fark ettim. 620nin ekranının hassasiyetini yükseğe alın yün eldivenle dokunun, algılamakta sorun olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuya bi up çekelim faydalı paylaşımlar oluyor

..
  • GOTHAM CITY kullanıcısına yanıt
    Sen yokken forum ne kadar güzeldi biliyor musun?

Hazır sömestr tatilindesiniz çık dışarı gez falan takılma internette. Hatta kitap oku bak o daha iyi olur senin için

• quote:

Orijinalden alıntı: cangunner

Sen yokken forum ne kadar güzeldi biliyor musun?

Hazır sömestr tatilindesiniz çık dışarı gez falan takılma internette. Hatta kitap oku bak o daha iyi olur senin için

Bu benim görevim kardeşim

İnsanları WP konusunda uyararak çok hayır duası aldığımı düşünüyorum

..
  • L820 kullanıyorum şarjı sıkıntı, bazı uygulamalarda geç açılıyor. bunların dışında başka sıkıntısı yok.
  • Lumia 625 kullanıyorum. 9 ay oldu alalı. Sürekli Preview sürümleri kullanmama rağmen yalnızca 2 kez kilitlendi telefon. Şarjı da sürekli 3g, Wifi ve gps açık akşam olunca %40 kalmış oluyor.
    Akıcılık konusunda her windows phone gibi. Tek problemi bellek boyutu düşük 3. uygulamayı açınca ilk uygulama kaldığı yerden devam etmiyor. Bu kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 1 Şubat 2015; 10:22:00 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.