Şimdi Ara

En stabil android tv box

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar evimde filmlerimi ve dizilerimi arsivledigim bir FTP serverim var ve buradaki medyalarimi TV'den izleyebilmek icin Aliexpress'ten Mk802iiis model android stick almistim.

Cihazin wifi performansi cok kotuydu, ben de usb-ethenet cevirici aldim, fakat malesef yine umdugum performansi yakalayamadim. Cunku ethernet baglantisi bir sure sonra kopuyordu ve cihazi kapatip acmam gerekiyordu. Ayrica 720p ve 1080p medyalari 'ag uzerinden' oynatirken -ethernet ile olsa bile- takilmalar oluyordu.

Bu yuzden TV'me baglayabilecegim yeni bir android mini pc ariyorum, fakat bu kez tekrar ugrasmamak adina saglam birsey alayim ve stick halindeki modellerden uzak durayim diyorum :-)

Forumlari arayip taradim fakat tam olarak belli bir marka/model gozume kestiremedim. İstedigim ozellikler su sekilde:

1- Cihaz 7/24 acik durumda ve aga/internete bagli durumda stabil olarak calisabilmeli, donma takilma reset vs. gibi kronik problemleri olmamali

2- Google storedan indirdigim appler ile ftp sunucuma baglanabilmeli ve mkv avi mpeg dosyalarini ve turkce altyazilarini sorunsuz calistirabilmeli

3- Ftp'den 1080p ve harici altyazili videolari takilmadan akici olarak oynatabilmeli

4- Youtubedan, internetten ve dizi applerinden sorunsuzca HD videolari oynatabilmeli

5- Digiturkplay'i (hd ve sd'sini) sorunsuz calistirabilmeli

6- Asiri derecede isinmamali ve cok gurultulu calismamali

7- Ethernet girisi olmali (mumkunse gigabit). Aga ethernet ile tam verimde ve stabil olarak baglanabilmeli

Farkindayim oldukca uzun oldu, fakat ozellikle bu cihazlar ile tecrubesi olan arkadaslar yardimci olabilirse cok sevinirim.
    Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel

• Yok mu koca forumda yardım edebilecek bir kişi?
  • dostum minix neo x7 var ben baya araştırıyorum..ama fiyatı baya pahalı gibi...bende iptv için düşünüyorum...ama cihaz yeni çıktı 2 gb ram 4 çekirdek işlemçi var.
    aliexpresten falan getirebilirsen banada 1 adet alırsan hayır demem...2 adet alınca galiba daha ucuza gelşyormuş...kib
  • Çin işi aletlerle bu işi çözmen zor
    Minix neo 5 e bak, bir önceki model olduğundan yazılım desteği ve stabilitesi yüksek
    X7 de alınabilir
    Gigabit tasarım şu an için ortada yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dediğiniz ürüne baktım fakat yabancı sitelerde birkaç kişi 1080p mkvlerde takılma oluyor demiş. Benim arşivdeki çoğu film 1080p mkv ve ben bunları LAN üzerinden izlemek istiyorum sanırım iyice kasar oyle olunca.
    Mele a2000g nasıldır? Himedia'ya da bakıyordum fakat digiturkplay sorunluymuş galiba onda.

• Technopc Smartpc TV BOX

en iyi seçim olur, senelerce kullanırsın, yok codec derdi, yok takılma donma v.s. gibi şeyler yaşamazsın.
  • cok pahali degil mi ?

• Android tv boxlarla yeni haşır neşir olmaya başlamama rağmen stick şeklinde olan cihazlardan uzak durmalarını önerebilirim herkese. Minix neo x7 almaya karar verdim, alınca artı ve eksilerini paylaşacağım.
  • Odroid U2 yada yeni modellerden Odroid XU düşünebilirsin. U2 ile ilgili incelemelerim var. XU modelinide aldım yakında incelemeleri koyacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.