Şimdi Ara

En sürükleyici Roman Tavsiyeleriniz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
61.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • açlık oyunları serisini okumalısın.!! İnanılmaz sürükleyici kitaplardır konusu ise çok uzun zamandır karşılaşmadığım ölçüde yaratıcı ve orjinaldir.Kısaca fikir vermek gerekirse ortaçağ burjuvasının eğlenmek için gladyatör oyunları düzenlemesi, kan dökülmesini izleyerek zevk almaları ilkesiyle ilintilidir.Fakat tek fark burdaki yarışmacılar gladyatörler değil yaşları 12 ile 17 arasında değişen çocuklardır!!

En sürükleyici Roman Tavsiyeleriniz

• monte kristo kontu çokça önerilmiş. bence kulak verip en kısa zamanda bu kitabı okumalısın. eline aldığın gibi bitireceğinden eminim.
  • Tess Gerritsen Isles & Rizzoli serisini öneririm. Kitaplar sırayla;

1) Cerrah
    2) Çırak
    3) Günahkar
    4) İkiz Bedenler
    5) Siliniş
    6) Mefisto Kulübü
    7) The Keepsake (Türkçe'ye çevrilmedi)
    8) Ice Cold (Türkçe'ye çevrilmedi)
  • EJDERHA DÖVMELİ KIZ SERİSİNİ DE OKUYABİLİRSİN FAZLA SIKILMADAN

•  En sürükleyici Roman Tavsiyeleriniz
  • ben 14 yaşındayım bu güne kadar 14 kitap bitirmedim ama bana bir akrabam bir kitap verdi ve 7 kitaplık seriyi 30 günde bitirdim toplam sayfa sayısı ise 3500 sayfa bu serinin adı ise harry potter
  • quote:

Orijinalden alıntı: t_mert1991

açlık oyunları serisini okumalısın.!! İnanılmaz sürükleyici kitaplardır konusu ise çok uzun zamandır karşılaşmadığım ölçüde yaratıcı ve orjinaldir.Kısaca fikir vermek gerekirse ortaçağ burjuvasının eğlenmek için gladyatör oyunları düzenlemesi, kan dökülmesini izleyerek zevk almaları ilkesiyle ilintilidir.Fakat tek fark burdaki yarışmacılar gladyatörler değil yaşları 12 ile 17 arasında değişen çocuklardır!!

Bende yeni başladım daha 70. sayfalarındayım falan.
  • Osman aysu
    polisiye kitapları(genelde istanbulda geçer)
  • Dan brown, Bence Melekler ve Şeytanlar
    Adam Fawer Olasılıksız ve Empati
    yada hayal gücüm geniş dersen harry potter veya yüzzüklerin efendisi serilerini tavsiye ederim
  • Sevgili Dostum,

68 Yaşındayım, binlerce kitap okudum, eğer macera romanlarını seversen sana

1. Frederick Forsayt

2. Robert Ludlum

3. Dan Brown

Öneririm. Özellikle Seytan Seçeneği kitabının son sayfasında düğüm çözülüyor. Tüm yaşamım boyunca okuduğum en sürükleyici kitaptı. Yine mahşerin Beşinci Atlısı, Kelebek gibi eserleri sanırım tüm kitapseverler tavsiye edecektir.
  • Ben 13 Yaşındayım bu Yaşlarda olanlar kesinlikle "Guid Blyton En Yaramaz Kız " serisini okumalı.Okumayanlar Çok şey kaçırır
  • eğer simyacı yı oukumadıysanız kesinlikle tavsiye ediyorum.kitap bittiğinde nasıl yani diye kitlenmiştim.beni çok etkiledi ve hayatımda çok ciddi kararlar almamda öncülük etti bana...düşlerinizi gerçekleştirmek istiyorsanız bu kitabı mutlaka okuyun derim.
  • Hakan Günday - Az

Okuduğum en sürükleyici kitap sanırım.
    Ama biraz fazla sarsıyor insanı. :(
  • Mario Mazzanti- Şah Mat
    5 gunde bitirdim. Her ani nefes nefese yaşadığınız bir kitap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam Fawer ve Jean Christophe Grange'ın kitaplarını istisnasız alıp okuyabilirsin hepsi sürükleyici
  • Reşat Nuri GÜNTEKİN - ÇALIKUŞU gerçek bir başyapıt. Gazi Mustafa Kemal in en sevdiği kitap...Bence bu kitabı okumayan insan, okumayan insandır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nikolaosates -- 18 Ağustos 2012; 1:16:23 >
  • Arkadaşım,
    http://www.turkuazkitabevi.com sitesini sana öneririm. Hem fiyatları uygun, hem de çok güzel romanlar var. Genelde güncel romanları satıyorlar.
    Bu siteden yapmış olduğum alışverişlerden çok memnun kaldım. Diğer siteler gibi sipariş teslimi çok uzun sürmüyor ve müşteri hizmetleri de çok kaliteli. Herkese tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hammerdown

Sürükleyici ha o zaman

Tanrının Kırbacı Attila-Yurt Yayınları

Uruk Aslanı Gılgameş-Yurt Yayınları

Pandora-Anne Rice

ve hmm

Monte Kristo Kontu'da olabilir.

Tanrının Kırbacı Attila- Panama Yayınları okudum bende şiddetle öneririm
  • 5 yıl sonra adama tavsiye verenler var.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.