Bildirim
EN UCUZ 3D TV?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Eğer bana kızmazsanız sorunuza cevap verebilirim. -
kızmam merak etmeyin -
O zaman şu soruları kendinize sorun.
1. Elimde 2-3 tane 3 boyutlu film var mı? Yoksa neden bana gerekmediği halde normal tvye göre 1000 lira fazla para veriyorum?
2. Yeni cihazalmışken tüm özellikler olsun diye düşünüyorum ama bu yaklaşım lcd-plazmalara için geçerli ve doğru bir alışveriş mantığı mıdır?
3. 3 boyutlu tvler bu yıl çıktı yani 1. nesil. Gelecek yıl çıkanlar muhtemelen hem daha performanslı , gelişmiş ve ucuz olacak. 3.-4. nesil tvler ise bu yılki modeller göre çok daha iyi ve sorunsuz olacak. O zaman pişmanlık yaşayıp tvyi değiştirir miyim?
Cevaplarınıza göre doğru tvyi bulmak mümkün olacaktır. -
Piyasadaki en ucuz 3d destekli televizyon Samsung 40c750 lcd 3d tv. -
3D özellikli TV almamdaki tek amaç Kasım ayında PS3 için 3D çıkacak olan Gran Tourismo ve diğer 3D oyunları oynayabilmek...
quote:
Orijinalden alıntı: ender123
O zaman şu soruları kendinize sorun.
1. Elimde 2-3 tane 3 boyutlu film var mı? Yoksa neden bana gerekmediği halde normal tvye göre 1000 lira fazla para veriyorum?
2. Yeni cihazalmışken tüm özellikler olsun diye düşünüyorum ama bu yaklaşım lcd-plazmalara için geçerli ve doğru bir alışveriş mantığı mıdır?
3. 3 boyutlu tvler bu yıl çıktı yani 1. nesil. Gelecek yıl çıkanlar muhtemelen hem daha performanslı , gelişmiş ve ucuz olacak. 3.-4. nesil tvler ise bu yılki modeller göre çok daha iyi ve sorunsuz olacak. O zaman pişmanlık yaşayıp tvyi değiştirir miyim?
Cevaplarınıza göre doğru tvyi bulmak mümkün olacaktır.
-
Samsung C750 en uygunu. Playstation forumlarında alıp memnun olan kullanıcılar var.
İncelemesini de şuradan okuyabilirsiniz:http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-le40c750-le46c750-20100709761.htm -
Samsung C750 hakkında yabancı forumlarda hep olumlu yorumlar var. Sadece 3 boyut olarak değil aynı zamanda 2 boyutta da çok iyi. -
anaaa 3d tv araştırmaya başlamışım aha şimdi sıçtım ben kaçıyorum.ahhh ps3 bu kadar masraf çıkarıcaığını bilsem alırmıydım seni ama alırdım yaa aşığım ps3 üme
-
quote:
Orijinalden alıntı: dermeister01
anaaa 3d tv araştırmaya başlamışımaha şimdi sıçtım ben kaçıyorum.ahhh ps3 bu kadar masraf çıkarıcaığını bilsem alırmıydım seni ama alırdım yaa aşığım ps3 üme
aynen hocam bende...
14 şubat sevgililer günü için: seni seviyorum ps3
-
hort
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X