Şimdi Ara

En Ucuz Fiyatla Güzel Fotoğraf çeken+Wifi li telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamerası çok güzel olan (özellikle gece flaşsız çekebileceğim,megapixeli 2-3 olsa yeter,videosu da hd falan olursa mükemmel olur)
    Wifi si olan,telefonun çekim gücü güzel olan ve mümkün olduğu kadar ucuz olan bir telefon tavsiyesi istiyorum.

Canon fotoğraf makinem bozulmaya başladı o yüzden kamera özelliklerinde beni cezbetmesi lazım.Ne tavsiye edebilirsiniz?

• moto ve66 yı önerebilirim
    5mp auto focus lu flaşlı kamerası var gece 0 ışıkta bile iyi sayılacak derecede fotoğraf çekebiliyor
    wifi side bir o kadar seri ve bağlanması kolay
    linux işletim sistemi var bir çok program yükleyebilirsin
    rds li radyo vs.

fiyatı da 350 tl civarı
  • Hd video istiyorsan paraya biraz kıyıp wave almalısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Hd video istiyorsan paraya biraz kıyıp wave almalısın.

naptın hocam adama 1 milyarlık telefon önerdin
  • general mobile q300

3.2 mp kamera
    wifi
    qwerty klavye
    çift hat

280 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9CBE59604 -- 17 Eylül 2010; 20:01:39 >
  • LG Renoir 350-400TL arası bulursun.
    8 Megapiksel Schneider-Kreuznach optik, Xenon flaş ile en iyi foto çeken teldir diyebiliriz.

Video da VGA videolar arasında en iyisidir. 640x480 çözünürlüğe kadar Divx (.avi) formatında 30 kare/sn video kaydetmekte.

Wifili, dokunmatik bir telefon. Her ihtiyacını görür yani.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • hocam lg renoir in 0 ı hiç bi yerde yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence HD video çeken ve ucuz olan bir tel yok. Olsa da ben bilmiyorum henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 17 Eylül 2010; 20:57:42 >
  • araştıra araştıra tek çarem biraz daha para kıymak olacak sanırım,herkese teşekkür ederim.
  • Öyle bir telefon malesef ucuza yok kamerası iyi olsun N82 yada renoır alın dicem bu sefer wifi kullanımından keyif almicaksınız.Wifi kullanımı rahat olsun 3G alın dicem bu sefer kameradan randıman alamicaksınız bence 2G + fotoğraf makinesi alın yada paraya kıyıp wawe iphone yada galaxy s falan alın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.