Şimdi Ara

En ucuz gtx 1060 li notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar en ucuzu hangisi acaba monster var 6 bin civarı ondan uygunu varmidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bende 1060'lı bakıyordum ama malesef ki çok pahalılar şimdi mecburen 1050ti modelleri bekliyorum. Dolar da bu hallerdeyken işimiz zor
  • S A M C R O kullanıcısına yanıt
    mart ta 1050 ti monster modelleri çıkacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S A M C R O

Hocam bende 1060'lı bakıyordum ama malesef ki çok pahalılar şimdi mecburen 1050ti modelleri bekliyorum. Dolar da bu hallerdeyken işimiz zor

hocam bekleyecek zamanda yok pek okulun ilk dönemi bile bitti zaten :( 6k en ucuzu ve çok para şöyle 5.5k 5k seviyesinde bi fiyat çekseler 1050ti lar da bence en az 5k+ olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kekeshi

Mart çok geç olur gibi hocam ya fiyatları hakkında bir tahmin varmı ?
  • ben kaç aydır bakıyorum monster dışında yok
  • Amazondan kovalıyorum 1060 lı model yılbaşı indirimi olursa vergi dahil 1500 dolar civarına alınabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

4500 civarına verseler keşke 1050ti modelleri. Teşekkürler hocam tarih için

• quote:

Orijinalden alıntı: hochimin_55

Amazondan kovalıyorum 1060 lı model yılbaşı indirimi olursa vergi dahil 1500 dolar civarına alınabilir

Hocam öyle de 5.5 k civarına geliyor 600 lira fark olur

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    bence de o civarda olur hocam. Aah ah dolar artmasaydı keşke şu 1060 lılardan alacaktım :l

• WmGMD W kullanıcısına yanıt
    hocam mail atmıştım 1050 ti modelleri ne zaman satışa sunacaksınız diye. marta doğru dediler. fiyat 4000 - 5000 arası olur tahminimce. 4500 felan

• quote:

hocam mail atmıştım 1050 ti modelleri ne zaman satışa sunacaksınız diye. marta doğru dediler. fiyat 4000 - 5000 arası olur tahminimce. 4500 felan

Benim tahminim 5 bin civarı hocam 4 e yakın olursa tadından yenmez ama sanmam

hocam marta kadar dolar düşerse neden olmasın. . fakat fazla değişmezse 4500-5000 arası olur bence.

edit: mail atıp sorayım bakalım ne diyecekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goose_irl -- 15 Aralık 2016; 22:55:51 >
  • quote:

hocam marta kadar dolar düşerse neden olmasın. . fakat fazla değişmezse 4500-5000 arası olur bence.

edit: mail atıp sorayım bakalım ne diyecekler

Hocam fed faizi arttırdı 2017 içinde 3 kez daha artacağı konuşuluyor düşmesi hayal olur .

bir umut :'(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goose_irl -- 15 Aralık 2016; 23:1:45 >
  • quote:

bir umut :'(

Çok zor hocam

• https://www.amazon.com/gp/product/B01IS33JNK/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Türkiye ye kargo kapalı güzel makina. 1 ay önce acıktı Türkiyeye kargosu yılbaşına kadar bekleyecem. 6 bine monster alacağıma Windows lu msi alırım 5.5 e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/gp/product/B01IO9Y3A6/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&smid=ATVPDKIKX0DER&th=1

Bunun Türkiye ye satışı açık, 17 Inc olsa direk alırdım 1500 dolar vergisi dahil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://www.amazon.com/gp/product/B01IS33JNK/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

Türkiye ye kargo kapalı güzel makina. 1 ay önce acıktı Türkiyeye kargosu yılbaşına kadar bekleyecem. 6 bine monster alacağıma Windows lu msi alırım 5.5 e

Hocam taksit düşünüyorum yurtdışı alışverişlerde olmuyor sanırım ihtiyaç kredisi çekip mi alsak

• quote:

https://www.amazon.com/gp/product/B01IS33JNK/ref=ox_sc_sfl_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

bu arada bu ürünü 15.6 inch olarak 16gb ram 256 ssd kombinasyonu ile alabiliyorsunuz.Her bişey dahil 1600 dolar mış

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.