Şimdi Ara

# En Ucuz HP PAVILION DV5-1255ET Nerede??? #

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    en ucuz HP PAVILION DV5-1255ET NW561EA NOTEBOOK alabileceğimiz mağaza nerede acaba? Tabiki İstanbul Bilişim haricinde, çünkü malum adamlar ellerinde olmayan ürünlerin fiyatlarını güncelleyip müşteriye başka ürünler satmaya çalışıyorlar ve garanti de yok. Bu ürün Teknosa da 2049 Tl tek ödeme ile satılıyor ama internet sitesinde 200 TL hediye çeki olmasına rağmen stokta görünmüyor. Mağazasından almak da 200 TL fazla vermek anlamına geldiği için web sitesinden almak istiyorum ama sanırım web sitesine koymayacaklar. Eğer Teknosa dışında bu ürünü uygun fiyata alabileceğimiz bir mağaza tavsiyeniz varsa yazar mısınız? Dolar ın son 1 haftadaki yükselişi de herşeyi berbat etti doğrusu. Mağaza önerileriniz için teşekkürler,

• Bulunduğunuz yerde Teknosa varsa oradan temin edebilirsiniz.Zaten Hp'nin sitesinde sadece Teknosa'da olduğu görünüyor.Ürün daha 1 haftalık olduğu için heryerde bulunması zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: aslanemre58

Bulunduğunuz yerde Teknosa varsa oradan temin edebilirsiniz.Zaten Hp'nin sitesinde sadece Teknosa'da olduğu görünüyor.Ürün daha 1 haftalık olduğu için heryerde bulunması zor

aslanemre58, ürün yeni mi acaba??? Ben eski bir ürün ve stokta yok zannettim Teknosa web sitesinde reklamını görüp stokta yok uyarısıyla karşılaşınca. Ayrıca bugün Teknosa daki elaman da ürünün yeni olmadığını söylediğinde şaşırmıştım. Çünkü 1.5 aydır HP Pavilion modellerini takip ediyorm ve bu model dikkatimi çekmemişti. Eğer ürün 1 haftalık ise devamı gelecek demektir herhalde, inşallah Teknosa nın web sitesine de gelir de 200 TL hediye çeki kullanabilir alacak arkadaşlar. Ne dersin? Ürün yeni girdiyse stoklara devamı gelebilir mi???

• ürünün sadece Intel Core 2 Duo P8600
    2,40 GHz Düzey 2 3 MB işlemcisi öncekilerin bir üst versiyonu.
    geri kalan herşey dv5-12xx serisinin aynı kasa ve konfigirasyondur.

alınabilecek üst düzey grafik programları ve eğlence anlamında bir adım daha önde durursun.
    tabi ekran kartının elverdiği ölçülerde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emrehanci

ürünün sadece Intel Core 2 Duo P8600
    2,40 GHz Düzey 2 3 MB işlemcisi öncekilerin bir üst versiyonu.
    geri kalan herşey dv5-12xx serisinin aynı kasa ve konfigirasyondur.

alınabilecek üst düzey grafik programları ve eğlence anlamında bir adım daha önde durursun.
    tabi ekran kartının elverdiği ölçülerde.

Yok, ben konfigürasyon olarak beğeniyorum. Benim sorum Türkiye de satışı daha önce yapılıp tükenmiş bir ürün mü? Yoksa gerçektem 1-2 haftadır mı stoklarda ve satışa sunulmuş durumda bunu öğrenmek istiyorum. Ayrıca Teknosa dışında ürünü nereden alabilirim bilen arkadaş varsa ve bilgilendirirse sevinirim. Teşekkürler.
  • arkadaşlar buürün yaklaşık 1-2 ay önce teknosa vb yerlerde dv5-1260et adıyla satıldı sonra piyasada bitti.yeni gelen seri ise bu adla geldi.yani çoktan beri piyasada olan ancak adı değişen bir üründür
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkay23

arkadaşlar buürün yaklaşık 1-2 ay önce teknosa vb yerlerde dv5-1260et adıyla satıldı sonra piyasada bitti.yeni gelen seri ise bu adla geldi.yani çoktan beri piyasada olan ancak adı değişen bir üründür

HDD değişti fark olarak.55'de Toshiba var,60'da WD var.55'deki çok daha iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    hp pavilion dv6 3032-et için ssd
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bilgilendirme için sağolun arkadaşlar... Bugün alacaktım ama dolar çok uçtu 2 hafta öncesine göre.Arada 100 TL fazla fiyat oluyor. Bir diğer ve en önemli konu da şu ki; Teknosa sitesinden aynı ürünü mağaza fiyatına alıp üzerine 200 TL lik hediye çeki veriyorlar normalde ama ne hikmetse stoklarında görünmüyor. Yani mağazadan almak ekstradan 200 TL fazla ödemek gibi geldiğinden kampanya bekliyorum ama kalmazsa da yeni modeller geldiğinde illaki yaparlar mağazalar bir kampanya... Hayırlısı olsun diyelim,
  • arkadaşlar 1255 et aldım yalnız şarzı az gidiyor diğer kullanıcı arkadaşlarında böylemi
  • az derken ne kadaar az gidiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.