Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: difficult1

quote:

Orijinalden alıntı: basmane

117 Tllik kampanyadan yararlanamıyoruz.Astra 19 ve Hotbird 13 uyduları ile yola devam...

117 Liralık kampanya nerede hocam?

Arkadaş almış 117 Tle kredi kartıyla fiyatlar yükselmeden önce.Şimdi 153 Tl dedi müşteri hizmetleri.
  • Bende dün aldım yarın 18.00. gibi gelcekler maça yetişecek herhalde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-ligtv-hd-eutelsat-P62493111

arkadaşlar güvenilir midir ayrıca bursada bir ilçede ikamet ediyorum kurulumu nasıl yapacaklar aktivasyon felan anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZekaFışkıttıranİnsan

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-ligtv-hd-eutelsat-P62493111

arkadaşlar güvenilir midir ayrıca bursada bir ilçede ikamet ediyorum kurulumu nasıl yapacaklar aktivasyon felan anlamadım

bu forum onun için açıldı zaten nette komisyondan dolayı 699 izmirli bir firma kendileri 600e veriyorlar telefonla veya bizzat giderseniz çoğu kişi aldı bende alcam inş maaşı bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: deu_ultraslan

quote:

http://urun.n11.com/uydu-ekipman-ve-malzeme/digiturk-ligtv-hd-eutelsat-P62493111

bu forum onun için açıldı zaten nette komisyondan dolayı 699 izmirli bir firma kendileri 600e veriyorlar telefonla veya bizzat giderseniz çoğu kişi aldı bende alcam inş maaşı bekliyorum

biz yurda almayı planlıyoruz okullar açılınca çanak varda kablo felan yok herşeyi yaparlar heralde 18 yaşından küçükler abone olamıyor herhalde bir öğretmen yada hizmetli bulup onun üzerinden alacağız sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Huseyin bey bu kampanya ne kadar devam edecek?

stoklarla sınırlı

hüseyin bey eylül ayının ortaları gibi almayı düşünüyoruz kalır mı aceba diye merak ediyorum saygılar
  • Haber veren arkadasa tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldim.Kurulum yapildi.Konuyu acan arkadasa ve huseyin beye tesekkurler.

• arkadaşlar kampanyada son durum nedir ? eutelsat uydumuz yok, maximum kartımız var , total ne kadar ve kaç taksitle alabiliyoruz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Haber veren arkadasa tesekkurler

Stoklarla sınırlı diyorum bugünlerde hızlı gidiyor. Ama eylül başına kalır gibi
  • Arkadaşlar ben türksat kullanıyorum şuanda Eutelsat kanal listesine baktım da ulusal kanalların hdlerinin çoğu yok sanırım tv2 trt spor bugün tv habertürk tv cnn türk beyaz tv yok gibi doğru mudur ve bunların gelme şansları var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baytilki -- 15 Ağustos 2015; 1:22:04 >
  • arkadaşlar eutelsat şampiyonlar paketi + giriş paketini aldım aylık 72 tl'ye.Dün aldım ama 18 inde kurulma geliceklermiş kuruluma? Beşiktaşlıyım ve özellikle Beşiktaş maçından önce aldım ki ilk maçımızı izleyeyim diye.Ne yapmalıyım maça nerden baksanız 2 gün daha var 2 gün içinde kurulma şansı yok mudur bu lanet zımbırtının :/
  • mevcut digiturk kullanicilari yararlanabiliyormu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk

Evet hocam. Artık ayrıntıları eve gidince öğreneceğim inş. Hangi kanallar var, hangileri yok vs.

tamamdır hocam ayrıntılı bilgi verirseniz bizede yol göstermiş olursunuz hayırlısı olsun şimdiden

Merhaba hocam evet denedim eve gidince. Normal star, kanal D, vb gibi kanalların HD si mevcut. Birde Lig tv HD mevcut, gayet güzel HD kaliteleri. Diğer History, net geo gibi kanallar normal yayın olarak veriyor.
    Müşteri hizmetleri bana history ninde HD olacağını söylemişti ama kandırmışlar anlaşılan. Tabi artık iş işten geçti, parasını peşin verdik, bilgisi olsun bu kampanyadan alacak arkadaşların.

• quote:

quote:

quote:

Evet hocam. Artık ayrıntıları eve gidince öğreneceğim inş. Hangi kanallar var, hangileri yok vs.

tamamdır hocam ayrıntılı bilgi verirseniz bizede yol göstermiş olursunuz hayırlısı olsun şimdiden

Merhaba hocam evet denedim eve gidince. Normal star, kanal D, vb gibi kanalların HD si mevcut. Birde Lig tv HD mevcut, gayet güzel HD kaliteleri. Diğer History, net geo gibi kanallar normal yayın olarak veriyor.
    Müşteri hizmetleri bana history ninde HD olacağını söylemişti ama kandırmışlar anlaşılan. Tabi artık iş işten geçti, parasını peşin verdik, bilgisi olsun bu kampanyadan alacak arkadaşların.

hayırlısı olsun hoacm güle güle kullanınn işte hd olmayınca sıkıntı benim tv büyük sd yayınlar çöp gibi oluyo o yüzden eutelsat düşünüyorum hüseyin beyin kampanyasını bakalım. ilerde eutelsata geçiş için kampanya filan yaparlar yararlanırsınız olmadı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

türksat olanlar hd kullanamıyormuş lig tv'yi burda öyle söylenmiş. sadece ligtv hd imiş, ligtv2 ve 3 sd yayınmış. ve hatta bir çok kanal sd imiş. normalde de ücretsiz izlediğimiz bikaç hd kanal varmış sadece. hem hd ye para vermiş olcaz hem hd kullanamıycaz bu nasıl iş?

hüseyin de hd kullanırsınız demişti özelden.

http://forum.donanimhaber.com/m_108949434/tm.htm#msglink_108953677

Merhaba siz başka pakt aldınız sanırım. Bizim paket Türksatta değil ama yinede Türksattan hd izleyebilirsiniz. Müşteri hizmetlerini arayıp açtırabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: difficult1

Bende bugün bu paketi aldım. Sağolsun Merve Hanım yardımcı oldu. Servis yarın kuruluma gelecek. Fakat servise çanak takılacağının bilgisini vermedim ben. Kendileri ona göre hazırlıklı mı geliyorlar acaba?

Merhaba öncelikle şimdiden keyifli seyirler. Servis aracında gerekli bütün ekipman ve aparatlar hazır olur.
  • Eyvallah hocam. Evet böylelikle görmüş olduk ne olduğunu kampanyanın. Size de hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Oradaki üründe bizim firmamızındır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kipırs Çipırs

arkadaşlar kampanyada son durum nedir ? eutelsat uydumuz yok, maximum kartımız var , total ne kadar ve kaç taksitle alabiliyoruz ?

Merhaba giriş paketi 92 keyif paketi + HD + Şampiyonlar paketi 600 lira hocam. Maximum kartınız var ise 0232 446 46 48 arayıp alabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.