Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: c.devarne

@kuarejzmaaa

İlk sayfadaki kampanya mesajı Digiturk'ün İzmir yetkili bayilerinden birinin kampanya mesajı zaten. Oraya bakarsanız yıllık 600 liraya HD Eutelsat paketini sattıklarını göreceksiniz.

@hüseyinekdi

Aktivasyon kodu ne kadar süre geçerli. Şimdi alsak Aralık başında aktive edebilir miyiz?

şifre 31 aralık 2015 tarihi son kullanım tarihidir.

şu keyif paketi konusunda yardım bekliyoruz sizden

bazı arkadaşlarda sorun yok ama biz de çizgi yerine 5 den 4 tl ye düşmüş durumu var

nasıl düzelecek bu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Orijinalden alıntı: c.devarne

@kuarejzmaaa

İlk sayfadaki kampanya mesajı Digiturk'ün İzmir yetkili bayilerinden birinin kampanya mesajı zaten. Oraya bakarsanız yıllık 600 liraya HD Eutelsat paketini sattıklarını göreceksiniz.

@hüseyinekdi

Aktivasyon kodu ne kadar süre geçerli. Şimdi alsak Aralık başında aktive edebilir miyiz?

şifre 31 aralık 2015 tarihi son kullanım tarihidir.

şu keyif paketi konusunda yardım bekliyoruz sizden

bazı arkadaşlarda sorun yok ama biz de çizgi yerine 5 den 4 tl ye düşmüş durumu var

nasıl düzelecek bu acaba

Şİrketimizi veya müşteri hizmetlerini arayarak detaylı bilgi alıp bir hata var ise düzeltilmesini sağlayabilirsiniz.

• hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    bende de aynı problem var. keyif paketlerimde 5 çizilip 4 yazılmış..

müşteri hizmetlerini aradım size fatura çıkmamış daha diyo.. dedim çıkmadan düzeltelim işte ama bayan daha aboneliğimi çözemedi.. yıllık nası aldınız ki diyor..

bu durumu çözen var mı? bide fatura çıkarsa onla uğraşmayalım..
  • Ben spor extra yı 13 tl üzerinden eklettim bu gün. Nasıl olduysa oldu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce aradım ödemeyi yaptım aktivasyon kodu tarafıma verildi servis yönledirilecek şimdi bakalım bekliyoruz :)
  • Arkadadlar keyif paketleriyle ilgili sorunu olanlar digiturk musteri hizmetleri arayarak cozebiirler... Bende ayni sorunu yasadim.. Musteri hizmetlerinden sorun ileilgili sikayet kaydi olusturdum.. 1 gun sonra probleminiz düzeltilmiştir diye aradilar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evimizin önünde ki ağaç kesilmediği için daha kurulum yaptıramadık, ilk hafta maçları resmen güme gitti. Şu an ki haliyle %26 civarı sinyali zor alıyor. Ne cins bir şeymiş bu Eutelsat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Evimizin önünde ki ağaç kesilmediği için daha kurulum yaptıramadık, ilk hafta maçları resmen güme gitti. Şu an ki haliyle %26 civarı sinyali zor alıyor. Ne cins bir şeymiş bu Eutelsat.

hadi yaa kötü olmuş. ben üçüncü kattayım bakalım türksatta sıkıntı yok netten eutelsatın yönüne baktım eve göre önü açık inş problem olmazda bakalım balkonun yan duvarına kurulum yapacaklar mı merkezi sistem yok bildğim kadarı ile..
  • Bizde de bugün kurulum yapıldı. Şu an izliyoruz gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foo Fighters

Ben spor extra yı 13 tl üzerinden eklettim bu gün. Nasıl olduysa oldu..

Müşteri hizmetlerinden mi eklettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: difficult1

quote:

Online işlemlerden.

• difficult1 kullanıcısına yanıt
    bana 180 tl 1 yıllık fiyat verdiler 2 kez aradığımda( 153 tl yi bir türlü kabul ettirememiştim ),1 gün sonra tekrar ardım ; 153 tl teklif sunmuştunuz kabul ediyorum dedim ikilemeden işlemi yaptı bayan 153 tl ye :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jayus -- 16 Ağustos 2015; 18:38:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Online işlemlerden.

Teşekkürler, ben de online işlemlerden 13 TL'ye ekledim.
  • Spor extra dilediğin yerde uygulaması ile internetten izlenebiliyormu spor extra sahipleri bi kontrol edebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: umutsen

quote:

quote:

quote:

Online işlemlerden.

Teşekkürler, ben de online işlemlerden 13 TL'ye ekledim.

Önemli deği, hayırlı olsun

@mertbil

Ben denedim telefondan izleniyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: zts

Arkadadlar keyif paketleriyle ilgili sorunu olanlar digiturk musteri hizmetleri arayarak cozebiirler... Bende ayni sorunu yasadim.. Musteri hizmetlerinden sorun ileilgili sikayet kaydi olusturdum.. 1 gun sonra probleminiz düzeltilmiştir diye aradilar...

Hocam sizin online işlemlerde keyif paketleri nasıl gözüküyor artık? bizde 5 TL çizilmiş yanında 4TL yazıyor.

ben digisell'i aradım keyif paketleri hediye edilemediği için o şekilde görünüyor ama ayın 3ünde 8 tl indirim yansır ücret ödemezsiniz o yüzden öyle dediler :/
  • Bende de 4 TL olarak gözüküyor. Takip edeceğim bakalım fatura yansıtacakları mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

quote:

Orijinalden alıntı: zts

Arkadadlar keyif paketleriyle ilgili sorunu olanlar digiturk musteri hizmetleri arayarak cozebiirler... Bende ayni sorunu yasadim.. Musteri hizmetlerinden sorun ileilgili sikayet kaydi olusturdum.. 1 gun sonra probleminiz düzeltilmiştir diye aradilar...

Hocam sizin online işlemlerde keyif paketleri nasıl gözüküyor artık? bizde 5 TL çizilmiş yanında 4TL yazıyor.

ben digisell'i aradım keyif paketleri hediye edilemediği için o şekilde görünüyor ama ayın 3ünde 8 tl indirim yansır ücret ödemezsiniz o yüzden öyle dediler :/

Bende ustu cizili olarak gizukuyor

• zts Z kullanıcısına yanıt
    teşekkürler, bende aradım tekrar kayıt oluşturdular bakalm çözülür umarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

teşekkürler, bende aradım tekrar kayıt oluşturdular bakalm çözülür umarım..

Ozellikle sikayet kaydi actirin ... Daha sonra digiturk sizi sikayet ile ilgili arayacaktir..Ben o sekilde hallettim..

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.