Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel paket, güzel fiyat.
    Cumartesi öğlen siparişi verdim.
    Pazar akşamı kurulum ve aktivasyon tamamlandı.

Ancak, online işlemlerden spor extra paketini eklemek istediğimde 12 aylık taahhütlü aylık fiyatı 17 TL olarak göstermekte.
    Online işlemlerden 13 TL'ye ekleme yapan arkadaşlar Paket Ekle menüsünden farklı bir bölümden mi bunu yapıyorlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkerkar

Merhaba,

Güzel paket, güzel fiyat.
    Cumartesi öğlen siparişi verdim.
    Pazar akşamı kurulum ve aktivasyon tamamlandı.

Ancak, online işlemlerden spor extra paketini eklemek istediğimde 12 aylık taahhütlü aylık fiyatı 17 TL olarak göstermekte.
    Online işlemlerden 13 TL'ye ekleme yapan arkadaşlar Paket Ekle menüsünden farklı bir bölümden mi bunu yapıyorlar ?

Değiştirmiş olabilirler.. Ben o menüden yaptım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahkerkar A kullanıcısına yanıt
    bende de dün 13TL gözüküyordu, alsam mı almasam mı derken bugün 17 TL gözüküyor
  • %25 zammı çakmışlar hemen. ben de bugün kurdurcam ama spor ekstra yı almayıp bekletsem mi diye düşünüyorum. daha ucuzlayabilir belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zts

quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

teşekkürler, bende aradım tekrar kayıt oluşturdular bakalm çözülür umarım..

Ozellikle sikayet kaydi actirin ... Daha sonra digiturk sizi sikayet ile ilgili arayacaktir..Ben o sekilde hallettim..

4 gün oldu online işlemlerden şikayet kaydı açtım ama hala beklemede şikayet

kaç gün sürdü sizin çözüm
  • Beni 1-2 gun sonra aramislardi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampnaya ile hediye gelen 5 salon filmini nasıl kullanacagız
  • arkadaşlar birkaç sorum var, ilk kez digitürk kullanıyorum

1. her kanal açışımda ekranın alt tarafında mavi ekran üzerine beyaz yazılarla digitürk reklamı yazıları çıkıyor, bunu nasıl kapatacağız?

2. bir de şu an lig tv hd açık durumda ama kırmızı ekran geliyor, o sırada maç oynandığı için mi böyle?

3. favori kanalları nasıl kaydediyoruz baktım göremedim..

keyif paketinin 4 tl görünmesi herkeste olduğu gibi bende de var. şikayet oluşturtttum arayıp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 17 Ağustos 2015; 20:37:40 >
  • Spor extra ile ilgi mh ile görüştüm

taahhütsüz fiyatı 25 ₺/ay

Taahhütlü

1- ağustos ücretsiz, taahhüt eylülde başlıyor. İlk iki ay 8.5₺, takip eden 10 ay 17₺. Toplam 187₺

2- kredi kartına 9 taksitle toplam 153₺. Taahhüt 17 sinde başlıyorsa önümüzdeki yılın 17 sinde bitiyor.

• hüseyin bey bendeonline işlemlerdebelgesel veçocuk paketine 4liralıkibare var mh hizmetlerini aradığımda pakettebunların ücretli olduğu vebayiyle görüşmem gerektiği söyleniyor napmak lazım tşkler
  • şimdi yaptığım görüşmede bayinin bunu yıllık paket olarak tanımlaması gerekiyormuş.galiba bu yapılmamış dolayısıyla bambaşka bir paket oluşmuş.şampiyon paketi bile faturalanmış.
  • quote:

Spor extra ile ilgi mh ile görüştüm

Taahhütlü

1- ağustos ücretsiz, taahhüt eylülde başlıyor. İlk iki ay 8.5₺, takip eden 10 ay 17₺. Toplam 187₺

2- kredi kartına 9 taksitle toplam 153₺. Taahhüt 17 sinde başlıyorsa önümüzdeki yılın 17 sinde bitiyor.

daha indirime girer mi acaba.. ikinci seçenek 153 tl, aylık 12.5 tl ye denk geliyor, sadece kredi kartına mı oluyor bu. aktivasyon ücreti alıyorlar mı bir de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

kampnaya ile hediye gelen 5 salon filmini nasıl kullanacagız

5 salon filmi mi?
  • merhaba. şampiyonlar paketinin üzerine 2 anadolu takımı ekletmek istiyorum.

ekleme yapılabiliyor mu?
  • quote:

Spor extra ile ilgi mh ile görüştüm

Taahhütlü

Online işlemlerde şuanda 13 tl gozukuyo spor extra

• Bende hala 17 TL
  • Arkadaşlar bundan 2 tane almak mı daha iyi yoksa bi tane alıp yan oda ekletmek mi? yan oda kullanan varsa yardımcı olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanbalcı82

kampnaya ile hediye gelen 5 salon filmini nasıl kullanacagız

müşteri hizmetlerine sordum, online işlemlerden izle/öde kısmından satın alabilirsiniz. 5 tanesi faturaya yansımaz dediler..

ama ben denemedim, hoşuma giden film yok şuan salonlarda :)
  • kampanyanın neresinde yazıyor 5 salon filmi arkadaşlar?
  • Avantaj Paket üyeleri 24, Digi VIPClub üyeleri 2 adet salon filmini ücretsiz izleyebilirler. Satınalma işlemi sonrasında faturalarına herhangi bir ücret yansıtılmayacaktır. Satın alınan içerikler program başlama saatinden 1 saat öncesine kadar iptal edilebilir.

https://onlineislemler.digiturk.com.tr/WatchAndPay/

Bizimki avantaj paket mi oluyor? 5 film de yazmıyor ayrıca. bulunan filmler de dandik hem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 19 Ağustos 2015; 11:52:24 >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.