Bildirim
’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (25. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sonunda kurulum yaptırabildik. Cihaz olarak Humax 9502 getirdiler, iyi mi kötü mü hiç bilmiyorum fakat görüntü kalitesi HD olmasına rağmen D-Smart çok çok daha iyi görüntü kalitesi sağlıyordu.
Bir de bu online işlem paketlerimde ki 0.01 TL ücret nedir yahu.
-
Arkadaşlar şu an için en uygun fiyat ne kadara geliyor acaba.600 TL den daha uyguna alamıyor muyuz şampiyonlar paketini. -
-
Ben bunu alır almaz açtırmak zorunda mıyım ? Şimdi alıp atıyorum ocakta açtırsam olur mu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: EngineerBaris
Ben bunu alır almaz açtırmak zorunda mıyım ? Şimdi alıp atıyorum ocakta açtırsam olur mu ?
aktivasyon kodu yıl başına kadar yani bu sene için geçerli arayıp bilgi alabilirsiniz..
ligtv 4hd geldi eutelsata bu arada hayırlı olsun -
Merhaba Hüseyin Bey.Özel mesaj attım ama konuyu okurken fark ettim buradan yazmamızı istemişsiniz.Bu pakete üye olduğumuzda gelen recieverda scart girişi oluyor mu acaba? Bir de kampanya ne zamana kadar devam edecek en geç ne zaman almalıyız? -
Bende kurdurdum ama görüntü kalitesi hd olmasina ragmen yeterli değil. Lig tv hd leri guzel Allahtan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: carlitoss
Bende kurdurdum ama görüntü kalitesi hd olmasina ragmen yeterli değil. Lig tv hd leri guzel Allahtan.
bende dsmart var hocam hem sd he hd digiyi her türlü tokatlıyor hatta tv uydu alıcılı onun hd si bile digiyi tokatlıyo tek tek denedim akşam.. tv 40 inç rahatsız edecek düzeyde değil neyseki büyük tvsi olanlarda bariz çıkıyo fark anladığım kadarı ile.. -
quote:
Orijinalden alıntı: deu_ultraslan
quote:
bende dsmart var hocam hem sd he hd digiyi her türlü tokatlıyor hatta tv uydu alıcılı onun hd si bile digiyi tokatlıyo tek tek denedim akşam.. tv 40 inç rahatsız edecek düzeyde değil neyseki büyük tvsi olanlarda bariz çıkıyo fark anladığım kadarı ile..
Bende 55 inç ultra hd tv var ve dediğiniz doğru dsmart hd si çok daha kaliteli.fakat şunu da bilmeliyiz ki digi eutelsatta çok geniş bant aralığı kullanmıyo ve bi çok kanalı farklı uydulardan sıkıştırıp veriyo.bitrate dedikleri olay.dsmartın avantajı arkasında kapı gibi türksat 4a olması.görüntüleri ham halde veriyor.ve bence digi kendi kanallarını reklam amaçlı daha kaliteli veriyo mesela turkmax gurme,film ve dizi kanalları,lig tvler.fark ettiyseniz bunların kalitesi diğer hd lern yanın da 4 K
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
beyler atromitos-fb maçını nasıl izliycez tv'den veren kanal var mı? tivibuspor veriyor diyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: onur_bee
quote:
Orijinalden alıntı: deu_ultraslan
quote:
bende dsmart var hocam hem sd he hd digiyi her türlü tokatlıyor hatta tv uydu alıcılı onun hd si bile digiyi tokatlıyo tek tek denedim akşam.. tv 40 inç rahatsız edecek düzeyde değil neyseki büyük tvsi olanlarda bariz çıkıyo fark anladığım kadarı ile..
Bende 55 inç ultra hd tv var ve dediğiniz doğru dsmart hd si çok daha kaliteli.fakat şunu da bilmeliyiz ki digi eutelsatta çok geniş bant aralığı kullanmıyo ve bi çok kanalı farklı uydulardan sıkıştırıp veriyo.bitrate dedikleri olay.dsmartın avantajı arkasında kapı gibi türksat 4a olması.görüntüleri ham halde veriyor.ve bence digi kendi kanallarını reklam amaçlı daha kaliteli veriyo mesela turkmax gurme,film ve dizi kanalları,lig tvler.fark ettiyseniz bunların kalitesi diğer hd lern yanın da 4 K
evt onu fark etmemiştim baktım cidden dikkat edince çıkıyor çakal dt işini biliyo :) bizim için maçlar önemli zati onlar iyi olsun da :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deu_ultraslan -- 20 Ağustos 2015; 11:40:43 >
-
Fatura çıkmaz Arkadaşlar ay sonunda indirime düşer. Olduda hata kaza çıkarsa iptal ettiririz. Biz karşılarız. Paket sadece bizde olduğu için ne bayiler nede müşteri hizmetleri net bilgi veremiyorlar sanırım. İçiniz rahat olsun. -
alt katla ortak almayı düşünüyorumda cihazın arkasında kaç tane tv çıkışı var -
Aynen mac olayı olmasa cekilecek sey değil bu ücretlerle.
Aynen mac olayı olmasa cekilecek sey değil bu ücretlerle.
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinekdi
Fatura çıkmaz Arkadaşlar ay sonunda indirime düşer. Olduda hata kaza çıkarsa iptal ettiririz. Biz karşılarız. Paket sadece bizde olduğu için ne bayiler nede müşteri hizmetleri net bilgi veremiyorlar sanırım. İçiniz rahat olsun.
müşteric temsilcileri ücretsiz deneme paketi gibi göründüğünü söylüyorlar. mesela bana bidahaki ay 12 tl fatura çıkacağını söylüyorlar.
bu düzeltilmeden spor extrayı indirimli vermiyorlar hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 20 Ağustos 2015; 14:02:42 > -
Bende Ankarada oturuyorum az önce paketi satın aldım kurulum için ne zaman gelirler. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Regionella
quote:
Orijinalden alıntı: hüseyinekdi
Fatura çıkmaz Arkadaşlar ay sonunda indirime düşer. Olduda hata kaza çıkarsa iptal ettiririz. Biz karşılarız. Paket sadece bizde olduğu için ne bayiler nede müşteri hizmetleri net bilgi veremiyorlar sanırım. İçiniz rahat olsun.
müşteric temsilcileri ücretsiz deneme paketi gibi göründüğünü söylüyorlar. mesela bana bidahaki ay 12 tl fatura çıkacağını söylüyorlar.
bu düzeltilmeden spor extrayı indirimli vermiyorlar hatta.
enterasan spor extrayı 153 ev verdiler 0.01 kuruşluk belgesel paketi gözüküyodu düzeltiyom onu dedi on tl lik indirim uyguladım ona dedi nasıl iş anlamadım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X