Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: k62545

quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

quote:

Ankara'dan Dün öğle saatlerinde satın aldım paketi. Kurulum için halen ne mesaj geldi ne arayan soran var. Ben arıyorum kurulum yapacak bayi bile belli değil.

Adınızı ve soy isminizi özelden yazarsanız bakıp bilgi verebilirim.

Biraz geç oldu..İki gündür kendi uğraşımla servisi ayarlayıp kurulumu yaptırdık sonunda az önce..İzmir den alınan paket için Ankara bayi ilgilenmek istemedi sanırım..Digitürk ün kendi bayi ağı arasında sıkıntılar var..Neyse ki an itibarı ile kurulum yapıldı yayınlar açıldı..

aynen hocam sallamıyorlar bende zorla getirttim hayırlısı olsun sizinde sevilla maçına dönem ben :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanmbe

kardeşim değişik platformlarda satış açda alalım örneğin gittigidiyor n11 v.b. sitelerde şahsen ben alırım

n11.com da var . Ürün kodu 62493111 hepsi burada kabul etmedi.
  • quote:

quote:

kardeşim değişik platformlarda satış açda alalım örneğin gittigidiyor n11 v.b. sitelerde şahsen ben alırım

Gittigidiyor iyi olur herkes için
  • quote:

Orijinalden alıntı: deu_ultraslan

quote:

quote:

quote:

Ankara'dan Dün öğle saatlerinde satın aldım paketi. Kurulum için halen ne mesaj geldi ne arayan soran var. Ben arıyorum kurulum yapacak bayi bile belli değil.

Adınızı ve soy isminizi özelden yazarsanız bakıp bilgi verebilirim.

Biraz geç oldu..İki gündür kendi uğraşımla servisi ayarlayıp kurulumu yaptırdık sonunda az önce..İzmir den alınan paket için Ankara bayi ilgilenmek istemedi sanırım..Digitürk ün kendi bayi ağı arasında sıkıntılar var..Neyse ki an itibarı ile kurulum yapıldı yayınlar açıldı..

aynen hocam sallamıyorlar bende zorla getirttim hayırlısı olsun sizinde sevilla maçına dönem ben :)

sağol hocam,sana da hayırlı olsun..iyi seyirler.

• quote:

quote:

quote:

oda kabul etmedi:)
  • Bu 2 keyif paketi olarak mesela istediğimiz 2 sini seçebiliyor muhuz? Mesela sporextra ve belgesel diye . Şampiyonlar paketi hd ye dahil mi? Lig tv 1-2-3 ü hd izleyebilecek miyiz? Mevcut aboneler taahhütleri bitince buna geçebiliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
    Birde fiyat 600 mü 700 mü :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1zek -- 21 Ağustos 2015; 22:06:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

oda kabul etmedi:)

hepsiburada kendi stoğunu sattığı için normal de, gittigidiyor nasıl kabul etmedi anlamadım..orası semt pazarı gibi bişey aslındaherkes istediğini satıyo.

• quote:

Fatura çıkmaz Arkadaşlar ay sonunda indirime düşer. Olduda hata kaza çıkarsa iptal ettiririz. Biz karşılarız. Paket sadece bizde olduğu için ne bayiler nede müşteri hizmetleri net bilgi veremiyorlar sanırım. İçiniz rahat olsun.

Aynı durumda olan çok kişi var. Hiç bir işlem yapmayalım mı yani. Bazı arkadaşlar şikayet kaydı oluşturmuş.
  • Arkadaşlar ben İstanbul'dayım bu paketi nasıl alabilirim? Net üzerinden alabilir miyim bahsedilen fiyata
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Arkadaşlar ben İstanbul'dayım bu paketi nasıl alabilirim? Net üzerinden alabilir miyim bahsedilen fiyata

ilk sayfada ödeme şekilleri var hocam..maximum-world veya eft ile alabilirsin..telefon et firmaya..
  • Konuda fiyat 600 TL denmiş ama N11 linkinde 699TL. Hangisi doğru acaba ?
  • Beyler bundan uygun fiyat yok. Alacaklar boşuna sağa sola bakarak vakit kaybetmesin.
    Ben turksat next paketini almasaydım bunu kesin alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalnizca -- 22 Ağustos 2015; 21:26:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Konuda fiyat 600 TL denmiş ama N11 linkinde 699TL. Hangisi doğru acaba ?

N11 üzerinden o fiyat maalesef n11 komisyon alıyormuş onun haricinde world ve maximum karta mail order ile 600 tl.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek

Bu 2 keyif paketi olarak mesela istediğimiz 2 sini seçebiliyor muhuz? Mesela sporextra ve belgesel diye . Şampiyonlar paketi hd ye dahil mi? Lig tv 1-2-3 ü hd izleyebilecek miyiz? Mevcut aboneler taahhütleri bitince buna geçebiliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Soruma cevap verebilecek yok mu?

• quote:

quote:

Bu 2 keyif paketi olarak mesela istediğimiz 2 sini seçebiliyor muhuz? Mesela sporextra ve belgesel diye . Şampiyonlar paketi hd ye dahil mi? Lig tv 1-2-3 ü hd izleyebilecek miyiz? Mevcut aboneler taahhütleri bitince buna geçebiliyor mu? Cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Soruma cevap verebilecek yok mu?

tamamının cevabı var bu soruların

ondan kimse cevap yazmamıştır
  • Arkadaşlar,
    Digitürk'ü odama kudurdum. Odam ile modem arasın'da 20 mt var. Odadan internete masaüstü bilgisayar wireless, televizyon wireless, playstation wireless yoluyla internete bağlanıyor.
    Ben iq için uyduyu internete bağlamak istiyorum. Bilgisayardan ethernet kablosu ile cihaza internet vermeye çalıştım ama olmadı. Bilgisayar ayarların'da yapamadığım bişey var. İnternete bağlayabilmek için cihazı bilgisayar ayarları için yardımcı olabilecek varmıdır ? Tv veya ps'dan internet aktara bilirmiyim ?
  • Bağlantıyı yaptım ama portalın bizim için bir avantajı yokmuş :'(
  • hüseyin beye teşekkürler kurulum yapıldı paketlerde ücret 0 olarak gözüküyor kuran servis uygun fiyata almış olduğumu söyledi. düşünen arkadaşlar kaçırmasın... spor ekstra 17 tl ye ekleniyor.
  • hamitt_55 H kullanıcısına yanıt
    Keyifli seyirler. Dün derbi maç olduğu için servisler geçen hafta yoğunlardı. Bu hafta daha hızlı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Konuda fiyat 600 TL denmiş ama N11 linkinde 699TL. Hangisi doğru acaba ?

0232 446 46 48 arayıp telefonla sipariş verirseniz 600 TL n11de 699 TL ikiside doğru
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.