Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orijinalden alıntı: furkan1zek
    Bu 2 keyif paketi olarak mesela istediğimiz 2 sini seçebiliyor muhuz?

İstediğin 2 paketi seçebirisin toplam 3 paket var 1) spor sever 2) Belgesel 3) Çocuk

quote:

şampiyonlar paketi hd ye dahil mi?

paket hd. paketi alınca ek ücret ödemeden hd izleyebilirsin.

quote:

Mevcut aboneler taahhütleri bitince buna geçebiliyor mu?

üyeliğine devam etmeyip kutunu iade edip bu kutuya yeniden abone olman lazım.
    quote:

Bu 2 keyif paketi olarak mesela istediğimiz 2 sini seçebiliyor muhuz? Mesela sporextra ve belgesel diye . Lig tv 1-2-3 ü hd izleyebilecek miyiz?

spor extra paketiyle, spor sever paketini karıştırıyorsun
    sporsever paketi: eurosport news , eurosport 1, eurosport 2 var bundes liga ve polonya ligi yayınlanıyor onlarizleye bilmek için spor sever paketin olması gerekiyor. 2 paket hakkın olduğu için bu paketi alabilirsin.
    sporexstra paketi: ingiltere premier lig, ispanya laliga, fransa ligue 1 , formula 1, euro league(basketbol), türkiye basketbol süper ligi. (nba'ide alabilir diye dedikodular var) bunları izleye bilirsin. bu paketi ekstra ücretle alıyorsun .spor ekstrapaketini 2 şekilde alabilirsin. birincisi. ilk 2 ay 8,5 lira kalan 10 ay 17 liraya aylık ödemeli olarak abone olabilirsin (kampanya sayfasıhttp://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalar/spor-extra ). veya ikincisi ben ve buradaki birçok kişi gibi. kredi kartıyla 153 liraya yıllık olarak. (nasıl oluyorsa tek çekim yapacağım sonra bankanız 9 taksit yapacak dedi vede ölye oldu vade farkı olmadan)
    quote:

Lig tv 1-2-3 ü hd izleyebilecek miyiz?

lig tv yi 5 büyüklerin maçları dışındaki takımların kendi aralarıdaki maçlar ile maç öncesi ve maç sonu programlarıda kapalı oluyor onun dışında izlersin.
    ligtv 2 ve ligtv 3 hafta içi açık hafta sonu kapalı oluyormuş. (spor ekstra üyesi olmayanlar için) bunun dışında 5 büyüklerin maçları dışındaki takımların kendi aralarıdaki maçlar ile maç öncesi ve maç sonu programlar ligtv 2 ve ligtv 3 ten yayınlandığında spor ekstra paketin olsada. bu zaman dilimlerinde kanal kapalı olur izleyemessin.
    hd ye ek olarak cevap vermiştim zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 23 Ağustos 2015; 21:16:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

sorularına sırayla yanıt verirsem.
    quote:

Bu 2 keyif paketi olarak mesela istediğimiz 2 sini seçebiliyor muhuz?

İstediğin 2 paketi seçebirisin toplam 3 paket var 1) spor sever 2) Belgesel 3) Çocuk

quote:

şampiyonlar paketi hd ye dahil mi?

paket hd. paketi alınca ek ücret ödemeden hd izleyebilirsin.

quote:

Mevcut aboneler taahhütleri bitince buna geçebiliyor mu?

üyeliğine devam etmeyip kutunu iade edip bu kutuya yeniden abone olman lazım.
    quote:

Bu 2 keyif paketi olarak mesela istediğimiz 2 sini seçebiliyor muhuz? Mesela sporextra ve belgesel diye . Lig tv 1-2-3 ü hd izleyebilecek miyiz?

spor extra paketiyle, spor sever paketini karıştırıyorsun
    sporsever paketi: eurosport news , eurosport 1, eurosport 2 var bundes liga ve polonya ligi yayınlanıyor onlarizleye bilmek için spor sever paketin olması gerekiyor. 2 paket hakkın olduğu için bu paketi alabilirsin.
    sporexstra paketi: ingiltere premier lig, ispanya laliga, fransa ligue 1 , formula 1, euro league(basketbol), türkiye basketbol süper ligi. (nba'ide alabilir diye dedikodular var) bunları izleye bilirsin. bu paketi ekstra ücretle alıyorsun .spor ekstrapaketini 2 şekilde alabilirsin. birincisi. ilk 2 ay 8,5 lira kalan 10 ay 17 liraya aylık ödemeli olarak abone olabilirsin (kampanya sayfasıhttp://www.digiturk.com.tr/digiturk-kampanyalar/spor-extra ). veya ikincisi ben ve buradaki birçok kişi gibi. kredi kartıyla 153 liraya yıllık olarak. (nasıl oluyorsa tek çekim yapacağım sonra bankanız 9 taksit yapacak dedi vede ölye oldu vade farkı olmadan)
    quote:

Lig tv 1-2-3 ü hd izleyebilecek miyiz?

lig tv yi 5 büyüklerin maçları dışındaki takımların kendi aralarıdaki maçlar ile maç öncesi ve maç sonu programlarıda kapalı oluyor onun dışında izlersin.
    ligtv 2 ve ligtv 3 hafta içi açık hafta sonu kapalı oluyormuş. (spor ekstra üyesi olmayanlar için) bunun dışında 5 büyüklerin maçları dışındaki takımların kendi aralarıdaki maçlar ile maç öncesi ve maç sonu programlar ligtv 2 ve ligtv 3 ten yayınlandığında spor ekstra paketin olsada. bu zaman dilimlerinde kanal kapalı olur izleyemessin.
    hd ye ek olarak cevap vermiştim zaten.

Çok teşekkür ederim detaylıca cevapladığınız için. Bir teledünya aboneligim var . Orada 20 tl ye bu eurosport2 hariç fox sport belgesel kanalları falan hd leri var. Benim digitürkten beklentim lig tv hd ve spor extrayı izlemek gerisi için ek ücret ödemek istemiyorum. Bu yüzden sanki ben iptal ederken yeni taahhüt için paket fiyatları sorup şampiyonlar paketi hd ve spor extra için konuşayım. Hem kaldırdıp geri kurdurtmak falan ugraştıracak gibi duruyor. İlk üyeler için avantajlıymış tabi ki. Tekrar teşekkür ederim umarım yanılmıyorumdur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende biraz önce bağlattım, Hüseyin beye bu fiyatla bu ürünü sunduğu için teşekkür ederim...
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Hüseyin Bey,
    2 keyif paketi zorunlu mu?
  • merhaba
    huseyin bey
    hd cıhaz için ekstra bır ücret ödememiz gerekiyormu?
    hd cıhaz ıcın ekstra para öduyormuyuz?
  • Ödemiyorsunuz arkadaşlar hd dahil 600 lira.
  • Kampanya hala devam ediyor.
  • Merhabalar,

Sn. Digitürk yetkilisi yanlış anlamaz ise bir çekingemi belirtmek istiyorum. Bu mail order ile ödeme beni ürkütüyor açıkçası, biraz da evhamlı bir tip olduğumdan. Şimdi mail order olayı tüm kart bilgileri oluyor değil mi? Kart no, güvenlik no ve son kullanma tarihi. Yanlış anlaşılmasın kimseyi zan altında bırakmak için demiyorum ama ister istemez aklıma bu kafama takılıyor. Kafama yatarsa direkt alıcam. Ne diyorsunuz arkadaşlar?

N11'de teknosel mağazası sizin mi? Alıcaksak o mağazadan alacağız değil mi?

Cevaplar ve yardımlar için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4sprz -- 25 Ağustos 2015; 9:27:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4sprz

Merhabalar,

Sn. Digitürk yetkilisi yanlış anlamaz ise bir çekingemi belirtmek istiyorum. Bu mail order ile ödeme beni ürkütüyor açıkçası, biraz da evhamlı bir tip olduğumdan. Şimdi mail order olayı tüm kart bilgileri oluyor değil mi? Kart no, güvenlik no ve son kullanma tarihi. Yanlış anlaşılmasın kimseyi zan altında bırakmak için demiyorum ama ister istemez aklıma bu kafama takılıyor. Kafama yatarsa direkt alıcam. Ne diyorsunuz arkadaşlar?

N11'de teknosel mağazası sizin mi? Alıcaksak o mağazadan alacağız değil mi?

Cevaplar ve yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Merhaba evet N11 deki Teknosel mağazasıda bizim oradanda alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslangiray1

hd cıhaz ıcın ekstra para öduyormuyuz?

merhaba, HD dahil herhangi ücret ödemezsiniz
    Merhaba,

Benimde çekincem bu yönde, ancak sanal kart kullanarak risk sıfıra indirilebilir.

Bu arada bende bir soru sorayım, dün görüştüğüm digitürk bayii mevcutta Turksat çanağı varsa başka çanak kurmayacaklarını yada çatıda çanak takacak yer yoksa aldığım paketin elimde patlayacağı tarzında bir şeyler geveledi, sanırım onlarda dan değilde sizden alacağım için biraz yokuş yaptı, kısa bir bilgilendirme rica edebilir miyim.
  • Hüseyin Bey, saat kaça kadar telefon ile arayıp alışveriş yapabiliriz. Bir de cumartesi servis kurulum hizmeti var mı?

• Hüseyin Bey, ligtv kapsamayan paketle ilgili bir yorum göremedim aratmama rağmen. n11 de ayrıca DIGITURK HD FiLM veya DİZİ paketi adında bir ürün daha var 340 TL olarak gözüküyor. Bu ürünü mail order ile alırsak fiyatı ne oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thif -- 25 Ağustos 2015; 11:00:41 >
  • buradan gördüm. aradım.
    sanal kartıma 600 tl limit tanımladım ve 9 taksit olarak telefonda işlemi yaptırdım.
    hemen şifremi verdiler ve kurulum için aradılar.
    cuma günü aldığım paket için pazar gunu gelip kurulum yaptılar.
    bugunde kargodan aldığım ürünün adıma kesilmiş faturası geldi.
    satıcı arkadaşa teşekkurler.
  • Huseyin Bey

ben kampanya ile sizin hd lig tv paketini aldım
    acaba ek olarak dizi ve sineme icin verebilceğiniz ozel bir fiyat var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: thif

Hüseyin Bey, ligtv kapsamayan paketle ilgili bir yorum göremedim aratmama rağmen. n11 de ayrıca DIGITURK HD FiLM veya DİZİ paketi adında bir ürün daha var 340 TL olarak gözüküyor. Bu ürünü mail order ile alırsak fiyatı ne oluyor?

300 TL bize ödeme yaparsınız yine 30 TL kurmaya gelen servise ödersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

Merhaba,

Benimde çekincem bu yönde, ancak sanal kart kullanarak risk sıfıra indirilebilir.

Bu arada bende bir soru sorayım, dün görüştüğüm digitürk bayii mevcutta Turksat çanağı varsa başka çanak kurmayacaklarını yada çatıda çanak takacak yer yoksa aldığım paketin elimde patlayacağı tarzında bir şeyler geveledi, sanırım onlarda dan değilde sizden alacağım için biraz yokuş yaptı, kısa bir bilgilendirme rica edebilir miyim.

Merhaba, bu kampanyanın içinde 30 TL aktivasyon bedeli ödeyerek servis gelip çanak anten takmak zorundadır. Sanırım sorduğunuz bayi çanak anten kendine kalsın istiyor. Kesinlikle yeni çanak anten takılır. Taktırtırız. Sadece apartmanda Digiturk merkezi sistemi var ise çanak anten takılmaz. Sizdeki Turksat çanağından servise neymiş. İşguzarlık yapmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4sprz

Hüseyin Bey, saat kaça kadar telefon ile arayıp alışveriş yapabiliriz. Bir de cumartesi servis kurulum hizmeti var mı?

Şifre zarfı almak için 08:30 19:30 arası arayabilirsiniz. Evet servisler cumartesi ve pazar çalışıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmetgs1111

Merhaba,

Ayrıca anten takılacak yer olmaması veya teknik bir sorundan dolayı kurulup yapılamaması durumunda şifre zarfı kullanılmadığı zaman ücret iadesi yapılır. Kimseyi zor durumda bırakmayız. Hatta forumdan satın alan birinde bu işlem gerçekleşti.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.