Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KORO

Hüseyin Bey,
    2 keyif paketi zorunlu mu?

elimizdeki ürüne paket ekleyip çıkartamıyoruz.
  • Hüseyin bey merhaba spor extra paketini almayı düşünüyorum.Kredi kartı ile yıllık olarak aldığımda ücreti ne kadara geliyor?
  • huseyin bey merhaba. Ben su anda eutelsatta hdgiris+film paketi kullaniyorum. Bu sampiyonlar paketini yeni kurulum yapmadsn uyeligime eklettigimde lig tv ve 2 keyif eklenir, faturama da sadece film paketimin farki gelir degil mi? İlla sifir kurulima gerek yok yani? @hüseyinekdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hüseyin Bey,

Tahmin ediyorum çanaktan veya kutudan mı artık bilmiyorum, dün gece sinyal seviyesi düşük ekranı çıkıp görüntü gelmedi bir süre. Bunun için servis çağırdığımızda ücret istiyorlar mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: difficult1

Hüseyin Bey,

Tahmin ediyorum çanaktan veya kutudan mı artık bilmiyorum, dün gece sinyal seviyesi düşük ekranı çıkıp görüntü gelmedi bir süre. Bunun için servis çağırdığımızda ücret istiyorlar mı acaba?

Hocam dün Türkiye geneli bir problem vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cowcow

quote:

Hüseyin Bey,

Hocam dün Türkiye geneli bir problem vardı.

Öyle mi bilmiyordum. Teşekkürler.
  • quote:

Hüseyin Bey,

Burda da da aynı problemi yaşadım.akşam 10 gibi çoğu kanalda ainyal seviyesi uyarısı çıkıp durdu.ne rüzgar ne yağmur vardı halbuki...

• Arkadaşlar bu next mini hd kampanyasından farklı değil mi? Çünkü next mini hd kampanyasında uydu alıcı bizim oluyor bunda da öyle bir şey var mı?

• hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    merhaba , dizi ve film beraber mi 300 tl ? iq plus kutu alabbylyrmyyyz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muro1101

merhaba , dizi ve film beraber mi 300 tl ? iq plus kutu alabbylyrmyyyz ?

Merhaba, Dizi veya Film ikisinden birini tercih etmelisiniz. Kutu IQ ama plus değil
  • quote:

Orijinalden alinti: clonel

Hüseyin bey merhaba spor extra paketini almayi düsünüyorum.Kredi karti ile yillik olarak aldigimda ücreti ne kadara geliyor?

Bunun için müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz. Ancak forumda ekleten arkadaşların yorumları var. Onlarda gerekli açıklamaları yapmışlar. Ben Müşteri hizmetleriin eklediği kampanyalı paketler hakkında yanıltıcı bilgi verebilirim. En doğrusu müşteri hizmetleri
  • bu paketi alınca, ligler bitince paket azaltımı yapamıyoruz değil mi?
  • Bugün kurulumum yapıldı sorunsuz şuanda.sormak istediğim cihazım istediğim üzerine humax 9505 verildi.cihaza ethernet bağlayıp portalı kullanabilecekmiyim ücretsiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahtatabure -- 28 Ağustos 2015; 21:36:12 >
  • 26 ağustos çarşamba satın alımı yaptım, şifre ve faturası tarafıma da ulaştı ancak kurulum için arayan soran servis olmadı. Yönlendirme yapılmıyor mu, benim mi digiturkü arayıp randevu almam gerekiyor?
  • mephistos34 M kullanıcısına yanıt
    Bulunduğunuz şehirdeki servisi arayın kurulumu gelir yaparlar.
  • Hocam ben sporextra paketi almak istiyorum sadece bununla ilgili bir kampanyanız varmı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smoker 1903

Hocam ben sporextra paketi almak istiyorum sadece bununla ilgili bir kampanyanız varmı

Merhaba,
    Elimizde Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paketi 600 TL
    Giriş + 2 Keyif + HD + Film veya Dizi 300 TL dışında paket bulunmamaktadır.
    Diğer bütün paketleri üye olduktan sonra müşteri hizmetlerinden ekletebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iogurer

huseyin bey merhaba. Ben su anda eutelsatta hdgiris+film paketi kullaniyorum. Bu sampiyonlar paketini yeni kurulum yapmadsn uyeligime eklettigimde lig tv ve 2 keyif eklenir, faturama da sadece film paketimin farki gelir degil mi? İlla sifir kurulima gerek yok yani? @hüseyinekdi

Bizim paket sadece yeni üyelikler için geçerlidir. Mevcut üyeliğinize ekleme yapılmaz. Ancak siz zaten üyesiniz yazdığınız paketlere göre yaklaşık 39 TL fatura ödediğinizi tahmin ediyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp mevcut faturanızın üzerine 51 TL ödeyerek şampiyonlar paketi ekletebilirsiniz.
    Yada tam tersi mevcut üyeliği iptal ettirip bizim paketten yeni üyelik alır üzerine 16 TL sinema paketini ekletirsiniz ;)
  • Bu güzel kampanya için teşekkür ederim, kurulum yapıldı, arsenal liverpool maçı özetini izliyorum şu an.:) Ayrıca bu konuyu açan arkadaş başta olmak üzere bildiğini esirgemeyen herkese de teşekkür ederim tekrardan.
    Yine bir soruyla bitirmek istiyorum, hangi paketlere sahip olduğumuzu nereden görebiliriz, burada resim paylaşan arkadaşlar vardı, ekstra paket yanlışlıklarından bahsediyorlardı, üstü çizilmiş 5 Tl galan yazıyordu. Aynısı banada olmasın çünkü kuran kişi tüm keyif paketleri var gibi bir şey dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4sprz -- 29 Ağustos 2015; 13:52:10 >
  • Kurulum yapıldı. Hiçbir sıkıntı olmadı. Bu fiyata bu paketin fiyatı çok uygun. Şehir dışında olupta güvenilirlik sıkıntısı yaşayanlar hiç bir şüphe duymasınlar. İzmirin en büyük bayilerinden biri.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.