Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HeroTürk

quote:

Orijinalden alıntı: k62545

quote:

quote:

quote:

Bende dün Digiturk'ün müşteri hizmetlerini arayıp, kendi sitelerinde reklamını yaptıkları kredi kartına 9 taksitli 1 yıllık 585 TL +90 TL HD kutu için, Şampiyonlar paketi ve giriş paketi ( içinde belgesel,çocuk ve eğlence paketleri de var ) üyeliğine başvurdum. Bugün öğlen gelip kuracaklar. Yani 75 TL fark için macera aramaya gerek yok, Digiturk'ün kendinden de alabilirsiniz.

hocam bu dediğiniz türksat paketi. bu konudaki paketle içerikleri farklı.

Hocam eutelsat'ın HD si ile şuan ki Turksat'ın HD kalitesi arasında fark var mı? bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.

ben ikisini de kullandım, eutelsat hd yayınları daha kaliteli hocam..zaten bazı hd kanallar türksatta hiç yok.(ligtv2-3,ntvspor,eurosport,nat geo vs.)
    ama tv küçükse pek anlaşılmaz zaten farkı.

Eyvallah hocam, bu arada siz öyle söyleyince digiturk'ü aradım şimdi tekrar sordum, turksat üzerinden lig tv HD ve diğer history gibi kanalların HD sini izleyemiyor muşuz? diye. hayır şuan turksat üzerinden tüm HD olan kanalları izleyebiliyorsunuz dediler. Söylediğiniz gibi HD ler arasında kalite farkı olabilir ama o kadar da küçük bir şeyin önemli olduğunu düşünmüyorum şahsen. Ne kadar fark edebilir ki sonuçta :) kullandığım tv 127 ekran Led tv. turksat'ta olsa kaliteli bir şekilde HD yayınımızı izleriz diye düşünüyorum. Sonuçta turksat artık eskisi gibi değil, TRT HD kanalını açıp yayın kalitesine göz atabilir merak eden arkadaşlar. bir süre sonra yeni uydu ile 4K yayın yapmaya hazırlanıyorlar. Bu kadar TRT payı diye kesilen vergilerin karşılığını almaya başladık sanırım.

kardeş kelime oyunu yapmış sana sanırım. o kanallar eutelsatta varmış türksatta yokmuş, doğal olarak olmayan kanalı izleyemezsin, diğer hd olanları izleyebilirsin mantıken.
    bisürü de kanal eksik ayrıca. iyi düşün derim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bende dün Digiturk'ün müşteri hizmetlerini arayıp, kendi sitelerinde reklamını yaptıkları kredi kartına 9 taksitli 1 yıllık 585 TL +90 TL HD kutu için, Şampiyonlar paketi ve giriş paketi ( içinde belgesel,çocuk ve eğlence paketleri de var ) üyeliğine başvurdum. Bugün öğlen gelip kuracaklar. Yani 75 TL fark için macera aramaya gerek yok, Digiturk'ün kendinden de alabilirsiniz.

Hocam eutelsat'ın HD si ile şuan ki Turksat'ın HD kalitesi arasında fark var mı? bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın.

ben ikisini de kullandım, eutelsat hd yayınları daha kaliteli hocam..zaten bazı hd kanallar türksatta hiç yok.(ligtv2-3,ntvspor,eurosport,nat geo vs.)

Eyvallah hocam, bu arada siz öyle söyleyince digiturk'ü aradım şimdi tekrar sordum, turksat üzerinden lig tv HD ve diğer history gibi kanalların HD sini izleyemiyor muşuz? diye. hayır şuan turksat üzerinden tüm HD olan kanalları izleyebiliyorsunuz dediler. Söylediğiniz gibi HD ler arasında kalite farkı olabilir ama o kadar da küçük bir şeyin önemli olduğunu düşünmüyorum şahsen. Ne kadar fark edebilir ki sonuçta :) kullandığım tv 127 ekran Led tv. turksat'ta olsa kaliteli bir şekilde HD yayınımızı izleriz diye düşünüyorum. Sonuçta turksat artık eskisi gibi değil, TRT HD kanalını açıp yayın kalitesine göz atabilir merak eden arkadaşlar. bir süre sonra yeni uydu ile 4K yayın yapmaya hazırlanıyorlar. Bu kadar TRT payı diye kesilen vergilerin karşılığını almaya başladık sanırım.

aynen hocam dediği gibi türksatta olan bütün hd kanalları izlersin, hd paket almışsın.
    hatta trt, atv gibi kanalların yayını türksatta daha kaliteli diyebilirim.
    hayırlı olsun,güle güle kullan.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aynen hocam dediği gibi türksatta olan bütün hd kanalları izlersin, hd paket almışsın.
    hatta trt, atv gibi kanalların yayını türksatta daha kaliteli diyebilirim.
    hayırlı olsun,güle güle kullan.

kardeş zaten normal uydu alıcılara ücretsiz hd olan kanalları elbette ki bi zahmet hd versinler de.

asıl para vereceğimiz kanallarda hd olmazsa ne anlamı kalır yıllık 600-700 lira veriyoruz.

şimdi ben eutelsat alsam sıfırdan uydu mu kuracaklar, merkezi uydum olduğu halde

bilgiler için çok sağolasın ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 14 Ağustos 2015; 14:42:25 >

• @Regionella

Hocam turksatta da Lig tv HD ve history HD gibi kanallar varmış. Sadece lig tv2 lig tv3, net geo gibi bir kaç kanalın HD si bulunmuyormuş turksat üzerinde. normal SD yayınını izleyebilirsiniz yani turksat üzerinden bu kanalları.
    Yani kanal eksikliği yok :) sadece bir kaç kanalın HD 'si yok . Normal SD leri var. Kısacası eutelsat'ta olup, turksat'ta olmayan kanal yok, sadece bir kaç kanlın HD si bulunmuyor turksat'ta. Diğer arkadaşımızın söylediğini yanlış anladın sen.

@k62545

Eyvallah hocam, evet bu 585'lik paket ile birlikte 1 yıl için 90 TL'lik HD yayın aldım HD kutu ile birlikte. Çok teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    önemli değil hocam bildiğim konularda yardımcı olurum.
    malesef dediğin gibi ücretsiz kanallar için bile hd yayın bedeli alıyorlar.
    eğer merkezi sistemde çanak bir tane o da türksat ise bu eutelsat paketi için yeni bir çanak takılması gerekir.
    ama merkezi sistemlerde(sitelerde) genellikle 2.çanak vardır öğrenmen lazım.
  • sporextra pketini ekleten oldumu , 153 tl ye kredikartıyla 1 yıllık ekleten olmuş başka bu şekilde işlem yapan var mı?
  • Bende bugün bu paketi aldım. Sağolsun Merve Hanım yardımcı oldu. Servis yarın kuruluma gelecek. Fakat servise çanak takılacağının bilgisini vermedim ben. Kendileri ona göre hazırlıklı mı geliyorlar acaba?
  • Apartmanda merkezi sistem var. 2.bir sisteme izin yok dedi görevli. Eutelsat Çanağı balkona taktıramıyorum şimdi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibo90

Apartmanda merkezi sistem var. 2.bir sisteme izin yok dedi görevli. Eutelsat Çanağı balkona taktıramıyorum şimdi ?

bende 2. çanak varmış biri türksat biri hotbird. 3. yü ekliycez artık eutelsat olarak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Apartmanda merkezi sistem var. 2.bir sisteme izin yok dedi görevli. Eutelsat Çanağı balkona taktıramıyorum şimdi ?

bende 2. çanak varmış biri türksat biri hotbird. 3. yü ekliycez artık eutelsat olarak..

Bizde de öyle ama bakanlık izin vermiyor gibi bir şey söyledi telefonda bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Bizde de öyle ama bakanlık izin vermiyor gibi bir şey söyledi telefonda bana

ilginç ilk defa duydum böyle bişey.
  • [simage][/simage][simage][/simage]Arkadaşlar bu arada süper bi haber daha geldi bakın spor extracılar yaşadı...yıllık 117 tlye avrupanın en büyük liglerini izlicem fihuuuu
    https://store.donanimhaber.com/a7/15/06/A7150642C60EF2402A18C247857B2C32.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur_bee -- 14 Ağustos 2015; 16:36:58 >

• hocam turksatta normal şifresiz atv hd show tv hd gibi şifresiz kanallar dışında digiturkun ve şifreli kanalların digiturkde tek hdsi (lig tv 1) lig tv'dir (başka varsa düzeltin lütfen) ligtv 2 - ligtv 3 ntvspor eurosport nat geo vs. diğerleri sd yayın mesala yarın 21 de trabzon - bursa 22 de sivas - gs maçı var lig tv de. yarın trabzon bursa maçı lig tv 2 de olduğundan sd izlersiniz.http://www.digiturk.com.tr/yayin-akisi/#/gun/1
    normalde maç saatleri pek çakışmaz. genelde yıl sonunda aynı saatte maç başlıyor sizin için bu durum maçlar aynı saate gelirse sıkıntı olabilir birde sporekstra filan ekleyim filan derseniz sd izlemek durumunda kalırsınız.

• Spor extra en uygun ne kadar arkadaşlar ?

• Doğrudur hocam. Birde History HD diye söyleniyor turksatta. Şuan evde kurulum yapıyorlar, işten çıkınca eve gidip karıştırmak için kendimi zor tutuyorum teşekkürler bilgilendirme için.
  • quote:

Doğrudur hocam. Birde History HD diye söyleniyor turksatta. Şuan evde kurulum yapıyorlar, işten çıkınca eve gidip karıştırmak için kendimi zor tutuyorum teşekkürler bilgilendirme için.

türksat mı kuruyorlar hocam
  • Evet hocam. Artık ayrıntıları eve gidince öğreneceğim inş. Hangi kanallar var, hangileri yok vs.
  • 117 Tllik kampanyadan yararlanamıyoruz.Astra 19 ve Hotbird 13 uyduları ile yola devam...
  • quote:

Evet hocam. Artık ayrıntıları eve gidince öğreneceğim inş. Hangi kanallar var, hangileri yok vs.

tamamdır hocam ayrıntılı bilgi verirseniz bizede yol göstermiş olursunuz hayırlısı olsun şimdiden
  • quote:

Orijinalden alıntı: basmane

117 Tllik kampanyadan yararlanamıyoruz.Astra 19 ve Hotbird 13 uyduları ile yola devam...

117 Liralık kampanya nerede hocam?
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.