Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mozcullu

İçime kurt düştü aradım. İyiki de aramışım faturalamacakmış, itiraz ettim çözüm merkezinden arayacaklarmış.

çözüm merkezi aradı mı sizi

şu 4 tl görünen keyif için

zira benimde az evvel açıldı bende de görünüyor 4 tl

canlı bağlandım digi mh ye.. ğeşin ödemelerde fatura çıkmaz dedi bana ama yine de bu digi belli olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsen

Ben de İzmir'den elden aldırdım, Ankara'da kurdurdum. Dsmartım hala duruyor, bu ayın sonunda iptal edeceğim. Humak 9505 bağladılar ama hem HD görüntü hem de kanal geçişleri açısından Dsmartın yanına bile yaklaşamadı.

bende humax istedim ama en iyi hızlı 7103 hd imiş ..onu getirdiler.. forumda da konusu var iyi diyenler var orda da.. ama 2 cihazı kullanan kıyaslar en iyi

ama Vestel led içindeki alıcı ile sd yayınlar 10 kat güzel geldi benim gözüme.. digi hiç yol kat etmedi kaç yıldır anlamadım
  • Dijisel'den aldım bugün bende. Ankara'ya kargo yollayacaklar zarfı. Sonra da kurulum işi hallolacak. İnşallah sıkıntı olmaz.
  • maaşı alalım kısmetse bende nietine girdim en uygun fiyat bu başka yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer14

quote:

Ben de İzmir'den elden aldırdım, Ankara'da kurdurdum. Dsmartım hala duruyor, bu ayın sonunda iptal edeceğim. Humak 9505 bağladılar ama hem HD görüntü hem de kanal geçişleri açısından Dsmartın yanına bile yaklaşamadı.

bende humax istedim ama en iyi hızlı 7103 hd imiş ..onu getirdiler.. forumda da konusu var iyi diyenler var orda da.. ama 2 cihazı kullanan kıyaslar en iyi

ama Vestel led içindeki alıcı ile sd yayınlar 10 kat güzel geldi benim gözüme.. digi hiç yol kat etmedi kaç yıldır anlamadım

hd7103 DAHA MI İYİYMİŞ, eğer kesin öyleyse onu isteyelim...

• arkadaşla bugün bağlattım kurulum sorunsuz gerçekleşti. sonra digiturk ü aradım. sporextra paketini eklemek için. kredi kartıyla satınalmak istedim ama böyle bir paket yok dediler alanlar var dedim ısrarla ama böyle kampanyamız yok aylık ödemeli alabilirisiniz dediler ilk 2 ay 8,5 sonraki aylar 17 lira dediler süperlig paketini yükselte bilirsiniz yanlı dedi bende ne kadara yükseltiliyor dedim. sonra hoşgeldiniz deneme paketine üye olduğunuz için yükseltilemiyor dedi. alan arkadaşlar hangi bölümle nasıl görüştü acaba ben 3 kez aradım sonuç aynı.

hüseyin bey deneme derken ne oluyor bir sakatlık çıkmaz inş.

kutuyuda övgülerden dolayı humax istedim 9505 şistedim yokmuş 9504 verdiler ama cihaz yavaş geldi bana biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 13 Ağustos 2015; 19:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 19yusuf05

arkadaşla bugün bağlattım kurulum sorunsuz gerçekleşti. sonra digiturk ü aradım. sporextra paketini eklemek için. kredi kartıyla satınalmak istedim ama böyle bir paket yok dediler alanlar var dedim ısrarla ama böyle kampanyamız yok aylık ödemeli alabilirisiniz dediler ilk 2 ay 8,5 sonraki aylar 17 lira dediler süperlig paketini yükselte bilirsiniz yanlı dedi bende ne kadara yükseltiliyor dedim. sonra hoşgeldiniz deneme paketine üye olduğunuz için yükseltilemiyor dedi. alan arkadaşlar hangi bölümle nasıl görüştü acaba ben 3 kez aradım sonuç aynı.

hüseyin bey deneme derken ne oluyor bir sakatlık çıkmaz inş.

kutuyuda övgülerden dolayı humax istedim 9505 şistedim yokmuş 9504 verdiler ama cihaz yavaş geldi bana biraz.

Ben 1 ağustosta kk ödemeli 117 tlye almıştım sporextrayı baya artmış fiyatlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    hocam hangi bölümle iletişime geçip almıştınız. ben paket eksiltmek için tuşlayınız dediği bölümden giriyorum ama adamlar vermiyorlar.
  • bugün servis kurulum yaptı. Online işlemlere girdiğimde girdiğiniz bilgilere ait kayıt bulunamadı diyor. Giriş yapamıyorum. Çağrı merkezide bizle alakası yok kurulum yapan servisle alakalı dedi çözemedim.
  • quote:

hocam hangi bölümle iletişime geçip almıştınız. ben paket eksiltmek için tuşlayınız dediği bölümden giriyorum ama adamlar vermiyorlar.

evet arkadaşlar sonunda iptal bölümüne bağlanarak sorunu çözdüm. 153 liraya spor extra paketini kk ile aldım. hızımı alamadım 144er lirayada film ve dizi paketinide aldım ama esas amacım olan şampiyonlar paketini süper lig paketineyükseltemedim kampanya dahilinde aldığınızdan yükseltemiyorsunuz dedi. müşteri temsilcisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 13 Ağustos 2015; 21:27:47 >
  • Bugün kuruluma geldiler fakat keşifte kurulacak uygun alan bulamadılar ve evin önünde ki ağacı kestirmemizi istediler. Belediyeye haber verdik, bekliyoruz mecburen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

quote:

hd7103 DAHA MI İYİYMİŞ, eğer kesin öyleyse onu isteyelim...

kanal geçişleri hızlı açıkçası hd için bile

hd görüntü de güzel

ama sd tatmin edici değil neta 6400 hd vardı önceden..ona kıyasla tabi

forumda konusu var aratın çıkıyor hd 7103 diye..

• quote:

quote:

evet arkadaşlar sonunda iptal bölümüne bağlanarak sorunu çözdüm. 153 liraya spor extra paketini kk ile aldım. hızımı alamadım 144er lirayada film ve dizi paketinide aldım ama esas amacım olan şampiyonlar paketini süper lig paketineyükseltemedim kampanya dahilinde aldığınızdan yükseltemiyorsunuz dedi. müşteri temsilcisi.

maçların büyük çoğunluğu çakışacak hocam komple süper ligi ne yapacaksınız :)

premier lig,la liga derken

bizim lig zaten süper ayarlı.. daha ilk hafta şampiyon paketinde 5 takım var zaten

ts-bursa maçı var.. onun devre arasında gs yada bjk maçı başlıyor..böyle dandik matematiği var bu bizim ligin

• quote:

quote:

quote:

maçların büyük çoğunluğu çakışacak hocam komple süper ligi ne yapacaksınız :)

premier lig,la liga derken

bizim lig zaten süper ayarlı.. daha ilk hafta şampiyon paketinde 5 takım var zaten

ts-bursa maçı var.. onun devre arasında gs yada bjk maçı başlıyor..böyle dandik matematiği var bu bizim ligin

hocam aslında dediğiniz doğru ama mesela konyaspor geçensene ligin en çok seyirci çeken takımıydı maçları iyi olabilirdi aslında.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Bu servisler hep böyle geçen yıl da bana çatıya kurulur ancak dedi 1 hafta sonrasına randevu verdi. Adam çıktıkdan sonra direk servise gittim ağzıma geleni söyledim. Yarım metrelik bir aparat taksa çeker dedim çıkarkende takmayacaksa malzemeleri bıraksın ben taktırırım dedim. Adam 1 gün sonra geldi elindeki servis kağıdında takılmazsa malzemeler bırakılacak yazıyordu. İşin ilginci bir alt apartmanda ters uçta balkonda digi çanağı vardı ben balkondan sarktığım halde çanağı göremiyordum çanak içte kalmış tamamen duvara bakıyordu. Bizim balkonun önü daha açıktı.

Not. Takmayıp 1 hafta sonrasına randevu verdiği hafta gs-fb maçı vardı. Adama kalsa maçı kaçıracaktım.

Bu arada serviste yanımda adamı aradılar neden takılmadı diye ağaç vardı o yüzden takılamadı diye cevap vermiş. Oturduğumuz daire 3. kat ağaçlar 1. kat seviyesinde ve hepsi uydunun ters istikametinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asi_mawi -- 13 Ağustos 2015; 22:20:48 >

• bugün aktivasyon yapıldı fakat; online işlemlere baktığımda keyif paketlerinde ücret görünüyor. aynı sorunu yaşayan var mı?
  • Eski üye olarak buna yakın bir teklif alamıyorum. Yarın konuşup çok abartı bir fatura çıkarmazlarsa iptal ettirip buna geçiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

Bugün kuruluma geldiler fakat keşifte kurulacak uygun alan bulamadılar ve evin önünde ki ağacı kestirmemizi istediler. Belediyeye haber verdik, bekliyoruz mecburen.

Mesele ağaç kesmek ise yarın sizin evin önüne 5000 kişi toplayalim.

• entryca3587 kullanıcısına yanıt
    Eutelsat yayın değil mi

• türksat olanlar hd kullanamıyormuş lig tv'yi burda öyle söylenmiş. sadece ligtv hd imiş, ligtv2 ve 3 sd yayınmış. ve hatta bir çok kanal sd imiş. normalde de ücretsiz izlediğimiz bikaç hd kanal varmış sadece. hem hd ye para vermiş olcaz hem hd kullanamıycaz bu nasıl iş?

hüseyin de hd kullanırsınız demişti özelden.

http://forum.donanimhaber.com/m_108949434/tm.htm#msglink_108953677

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 14 Ağustos 2015; 14:23:22 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.