Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kod hangi kargoyla geliyor? Gelenler cevaplayabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuki.67

Kod hangi kargoyla geliyor? Gelenler cevaplayabilir mi?

Bana Aras la gelmişti ama bikaç firmayla çalışıyoruz demişti bayan...

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

1. Finansbank kredi kartım var, ödeme nasıl yapılacak?
    2. Keyif paketi dediğiniz ne oluyor? Film + dizi paketleri bu keyif paketi içinde seçilebiliyor mu?
    3. Spor extra paketini satamıyor musunuz? Satılamıyorsa digitürk'ten ekstra kaç tl faturalandıracaklar? Bu paketi açtırırken istenen 25 tl aktivasyon bedelini bizden isteyecek mi digitürk?
    4. Merkezi sistem uydu sistemi var evimde. Türksat mevcut. Türksattayken HD izleyebiliyor muyuz bu HD olan tüm kanalları? Eutelsat şart mı HD olacak şekilde, içeriğe ulaşmak için? Tekrar çanak mı kurulması gerekecek?
    5. Yetişkin paket hediyesi var mı?
    6. Paket bitiminde dilediğim gibi elimdeki uydu alıcı ile aboneliğimi uzatabilecek miyim, yoksa bayiye götürmek şart mı?
    7. Humax dediğiniz kutu bayiden getirilmezse ve elimizde bundan hiç yok 1 ay içinde de olmayacak derlerse cayma hakkımız olacak mı, para iadesi alabilecek miyiz sizden? 600 tl verip dandik bir uydu alıcı takacaklarsa hiç almam daha iyi.

Hocam yanlış anlama ama bu sorularının hepsinin cevabı bi önceki sayfalarda var.hepsini biliyom ama yazmaya üşendim vala

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

Bana Aras la gelmişti ama bikaç firmayla çalışıyoruz demişti bayan...

Teşekkürler :)

• bu kampanyanın yanına internette ekleyebiliyor muyuz acaba??
  • quote:

quote:

2. Keyif paketi dediğiniz ne oluyor? Film + dizi paketleri bu keyif paketi içinde seçilebiliyor mu?
    3. Spor extra paketini satamıyor musunuz? Satılamıyorsa digitürk'ten ekstra kaç tl faturalandıracaklar? Bu paketi açtırırken istenen 25 tl aktivasyon bedelini bizden isteyecek mi digitürk?
    4. Merkezi sistem uydu sistemi var evimde. Türksat mevcut. Türksattayken HD izleyebiliyor muyuz bu HD olan tüm kanalları? Eutelsat şart mı HD olacak şekilde, içeriğe ulaşmak için? Tekrar çanak mı kurulması gerekecek?
    6. Paket bitiminde dilediğim gibi elimdeki uydu alıcı ile aboneliğimi uzatabilecek miyim, yoksa bayiye götürmek şart mı?
    7. Humax dediğiniz kutu bayiden getirilmezse ve elimizde bundan hiç yok 1 ay içinde de olmayacak derlerse cayma hakkımız olacak mı, para iadesi alabilecek miyiz sizden? 600 tl verip dandik bir uydu alıcı takacaklarsa hiç almam daha iyi.

Hocam yanlış anlama ama bu sorularının hepsinin cevabı bi önceki sayfalarda var.hepsini biliyom ama yazmaya üşendim vala

Baştan sona okudum da bazılarının hiç cevabı yok, bazılarına da net cevaplar yok. 600 liramın tek kalemde boşa gitmesini istemem.

• quote:

quote:

quote:

Baştan sona okudum da bazılarının hiç cevabı yok, bazılarına da net cevaplar yok. 600 liramın tek kalemde boşa gitmesini istemem.

Tamam hocam en kafana takılan 1.2 soru sor cevaplıyım.2 haftadır kullanıyorum hiçte paranın boşa gittiğini düşünen yok şuan alan kişilerden.ama next kampanyası sıkıntı yarattı okursan baya şikayetler arttı yayın ve cihazla alakalı.

• Merhaba arkadaşlar bende dün Digisel firmasıyla görüştüm siparişimi verdim tarafıma bi şifre verildi kuruluma gelecek olan ekibe bu şifreyi söyleyeceksiniz dediler.
    Gün içinde kargoya verilecek dediler telefonda görüştüğüm arkadaşlar gayet ilgiliydi sorduğum her soruya tatminkar cevaplar verdiler.
    Daha sonra Digiturk müşteri hizmetlerini aradım Spor Extra paketini yıllık satın almak istediğimi söyledim.
    Normal şartlarda 17x12=204 Lira yapıyor yıllık alımlarda kredi kartıyla işlem yaparsanız 3 ay hediye ediyoruz yani size 153 Liraya gelecek dediler.

Firma ve Digiturkle görüşmelerimden çıkan sonuç:
    600 TL ye Giriş Paketi + Şampiyonlar Paketi + 2 Keyif (Belgesel - Spor Sever - Çocuk) paketi alıyorsunuz
    İsterseniz Kredi Kartıyla işlem yaparak Spor Extra Paketini (İngiltere İspanya Brezilya Basket Vs.) 153 TL ye satın alıyorsunuz.
    Toplamda 753 + Aktivasyon ücreti karşılığında 1 Yıllık Digiturk ü fatura vs derdi olmadan dilediğinizce izliyorsunuz..

(Umarım şuanki iyi hislerim kurulum ve kullanım süresince devam eder )

• Receiver ne oneriyorsunuz?

• bidursam B kullanıcısına yanıt
    sporextra paketini daha sonra pakete ekletsek ne kadar fiyat çıkıyor 153 ün üzerine çıkar mı..
  • Ya arkadaslar bu humax 9505 i nasil alicaz ne dicez hicbiyerse yok galiba

• quote:

Orijinalden alıntı: ersanturk

Merhaba arkadaşlar,
    Şu an kullandığım digiturk taahhüdü 3 eylül de bitiyor.İyi bir teklif gelmezse iptal edip bu paketi almak istiyorum.

Bu paketi satın alanlar sporextra paketini kaç tl ye açtırıyorlar merak ediyorum.Şu an ki liste fiyatı 17 tl görünüyor.Aslında merak ettiğim digiturk mh lerine tlf edip sporextra açtırmak için pazarlık yapılabiliyor mu yoksa 12 ay 17 tl den mi açtırıyoruz.

Bir de paketi şimdi satın alıp 3 eylül de aktifleştirebilirmiyim.

Teşekkürler...

evet şifre sizde olduktan sonra 31 aralık 2015 tarihine kadar aktivasyon yapılabilir.
  • quote:

Genelde MNG kargo kulllanıyoruz
  • akadaşlar cbu kampanyada cihaz boulunca neren alıyoruz kurulumu yapan servismi muhattap
    birde dönem sonunda çıkış iptal etme işlemleri nasıl
  • Evet bende merak ediyorum. Humax marka kutunun son versiyonunu talep ettiğimizde getirmezler ise nasıl bir müdahalede bulunmak gerek? Her halükarda istediğimiz kutuyu almaya hakkımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: bidursam

Merhaba arkadaşlar bende dün Digisel firmasıyla görüştüm siparişimi verdim tarafıma bi şifre verildi kuruluma gelecek olan ekibe bu şifreyi söyleyeceksiniz dediler.
    Gün içinde kargoya verilecek dediler telefonda görüştüğüm arkadaşlar gayet ilgiliydi sorduğum her soruya tatminkar cevaplar verdiler.
    Daha sonra Digiturk müşteri hizmetlerini aradım Spor Extra paketini yıllık satın almak istediğimi söyledim.
    Normal şartlarda 17x12=204 Lira yapıyor yıllık alımlarda kredi kartıyla işlem yaparsanız 3 ay hediye ediyoruz yani size 153 Liraya gelecek dediler.

600 TL ye Giriş Paketi + Şampiyonlar Paketi + 2 Keyif (Belgesel - Spor Sever - Çocuk) paketi alıyorsunuz
    İsterseniz Kredi Kartıyla işlem yaparak Spor Extra Paketini (İngiltere İspanya Brezilya Basket Vs.) 153 TL ye satın alıyorsunuz.
    Toplamda 753 + Aktivasyon ücreti karşılığında 1 Yıllık Digiturk ü fatura vs derdi olmadan dilediğinizce izliyorsunuz..

kredi kartı markası önemli mi peki, her kredi kartına 3 ay ücretsiz mi yapıyorlar.

benim de kafama yattı sizinkinin tamamen aynısı istediğim paket.

d-smart'tan bi kurtulursam hemen alacağım ben de.

• hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Hüseyin bey hayırlı işler.

Bu paketi Gazi indirimi ile alabiliyor muyuz? alamıyorsak gazi indirimi ile normal giriş + şampiyonlar hd alsak nekadara gelir acaba?
  • Regionella kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı çeşidi farketmiyor ben tek çekim yapacağımı söyledim uygundur dediler herhangi bi banka ismi sormadılar.
    Bu arada İstanbuldaki Digiturk firması beni aradı kurulum için perşembe öğleden önceye randevulaştık fakat çanak anten ve kablo vermediklerini söylediler.
    Bende size tekrar dönüş yapıcam diyip Digisel firmasını aradım arkadaşlar yine çok yardımcı oldular Digiturk bayisinin vermiyoruz dediği çanak anten ve kablo hizmetini amiyane tabirle "Verdirttiler"

Şuana kadar olan biten tüm işlemlerde Digisel Firmasından çok memnun kaldım en ufak bir sorun yaşamadım sorun esnasında hep desteklerini gördüm ilgileri için teşekkürler.
    Bu arada istanbulda kuruluma gelecek firmayla en son konuşmamızda daha önce dighitruk kullanıcısydım uydu alıcılarla ilgili çok sorun yaşadım bana mümkünse Humax 9405 yada Humax 9505 gönderebilirmisiniz dedim tabi dediler :)
    Perşembe günü kuruluma geldikten sonra da tekrar görüşlerimi paylaşıcam. Almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim. Bu forumda görüp okuduğum kadarıyla tatmin oldum ve EFT şeklinde tek seferde ödeme yaptım herhangi bi olumsuzluk yaşamadım.
    Soru sormak isteyenler sorabilirler.

Bi daha bu arada DSmarttan kurtulmak çok zor ama keyfi paha biçilemez :)

• aldık sonunda + sporextra ekletirsem tam olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomofil tutkunu

Hüseyin bey hayırlı işler.

Bu paketi Gazi indirimi ile alabiliyor muyuz? alamıyorsak gazi indirimi ile normal giriş + şampiyonlar hd alsak nekadara gelir acaba?

Merhaba,

Gazi indirimi ayrı bir kampanyadır. Sadece Digiturk liste fiyatları üzerinden % 50 İndirim alabilirsiniz. Başka bir kampanya ile birleştirilemez.
    Eutelsat üzerinden Giriş paketi + Şampiyonlar paketi ve HD yi yaklaşık 40 TL gibi izlersiniz.
    quote:

Orijinalden alıntı: bidursam

Merhaba arkadaşlar bende dün Digisel firmasıyla görüştüm siparişimi verdim tarafıma bi şifre verildi kuruluma gelecek olan ekibe bu şifreyi söyleyeceksiniz dediler.

Keyifli seyirler

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.