Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

Bugün servis geldi kurulumu gerçekleştirdi.
    Cihaza tv'de bağlı olan hdd bağladım kayıt için sorunsuz şekilde çalıştır.
    Lg tv kullanıyorum kanal geçişleri daha hızlıydı bağlanan cihaz'da biraz bekletiyor yapıcak bişey yok :)
    Gelen servis çok ilgiliydi satış firması'da güvenerek alabilirsiniz.
    Benim sormak istediğim oldu evde değiliz cep telefonumuzdan beş büyüklerin maçlarını izleyebilecekmiyiz yoksa ücretlimidir ?

inceleyebilirsiniz.

http://www.digiturk.com.tr/dilediginyerde/

• quote:

Orijinalden alıntı: -darkpassenger-

arkadaşlar bende aldım ankaradan dün aldım bugün şifre ve kurulum yaptılar kuracak olan lanet bayiye humax getirin dedim getirmemişler dt-5103hd cihaz getirmişler bu cihaz nasıldır fark çokmu humaxlarlarla bilgisi olan varmı ?
    ayrıca online işlemlerden giriş yapamıyorum 2 keyif paketini biz mi seçiyoruz kendilermi tanımlıyor baktım eli yüzü düzgün kanal pek yok

5103 model Cihazın üreticisi Sunny'dir. Kutuların hepsinde aynı yazılım var. İlave birşey yani, ses sitemi, projeksiyon vs Sunnyde iyi receiverdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

merhaba. ben bildiğin tüplü tv kullanıyorum. led tvye geçiş yapıcam. ondan sonra alayım diye dusunuyordum.
    ancak fiyat cok cazip geldi bana da...

sorum şu:
    şehir değişikliği yapıldıgında çanak kurulum vs bunlar nasıl oluyor? ek ücret odeniyor mu?

teşekkürler

Size yinede hd servisi tanımlanır ancak servise kurulma gelirken scart çıkışı olan bir receiver getirmesini belirtmeniz yeter. Bazı hd kutularda scart çıkışı yok. TV2nizi değiştirdiğiniz zaman hd kablo takar hd izlersiniz. Taşınırsanız müşteri hizmelteri veya bizi arayın en yakın servisi yine yönlendiririz. Nakil ücretlidir. Servis çanak anten takarsa 75 takmaz ise 45 TL alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynoun

Huseyin bey bu kampanya ne kadar devam edecek?

stoklarla sınırlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0L6@

Forumda görünce kampanyadan yararlandım. Kurulum da yapıldı. HD kanallar, belgesel kanalları ve lig tv için ideal bir paket olmuş. İzleyeceklerim bunlar olur zaten. Birkaç aydır takip ediyordum, fiyat/içerik olarak daha iyi bir kampanya göremedim. Almayı düşünenler değerlendirsin derim.

Kyifli seyirler:)
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    bu seneyi de sayenizde atlattık. seneye de böyle güzellikler bekliyoruz hüseyin bey :)
  • onur_bee kullanıcısına yanıt
    Oldu mu hocam :)
     ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün kurulum için gelen teknik servis personeli halen aktivasyonumu yapamadığından beklemedeyim.Digitürk sistemlerinde arıza olduğunu söyledi ve çanak kurulumu yaparak gitti.Digitürk MH'ne kayıt açtırdım ancak halen dönüş yok.
    Digisel'deki ilgi Digitürk'ün kendisinde yok malesef!
  • -darkpassenger;
    DT-5103 dt nin en dandik ve sorunlu cihazlarından birisidir... dt teknik seriste tanıdık arkadaşlarım var çok geri dönüş alıyoruz diyor benim de ilk cihazım bu idi ancak bir kaç ay sonra arıza çıkarmaya başladı... hemen hemen herkesin ortak sorunu bu cihazda ekranda mozaiklenme olmasıdır tuneri de sorunlu bir cihazdır eğer yazılım ile düzelttilerse bilememde böyle bir cihazdı yani onun üstüne 3 tane cihaz daha değiştirdim ben dt için humax dan başkası bence yaramaz en iyi cihaz dt için humax dır tam stabil sorunsuz on numara bir cihazdır yani ben 9405 i kullanıyorum olukça memnunum biraz kullanın bakalım sorun çıkarmazsa devam edersiniz ama kronik sorunları sizde de olursa ücretsiz değişim istersiniz ancak dt çok sorun çıkartıyor cihaz değişiminde ücret talep ediyor ben humax a geçene kadar çok uğraştım bildiğiniz gibi değil onun için aklınızda olsun diyorum... umarım sorun çıkarmaz da sizde uğraşmazsınız

hüseyinekdi;
    ayrıca sunny nin hangi ürünü iyi ki allah aşkına iyidir demişsiniz anlamadım gitti elle tutulur gözle görülür işe yarar kaliteli bir tek ürününü gösterin bana? nerede artık ot çöp malzeme var onlardan ürün çıkarır sunny tüm cihazları olsukça kalitesiz vasat ve sorunlu cihazlardır dt 5103 dahil

• quote:

Orijinalden alıntı: tan90

Oldu mu hocam :)
     ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

Heh şöyle ya süper oldu iyi seyirler

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur1219071453

Hocam biz nextten 450tlye aldık napacaksın onu Alıp cihaz dandik bende var şuan eutelsatta var kesinlikle 600tllik eutelsatı al nextin türksat cihazına 699 lira değmez sakın alma

http://urun.n11.com/uydu-alicisi/next-minix-digiturk-uyumlu-full-hd-uydu-alicisi-super-lig-paketi-P64289326

bu kampanya da sanırım turksat değil.. hd diyor çünkü

gerçi 699 bunun fiyatı.. 100 tl zaten cihaza vermiş oluyoruz

sanırım 600 luk fiyat daha avantajlı

• Bu paketi satın alırsak en son ne zaman aktive ettirebiliriz? Mevcut üyeliğime iyi fiyat alamazsasm onu iptal ettirip bunu almak istiyorum.
  • 0232 446 46 48 numaralı telefonu arıyoruz ama açıldığı an kapanıyor, sorun nedir?
  • an itibariyle siparişimi vermiş bulunmaktayım. gelince kurdururuz artık. 2-3 güne gelir heralde.

@damn2u ben biraz önce 2 kez aradım görüştüm sorun yoktu. hemen cevapladılar 5 dk da hallettim işimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 19yusuf05 -- 10 Ağustos 2015; 13:25:17 >
  • Defalarca arıyorum telefon tam açılıyor ve anında kapanıyor, ben anlamadım bu işi. Ulaşabileceğimiz başka bir numara yok mu acaba?
  • Merhaba arkadaşlar,
    Şu an kullandığım digiturk taahhüdü 3 eylül de bitiyor.İyi bir teklif gelmezse iptal edip bu paketi almak istiyorum.

Bu paketi satın alanlar sporextra paketini kaç tl ye açtırıyorlar merak ediyorum.Şu an ki liste fiyatı 17 tl görünüyor.Aslında merak ettiğim digiturk mh lerine tlf edip sporextra açtırmak için pazarlık yapılabiliyor mu yoksa 12 ay 17 tl den mi açtırıyoruz.

Bir de paketi şimdi satın alıp 3 eylül de aktifleştirebilirmiyim.

Teşekkürler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda firmaya ulaştım ve siparişi tamamladık, bakalım kuruluma ne zaman gelecek servis.
  • Telefonda sıkıntı var galiba bende ariyorum aciliyor ama konusamadan kapaniyor tekrar.
  • 1. Finansbank kredi kartım var, ödeme nasıl yapılacak?
    2. Keyif paketi dediğiniz ne oluyor? Film + dizi paketleri bu keyif paketi içinde seçilebiliyor mu?
    3. Merkezi sistem uydu sistemi var evimde. Türksat mevcut. Türksattayken HD izleyebiliyor muyuz bu HD olan tüm kanalları?
    4. Yetişkin paket hediyesi var mı?
    5. Paket bitiminde dilediğim gibi elimdeki uydu alıcı ile aboneliğimi uzatabilecek miyim, yoksa bayiye götürmek şart mı?
    6. Humax dediğiniz kutu bayiden getirmem ihtimalleri var mı, bayiden kuruluma gelmeden önce mi uyarmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regionella -- 11 Ağustos 2015; 10:57:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.