Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hüseyin bey ben de paketi satın aldım yarın kurulum yapılacak fakat kargo dün ben evde değilken gelmiş bulamayınca kargom tekrar İzmir'e gönderilmiş 3 gün beklemesi gerekirken hata yapmışlar. Kurulum için şifre yeterli mi yoksa o kargoya ihtiyaç var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarba126

Hüseyin bey ben de paketi satın aldım yarın kurulum yapılacak fakat kargo dün ben evde değilken gelmiş bulamayınca kargom tekrar İzmir'e gönderilmiş 3 gün beklemesi gerekirken hata yapmışlar. Kurulum için şifre yeterli mi yoksa o kargoya ihtiyaç var mı?

Şifre sizdeyse sorun yok yeterli gelen kargoda faturası ve şifre zarfı bulunuyor. Tekrar gönderelim gelince
  • Arkadaşlar,

Bugün sabah demet hanım ile görüştük satış'ı gerçekleştirdik 5 dk sürmedi satış.
    Hemen bulunduğum ilçedeki servise yönlendirme yapmışlar onlar beni aradılar gelip kuralımmı hemen diye evde olmadığım için kurulum gerçekleştiremedik.
    Yarına randevu verdiler bugün gene vakit ayırabilirseniz haber verin kurulum yapalım dediler.
  • merhaba arkadaşlar bende çok uzun araştırmalar sonucunda dün bu kampanyadan faydalanarak digitürk almış bulunuyorum. dün yetkili arkadaş geldi kurdu ve gitti şuan gayet sıkıntısız nbir şekilde bütün kanalları hemde hd olarak izleyebiliyorum. humax 9503 hd cihazı kurdu. ve en iyisi bu dedi. şimdilik bi sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdicle

merhaba arkadaşlar bende çok uzun araştırmalar sonucunda dün bu kampanyadan faydalanarak digitürk almış bulunuyorum. dün yetkili arkadaş geldi kurdu ve gitti şuan gayet sıkıntısız nbir şekilde bütün kanalları hemde hd olarak izleyebiliyorum. humax 9503 hd cihazı kurdu. ve en iyisi bu dedi. şimdilik bi sıkıntı yok

Bana da aynı cihaz kuruldu fakat en iyisi bu değil maalesef.diginin en kaliteli cihazı sagemcom lar fakat parayla veriolar sen düşün =) sonra humaxlar geliyo ama 9505 son çıkan modeli.o da sınırlı.9504 512mb rama sahip 9503 256mb.he ne işe yarıyor hiçç.iq kullanırken kayıtta işine yarar. Onun dışında 9503 iyidir.

• onur_bee kullanıcısına yanıt
    evet haklısın bende sordum sagem leri 17 TL ayrıca kiralama bedeli istediler. ama genel itibari ile nben memnunum yayınlar gayet iyi ve kanal geçişleri gayet hızlı sorun yok yani
  • 9 değilde 12 ye bölseydi ben de düşünebilirdim de ayda 60 küsur lira çok geldi, sd'den sonra bu fiyata çıkamam..
  • Kurulum yapildiktan sonra normal lig tvlerin 3'ude açık fakat hd olanlarin taraftar hd yazanlarin yalnizca lig tv 1 acik diger ikisi paketini karşılamıyor diyor ya maçlar diger ikisinde olursa hd izleyemeyecek miyiz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalist_ch

Kurulum yapildiktan sonra normal lig tvlerin 3'ude açık fakat hd olanlarin taraftar hd yazanlarin yalnizca lig tv 1 acik diger ikisi paketini karşılamıyor diyor ya maçlar diger ikisinde olursa hd izleyemeyecek miyiz ?

77-78-79 nolu kanllar haftaiçi açık olur. 78 ve 79 nolu kanallar sporextra paketiniz yoksa haftasonları kapalı olacaktır ancak 5 büyük takımın maçlarından biri 78 veya 79 nolu kanalda yayınlanırsa maç saatinde açılır kanallar.
  • Kurulum ile ilgili bir konu dikkatimi çekti çanak ve kablo ücretsiz olduğu söyleniyor lnb dahil oluyormu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

9 değilde 12 ye bölseydi ben de düşünebilirdim de ayda 60 küsur lira çok geldi, sd'den sonra bu fiyata çıkamam..

12 taksit artık yok geçen sene yasaklandı. Bütün kredi kartları 9 a bölünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Extinet_DeviL

Kurulum ile ilgili bir konu dikkatimi çekti çanak ve kablo ücretsiz olduğu söyleniyor lnb dahil oluyormu ?

evet lnb de ücretsiz
  • Métropol kullanıcısına yanıt
    12 ay taahhüt verdiğim bir hizmeti 12 aya böldürememek çok saçma bir uygulama.
  • hüseyinekdi H kullanıcısına yanıt
    Hocam sadece maximum ve world karta taksit olması kötü olmuş. 3 tane kartım var ama bunlar yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: henryerdem

quote:

Orijinalden alıntı: mentalist_ch

Kurulum yapildiktan sonra normal lig tvlerin 3'ude açık fakat hd olanlarin taraftar hd yazanlarin yalnizca lig tv 1 acik diger ikisi paketini karşılamıyor diyor ya maçlar diger ikisinde olursa hd izleyemeyecek miyiz ?

77-78-79 nolu kanllar haftaiçi açık olur. 78 ve 79 nolu kanallar sporextra paketiniz yoksa haftasonları kapalı olacaktır ancak 5 büyük takımın maçlarından biri 78 veya 79 nolu kanalda yayınlanırsa maç saatinde açılır kanallar.

Teşekkür ederim cevap icin

• Diğer kartlarda taksit istiyoruz hüseyin bey özellikle axess

• burdan DİGİSEL A.Ş firmasına teşekkürlerimi sunarım.... bugune kadar hiç kredi kartım olmadı.... birde istanbuldayım.... izmirde akrabalar var ama ağız kokusunu çekmek istemedim....sabah telefon açtım firmaya durumu anlattım... dedim kredi kartı yok ama eft havale istersen olur.... 2dk surmedi garanti bankasından İBAN noyu gönderdi bende EFT yaptım... öğlen oldu istanbuldaki servis telefon açtı kurulum için yarın gelelim diye.... bende olur dedim HUMAX istedim ama hangi HUMAX bilmediğim için söyliyemedim... burdaki uzman arkadaşlardan hangi riciveri isteyeceğimi söylerlerse çok mutlu olurum.... ( sagem vermediler )
    DİGİSEL A.Ş teşekkürler....
  • Bende bugün ödemeyi yaptım demet hanım ilgilendi sağolsun.
    Ankaradaki bayide keşke bu kadar hızlı olsaydı. kuruluma salı günü gelecekmiş randevu verdiler

• quote:

Orijinalden alıntı: sebat23

burdan DİGİSEL A.Ş firmasına teşekkürlerimi sunarım.... bugune kadar hiç kredi kartım olmadı.... birde istanbuldayım.... izmirde akrabalar var ama ağız kokusunu çekmek istemedim....sabah telefon açtım firmaya durumu anlattım... dedim kredi kartı yok ama eft havale istersen olur.... 2dk surmedi garanti bankasından İBAN noyu gönderdi bende EFT yaptım... öğlen oldu istanbuldaki servis telefon açtı kurulum için yarın gelelim diye.... bende olur dedim HUMAX istedim ama hangi HUMAX bilmediğim için söyliyemedim... burdaki uzman arkadaşlardan hangi riciveri isteyeceğimi söylerlerse çok mutlu olurum.... ( sagem vermediler )

Humaxın en üstünü 9505 ama az var her yerde yok.bana 9503 geldi.9504 ile arasında ram farkı hariç bişey yok.9503 gelir muhtemelen.hayırlı olsun. .

• quote:

Orijinalden alıntı: onur_bee

quote:

Orijinalden alıntı: sebat23

burdan DİGİSEL A.Ş firmasına teşekkürlerimi sunarım.... bugune kadar hiç kredi kartım olmadı.... birde istanbuldayım.... izmirde akrabalar var ama ağız kokusunu çekmek istemedim....sabah telefon açtım firmaya durumu anlattım... dedim kredi kartı yok ama eft havale istersen olur.... 2dk surmedi garanti bankasından İBAN noyu gönderdi bende EFT yaptım... öğlen oldu istanbuldaki servis telefon açtı kurulum için yarın gelelim diye.... bende olur dedim HUMAX istedim ama hangi HUMAX bilmediğim için söyliyemedim... burdaki uzman arkadaşlardan hangi riciveri isteyeceğimi söylerlerse çok mutlu olurum.... ( sagem vermediler )

Humaxın en üstünü 9505 ama az var her yerde yok.bana 9503 geldi.9504 ile arasında ram farkı hariç bişey yok.9503 gelir muhtemelen.hayırlı olsun. .

sağol dostum tşk ederim....

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.