Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Firmayla ilgili bir endiseniz olmasin cunku Digiturkun sayfasindan bakarsaniz yetkili firma zaten. Ama yogunluktan olabilir, telefonda ariza olabilir. Ulasiriz elbet :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Pazartesi günü 600 TL lik şampiyonlar paketini aldım ve aynı gün kargoya verdiler, bu sabah Bursa da elime ulaştı ve şifreyle en yakın digitürk bayisine gidip kurulum sonrası kutuyu aldım.Tek sıkıntım online işlemlerde aşağıdaki gibi paket harici ücret gözüküyor bu konuyla ilgilide merkeze yazdım dönüş sağlarsam bilgi vereceğim.

’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cyc_lps -- 5 Ağustos 2015; 22:47:47 >

• satışa sunulan paketi telefon yoluyla adı geçen firmadan satın aldım. hemen kargolayacakları bilgisini verdiler ve işi sağlama almak içinde telefonla bana bildirdiler şifreyi. servisten de gün içinde arandım ve cuma günü için randevu verirdi. bu üyeliği kardeşim adına açtıracağım. benim adıma geçen seneden kalma mevcutta media markt kampanyasından kalma üyelik var ve 3 eylülde son bulacak. bunun iptali için aradım mh yi. mh yedeki eleman bana üyeliğin otomatik olacak son bulacağını bununla beraber cihazı teslim etmem gerektiğini söyledi. bende ısrarla iptal dilekçesi yollamam gerektiğini söyledim. biliyorum ki dilekçe olmazsa üyelik bitmez ve sonraki fatura liste fiyatı üzerinden yollanır bana. şimdi bu eleman bana iptal talebinizi aldım dedi. ama dilekçe söylemedi. ben kendim yollasam mı dilekçemi direkt olarak? ne dersiniz.
  • tan90 kullanıcısına yanıt
    Digiturk bana bugun teklif icin aradiginda artik taahhut bitiminde uyeligin otomatik kapandigini soyledi. Hatta ozellikle faks falan gondermeyeceksiniz dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanustun

Digiturk bana bugun teklif icin aradiginda artik taahhut bitiminde uyeligin otomatik kapandigini soyledi. Hatta ozellikle faks falan gondermeyeceksiniz dedi

media markttan almıştık bu paketten 2 sene önce.süresi bitince yayınlar kapandı.kutuyu iade ettik digiturke
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdepox

Ben firmaya tel ile istanbuldan ulasamiyorum. Surekli hat dusuyor. Farkli bir numaraniz varmidir acaba. Tskler..

Merhaba,
    Dün Fenerbahçe, shaktar maçından dolayı işyerimiz ofise gelen müşterilerimiz ve telefon trafiği olarak çok yoğundu. Bugün ararsanız daha rahat ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amdepox

Ben firmaya tel ile istanbuldan ulasamiyorum. Surekli hat dusuyor. Farkli bir numaraniz varmidir acaba. Tskler..

Merhaba,
    Dün Fenerbahçe, shaktar maçından dolayı işyerimiz ofise gelen müşterilerimiz ve telefon trafiği olarak çok yoğundu. Bugün ararsanız daha rahat ulaşabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasanustun

Firmanin telefonu sorunlu sanirim Huseyin bey. Sesimi kendim duyuyorum. Manisadan gelip islemi yapsam, canak zaten kurulu, aktivasyonu orda halletsek eve gelince takip izleyebilir miyim. Yarin geleyim. Bir de bu bahsedilen humax cihazlardan mi vereceksiniz farkli vestel cihazi mi vereceksiniz. Cevabinizi bekliyorum cunku telefon ile ulasilmiyor bayiye malesef

Merhaba,
    Fenerbahçe, shaktar maçından dolayı işyerimiz ofise gelen müşterilerimiz ve telefon trafiği olarak çok yoğundu. Bugün ararsanız daha rahat ulaşabilirsiniz. Kutu konusunda kurulum için teknik servis sizi aradığı zaman onlardan bilgi alabilirsiniz. Servislerin stoklarını maalesef göremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vieri32

ben de iptal faxımı çektim, teklif bekliyorum digiturk mh'den.. hüseyin bey'in kampanyası için sorucaklarım vardı, arıyorum ama arkadaşların dediği gibi numara düşmüyor.. bu olumsuz bi imaj firma için..

Merhaba,
  • Huseyin bey stok sorunu yoktur inş ben eylulde alacagim ayrica sporextrayi pesin alsak fiyat ne kadar oluyor totalde birde şampiyon paketi yerine tum superlig kampanyasi var mi varsa ne kadar teşekkürler

• İşyerimiz bireysel dışında İzmir'de kurumsal yani Cafe,Bar Restaurant, vs satışlarıda yapmaktadır. FB Shaktar maçı yoğunluğu vardı. İşyeri aboneleri akın ettiler deyim yerindeyse bugün daha rahat ulaşılabilir. 13-14-15 Ağustos tarihlerindede aynı yoğunluğu bekliyoruz. Şİmdiden bilgilendirmek isterim.
    Bütün sorularınız için arayabilirsiniz.
    DIGISEL DIJITAL İLET. BİLG. HİZM.A.Ş.
    02324464648
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyc_lps

Bende Pazartesi günü 600 TL lik şampiyonlar paketini aldım ve aynı gün kargoya verdiler, bu sabah Bursa da elime ulaştı ve şifreyle en yakın digitürk bayisine gidip kurulum sonrası kutuyu aldım.Tek sıkıntım online işlemlerde aşağıdaki gibi paket harici ücret gözüküyor bu konuyla ilgilide merkeze yazdım dönüş sağlarsam bilgi vereceğim.

’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

Bendede ücret görünüyor. Izmiri aradım online işlemlerde yanlış yazılıyor, fatura çıkarsa bize bildirin biz düzeltiriz dediler, benimkinde sizinkinden farklı, bende sadece belgesel paketim 3 küsür tl görünüyor

• atincov1122 A kullanıcısına yanıt
    Bende de 3 adet paket gözüküyordu. (çocuk- belgesel- sporsever)

sadece çocuk paketi için para yazıyordu ve fatura da kesilmiş. telefonda görüştük çocuk paketi silinmiş bu sefer de belgesel paketinde 3,74 tl para yazıyor.

Bakalım bir şekilde halledeceğiz artık.
  • 12 AY boyunca hiç bir fatura gelmez servisler yanlış paket ekleme söz konusu olabilir ama mhz yada bizi arayın hemen düzeltilmesi konusunda yardımcı oluruz.
    Ek paket eklemediğiniz sürece hiç bir fatura gelmez arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hüseyinekdi

12 AY boyunca hiç bir fatura gelmez servisler yanlış paket ekleme söz konusu olabilir ama mhz yada bizi arayın hemen düzeltilmesi konusunda yardımcı oluruz.
    Ek paket eklemediğiniz sürece hiç bir fatura gelmez arkadaşlar

Satın aldım ben de. Sağ olsun Hüseyin bey özel mesaj yoluyla çok yardımcı oldu. Demet hanım da uğraştı telefonla. İlginize teşekkürler. Bir de hayırlısıyla bağlattık mı tamamdır.
  • Belki daha önce söylendi ama göremedim. Hangi kartlara taksit imkanı var. Telefonla almak istersem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimyagERdem -- 6 Ağustos 2015; 18:13:07 >
  • Maximum ve world 9 taksit

• Arkadaşlar ben de alıcam bu üründen yalnız online işlemlerle ilgili atılan resimlerde şu dilkatimi çekti başlangıç ve bitiş tarihi gözükmüyor, 12 ay olduğuna nasıl emin oldunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: henryerdem

Belki daha önce söylendi ama göremedim. Hangi kartlara taksit imkanı var. Telefonla almak istersem

Maximum vé world

• quote:

Orijinalden alıntı: aemin

Arkadaşlar ben de alıcam bu üründen yalnız online işlemlerle ilgili atılan resimlerde şu dilkatimi çekti başlangıç ve bitiş tarihi gözükmüyor, 12 ay olduğuna nasıl emin oldunuz?

Üye olan arkadaşlar müşteri hizmetlerini arayıp teyid edebilirler

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.