Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Afedersiniz. EUTELSAT İLE TURKSAT arasındaki fark nedir? birde üyeliğim bitince normal yayınları izlemeye devam edebiliyor muyum? (star -kanald ve vb) teşekkürler
  • Defalarca açıklandı ama tekrarlayalım; turksatla eutelsat arasındaki temel fark; turksatta sadece ligtv 1'in (77. kanal) hd olması iken, eutelsatta diğer ligtv2 ve ligtv3 kanallarının da hd olmasıdır. Örneğin turksat uydusundan spor extra paketiniz varsa premier lig'i, la liga'yı, euroleague'i, formula 1'i hd izleyemezsiniz. Ayrıca yine turksatta ntvspor, nat geo, nat geo wild, history vb. kanalları hd değil sd olarak izleyebiliyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vieri32 -- 4 Ağustos 2015; 14:14:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vieri32

Defalarca açıklandı ama tekrarlayalım; turksatla eutelsat arasındaki temel fark; turksatta sadece ligtv 1'in (77. kanal) hd olması iken, eutelsatta diğer ligtv2 ve ligtv3 kanallarının da hd olmasıdır. Örneğin turksat uydusundan spor extra paketiniz varsa premier lig'i, la liga'yı, euroleague'i, formula 1'i hd izleyemezsiniz. Ayrıca turksatta ntvspor, nat geo, nat geo wild, history vb. kanalları sd yayınla izleyebiliyorsunuz..

çok teşekkürler vierei32
  • AhHAhhahahahha kahkaha attım ya vallahi tam sıcak fırsatçı Ben de bu olayı arkadaşım için düşünüyorum ama fiyatlar net değil galiba ya bi 600Lira / 9 Taksit yazmışlar 12 ayda 50 lira oluyo demiş, bi demişler keyif pakedi istemezsen 10 lira düşüyor aylık..Şimdi keyif pakedini almazsam 12 ay*10TL = 120TL mi düşecek yoksa 9*10 = 90 TL mi düşecek?

Bi de alt kısma n11 de mağaza var onlar 700'e satıyo demişler. Abi biri açıklasın kaç para bu abonelik? İstanbul'da ikamet ediyorum kredi kartıyla alacağım internetten.Keyif pakedi istemiyorum çanak var. Bir de bu çanak Turksat galiba yani aşağı yukarı güneydoğuya doğru bakıyor böyle kıbleye doğru. Eutelsat olunca yönü falan değişecek mi bunları kurulum ekibi ayarlıyor mu?

Bir de bu Decoder'i falan nerden alacağız kurulum için başvurduğumuz bölgemizdeki bayiiden mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpmirza -- 4 Ağustos 2015; 14:35:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalist_ch

quote:

Orijinalden alıntı: atincov1122

quote:

Orijinalden alıntı: mentalist_ch

quote:

Orijinalden alıntı: atincov1122

Kurulum esnasinda eleman aktivasyon yaparken sizin seçtiğiniz 2 keyif paketini ekliyorlar, yanlız ben belgesel ve sporsever demiştim çocuk paketide acmislar,mh aradım su an ayrıntıları göremiyorum dedi, bir sıkıntı olmaz inşallah

teşekkür ederim cevap icin peki suresi ne kadar 12 ay değil mi ?

Evet 12 aylık

Sabahtan beri soruyorum bir Allahin kulu yazmadi şunu adamsın dostum teşekkür ederim

Rica ederim ne demek, ilk sayfayı okursan herşey ayrıntılı anlatılmış zaten, firma sağlam fiyat çok uygun daha uygun fiyata izleyemezsin bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• n11.com da 699TL diyor paketin fiyatına. E arkadaşlar normal alsan zaten ayda 60TL? bunun avantajı nerde? bilmediğimden soruyorum gerçekten avantajı ne oluyor
  • Spor ekstra + şampiyonlar paketi istiyorum. Buna en uygun ne şimdi kafam allak bullak oldu.

• Bende 4 yıllık üyeyim. Paket azaltmak için aradım. Fiyat ve sistem yenilenmiş. İspanya ligini de almışlar. Sundukları teklif bu. Daha uygunu yok başka teklif yapamayız dediler.
    Şampiyonlar paketi 51 ilk 3 ay yarı toplam 535
    Spor ekstra 13 tl bir ay hediye toplam 143
    Hd 7 tl + giriş 20 toplam 324
    Genel toplam~ 1000 aylık ort. 83 tl

Sonuç. Çok pahalı dedim kabul etmedim kapatıcam dilekçe yolluyorum.

• Sabahtan beri evde bekliyorum hala servis gelip kurulum yapacak illallah ettim şimdiden. Cumartesi kod elimdeydi bugün salı :(
  • N11'de site komisyonu olduğu için 99 tl fiyat farkı eklemiş satıcı. Direk kendisinden alırsanız 600 tl ye veriyor.. mail order ya da telefonda satın alınabiliyor anladığım kadarıyla.. Aylık 600/12= 50 TL'ye geliyor. Kredi kartına 9 taksit yapıyor; 9 ay için aylık 66,66 TL ödüyorsunuz..
  • ben de aldım burada ertesi güne zarfım geldi dünde kurulumu yaptırdım verilen receiverda kanal geçişleri biraz yavaş sanırım çok aşırı hafızalı bir cihaz değil. Onun dışında Arkadaşlarında dediği gibi Belgesel Kanalları ve Lig TV'ler HD ve ücret ödemiyorsunuz ek. Türksatta aylık 7.5 TL ücretlendirme yapıyorlar. Bunların dışında oldukça iyi gözüküyor şuanda 600 TL + 30 TL Aktivasyon toplam maliyeti 630 TL paketin. Bunun dışında takan arkadaş bizim bayide bu paket yok nereden buldunuz dedi :) Kısacası cidden iyi fiyat.
  • Bu paket halen geçerli mi? Bugun alsak mesela.

• Ben de bugün kurulum yaptırdım fakat hala kanallar açılmıyor üyeliğiniz bu kanalın bulunduğu paketi kapsamamaktadır diyor ne zaman açılır acaba arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerem313

Ben de bugün kurulum yaptırdım fakat hala kanallar açılmıyor üyeliğiniz bu kanalın bulunduğu paketi kapsamamaktadır diyor ne zaman açılır acaba arkadaşlar

Aynı şey bende de geçerli. Artı olarak gelen servis çanak ve kablo hakkınız yok dedi kavga dövüş çanak ve kablo aldım adamlardan ücretsiz olarak. Hala kanallar açılmadı . Şimdi mh yi aradım onlarda biz birşey yapamayız kuruluma gelen bayi düzeltmek zorunda dedi. Digitürk pişmanlıktır diyen arkadaşlar haklı sanırım. İşin komiği adam tamam sizin için çanağı kuralım ama kablo parası ödemek zorundasınız dedi. Bende zaten balkondan içeri alacaksınız 5 metre bile yok ve kaldıki 20 metra bedava hakkım var dedim.

Humax uydu alıcı istedim sunny 5103 getirmişler.
  • Kısmet olursa ben de haftaya alacağım bu paketi
  • Keyif paketi olarak film paketi seçilebiliyor mu?
    Bir de kampanya süresi ne kadar? Ne zamana kadar bu fiyattan alınabiliyor?

• Bu paketi aldim.bugun servis geldi kurdu kanallar acilmadi digiturk u aradim herhangi bir paket satin aldığınız görünmüyor dedi iyi mi?
    Huseyin bey hemen bana ulasirsaniz bu olayi çözelim.
    Cidden canım sıkıldı aksam aksam.

• Herkese selam,
    Öncelikle montaj, kurulum,fatura ve servisler ile ilgili yorumlarınız için açıklama yapmak isterim.

Kuruluma gelen servis 30 TL aktivasyon bedeli ve 20 mt aşan kablo ücreti dışında haricisi kesinlikle ücret isteyemez. Bu tamamen servis veya teknik eleman işgüzarlığıdır.
    Bu gibi durumlarda 0232 4464648 numaradan ofisimizi arayıp bilgilendirirseniz bizde Digiturk merkezi bilgilendirir ve en geç 20 dk içinde Digiturk Merkez vasıtası ile ilgili Bayiye yaptığı işlemin yanlış olduğu ve doğru işlem yapması gerektiği uyarısında bulunmasını sağlarız.
    Kurulma gelen servis apartmanda Digiturk merkezi sistemi yok ise veya müstakil bir konutsa yeni çanak anten takmakla yükümlüdür. Apartmanda Merkezi sistem var ise çanak anten takmayıp merkezi sistemi kullanabilirler.
    İşyeri yani cafe bar.vs üyelik satışları başladığı ve yarınki FB shak. maçından dolayı servisler çok yoğun bizde aynı şekilde zaman zaman telefon değil ofise gelen müşterileri karşılamakta zorlanıyoruz. FB shak. maçından sonra servisler hem yakın tarihe randevu konusunda hemde telefon ile ulaşılması konusunda daha rahat olacaklardır.
    Üyelik alan bazı müşterilerimiz ek fatura çıkabileceği konusunda online ekran paylaşıp yorum yapmışlar. Arkadaşlar bu pakette Giriş,2 keyif, şampiyonlar paketi ve hd bir yıl yani 12 ay ücretsizdir. Bu konu ile aklınızda olan en ufak bir problemde müşteri hizmetlerini arayıp kayıt açtırabilir veya firmamızı arayıp paketlerinizle ilgili öğrenmek istediklerinizi sorabilirsiniz. Bahsetmek istediğim bir diğer konu ise yorumlarda ve özel mesajlarınızda ofisimizi aradığınızı ve ulaşamadığınızı yada ulaşan arkadaşlar ise benimle görüşmek istediklerini belirtip şuan burada değil kim arıyor iletelim dediklerinde ise isim bırakıp sonrasında geri dönüş yapmamı bekliyorlar.Ve akabinde size ulaşamıyorum diye mesaj gönderiyor yada yorumlarda bulunuyorlar. Arkadaşlar ben burda firma yöneticisi olarak çalışıyorum. Ve şuan ticari satışlar ve yarınki fb maçından dolayı inanılmaz yoğun. Sizde hak veririrsinizki telefonlara direkt ben bakmıyorum. Ancak bütün arkadaşlarımın Donanım haberdeki yani buradaki yorumlar üyelik alanlar ile ilgili bilgisi var hepsi çok yakından takip ediyor ve bilgililer. Sadece donanım haberde gördüğüm kampanya ile ilgili aradım bilgi almak istiyorum deseniz bile size çok detaylı bilgi verirler ve yardımcı olurlar.
    Müşterilerimizin memnuniyeti ve kalite yönetimi bizim için çok önemlidir. Kurulum aşamasında servisler LİG başlayacağı için biraz yoğun ve nazlı olabilirler. Kurulum ve sonrasında en ufak bir durumda bizi arayıp paylaşırsanız sorun giderilinceye kadar takipçisi olacağımıza emin olabilirsiniz.
    Saygılarımla

DIGISEL DIJITAL ILETISIM BİLG.HİZM.A.Ş.
    02324464648

• Bu aksaklıklarla Hüseyin Beyin en ufak bir alakası olduğunu sanmıyorum. Olay tamamen digitürk servislerinin işgüzarlığı. Hizmeti onlardan almadığımız için bir çoğu olayı burnumuzdan getiriyor. Sorunların yarın düzeleceğine inanıyorum. Problem yaşadığımız servisler büyük ihtimal ile yarın uyarılacaktır.
  • konuyu gördükten sonra ilk alanlardan biriyim,perşembe günü satın aldım cumartesi kurdurdum.hiç problem yaşamadım,kurulumda ankara keçiörende olduğum için digisat digital den arkadaş geldi samimiyeti kurduk herşey sorunsuzca halloldu.sorun yaşayanlar maalesef kuruluma gelen arkadaşların ilgisizliklerinden kaynaklanıyor sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.