Şimdi Ara

’EN UCUZ LİG TV!.. DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.220
Cevap
29
Favori
83.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: atincov1122

Kurulum esnasinda eleman aktivasyon yaparken sizin seçtiğiniz 2 keyif paketini ekliyorlar, yanlız ben belgesel ve sporsever demiştim çocuk paketide acmislar,mh aradım su an ayrıntıları göremiyorum dedi, bir sıkıntı olmaz inşallah

teşekkür ederim cevap icin peki suresi ne kadar 12 ay değil mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde keyif paketleri ücretli olarak tanımlanmış gözüküyordu.Şimdi baktım düzelmiş.Ayrıca bir aylık film paketi hediye etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperpkts

benimde keyif paketleri ücretli olarak tanımlanmış gözüküyordu.Şimdi baktım düzelmiş.Ayrıca bir aylık film paketi hediye etmişler

Gule gule kullanın bisey soruyorum ama biliyorsaniz lütfen cevap verebilirmisiniz simdi bu aldigimiz ürün suresi nedir ?

• Çanak anten yok binada o nasıl oluyor ücretlimi

• Benimkini de düzeltmişler. Ama bir hediye yok :)
     ’EN UCUZ LİG TV!..  DİGiTURK EUTELSAT ŞAMPİYONLAR PAKETİ HD Giriş + 2 Keyif + HD + Şampiyonlar paket

• quote:

Orijinalden alıntı: iLKeR88

Çanak anten yok binada o nasıl oluyor ücretlimi

Hayır gelip çanakta kuruyolar merkezi sistem yoksa ve ücretsiz.20 m kadar kabloda ücretsiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kişisel çanak varsa getirdikleri çanağı alabilir miyiz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sarba126

Peki kişisel çanak varsa getirdikleri çanağı alabilir miyiz?

Sıcak fırsatlarcı mode on yok hocam.zaten ihtiyaç yoksa napıcaksınız ki çanağı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 e nasıl alınıyor
  • Benim keyif paketlerinin biride ücretli olarak açılmış, çocuk paketi istememiştim, 4tl 13 kuruş fatura çıkacakmış, iptal ettirdim , kayıt tutturdum, 24-48 saat içinde aranacakmışım, umarım hatalarını düzeltirler

• quote:

Orijinalden alıntı: mentalist_ch

quote:

Kurulum esnasinda eleman aktivasyon yaparken sizin seçtiğiniz 2 keyif paketini ekliyorlar, yanlız ben belgesel ve sporsever demiştim çocuk paketide acmislar,mh aradım su an ayrıntıları göremiyorum dedi, bir sıkıntı olmaz inşallah

Evet 12 aylık

• Sinema paketi seçilemiyor mu?

• Bendeki hata düzeltilmiş şimdi 3 keyif paketi de bedava görünüyor. Ayrıca akşam mesaj geldi 5 tane salon filmi hediye etmişler.
  • Alanlar satıştan, bayii'den memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

Alanlar satıştan, bayii'den memnun kaldınız mı? Tavsiye eder misiniz?

Bayilik çok bişey yok zaten bi zarf içinde promosyon kodu gönderiyor o kadar.ama kendi adıma memnunum ne zaman arasam güler yüzle yardımsever bi şekilde yaklaştılar.sorunu hemen giderdiler...

• aynı paketi digiturk bana 615 küsür TL ye verdi. Ben de kabul ettim.
  • telefonlarında sorun mu var arıyoruz ses vermiyorlar

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mentalist_ch

quote:

Evet 12 aylık

Sabahtan beri soruyorum bir Allahin kulu yazmadi şunu adamsın dostum teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: chnn

merhabalar..

kredi kartı peşin kampanyası ile digitürkten Turksat alırsak giriş paket+şampiyonlar paketi 540 TL + 1 sene HD 72 TL = 612 TL ye geliyor 9 taksit yapılabiliyor. Aylık maliyeti ise 51 TL ayrıca ilaveten 6 ay boyunca MOBİL LİG TV ve Spor ekstra paketi hediye ediyor.

hüseyin bey in kampanyada ise fark eutelsat olması + 2 keyif paketi ancak 6 aylık mobil lig tv ve spor ekstra gidiyor. ve fiyat 600 TL aylık 50 TL ye geliyor.

Sizlere sorum eutelsat ile turksat arasında çok büyük bir kalite farkı var mı? karşılaştırdığım fiyatlarda 2'si de ligtv hd oluyor. turksatlı yanında bir de 6 ay mobil lig ve spor ekstra veriyor bunu da göz önünde bulundurun lütfen.

Turksat ile olan teklifi size nereden yaptılar acaba. Ben araştırıyorum şuan böyle bir kampanya bulamadım.

• digitürk'ün kendi sitesinde görebilirsiniz. hala reklamı dönüyor ancak düne kadar geçerliydi, o yüzden link'e basılınca anasayfaya atıyor. istiyorsanız bir bayiyi arayın. ben dün aldım, bugün kurulum gerçekleşecek.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.